Print this page

Prodigy-5 – Pure (οξυγόνο) – κάνναβη. Ήρθαν στην ζωή μου την πιο κατάλληλη στιγμή!

Published in Διατροφή

Επειδή εσείς με ρωτήσατε …….
Ανεπιφύλακτα σας συνιστώ να μην χάνετε σεμινάρια υγείας. Για σας για τα παιδιά σας για την ζωή μας. Για να μην φοβόμαστε..... να έχουμε άποψη !! 
Prodigy-5 – Pure (οξυγόνο) – κάνναβη. Ήρθαν στην ζωή μου την πιο κατάλληλη στιγμή!! Λίγο πριν αρρωστήσω !


Prodigy-5, το απόλυτο διατροφικό συμπλήρωμα
Και με….. χλωρέλλα (φυτοπλαγκτόν γλυκού νερού) Βοηθάει την αποβολή των βαρέων μετάλλων από το σώμα. (μοναδικό για να καθαρίζει το σώμα από φάρμακα και χημικά)
Έτσι βοήθησα τον οργανισμό μου να ενδυναμώσει και να καθαρίσει από τις χημειοθεραπείες !! 
Ο κόσμος μας έχει πλέον αλλάξει. Οι εντατικές καλλιέργειες και η εντατική εκτροφή έχουν αποτέλεσμα, τα φυτικά και ζωϊκά προϊόντα να είναι ιδιαίτερα φτωχά σε μικροθρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα αμινοξέα κλπ).

Όπως προκύπτει από μελέτες πανεπιστημίων και ινστιτούτων, η μείωση σε πολλές περιπτώσεις φθάνει μέχρι και το 95% (πχ Βιταμίνη Β6 στα μπρόκολα). Αυτό οδήγησε τη σχολή δημόσιας υγείας του φημισμένου πανεπιστημίου Harvard, στο συμπέρασμα ότι απαιτείται πλέον, όλοι, να λαμβάνουν κάθε μέρα ένα διατροφικό συμπλήρωμα (πολυβιταμίνη) για να καλύπτουν τις ελλείψεις της διατροφής.

Το βασικό πρόβλημα όμως των σκευασμάτων διατροφής (βιταμίνες κλπ) είναι η περιορισμένη απορρόφηση των συστατικών λόγω της καταστροφής των συστατικών κατά τη διέλευση τους από το όξινο περιβάλλον του στομάχου και στη συνέχεια λόγω της μειωμένης απορρόφησης από το λεπτό έντερο. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες μεταφοράς και απορρόφησης των συστατικών (πολυμορφικά σχήματα, επιστρώσεις μεμβράνης, κολλοειδή ιόντα κλπ) παρέμεναν χωρίς εξέλιξη από το 1970.
Η μειωμένη απορρόφηση είχε σαν αποτέλεσμα, να απαιτείται πρόσληψη μεγάλης ποσότητας του κάθε συστατικού ώστε μετά την αναπόφευκτη καταστροφή στα οξέα του στομάχου, να φτάσει τουλάχιστον η αναγκαία ποσότητα στο αίμα και στα κύτταρα. Έτσι, αν κάποιος ήθελε να εμπλουτίσει τη διατροφή του με όλες τις απαραίτητες ουσίες, θα έπρεπε να δαπανά ένα αξιοσέβαστο ποσό κάθε μήνα και να καταπίνει ένα μεγάλο αριθμό από χάπια κάθε ημέρα.

Το 2016, μετά από πολλά χρόνια έρευνας, ένας έξοχος επιστήμονας, ο Dr. Balamurali Ambati, δημιούργησε την μέθοδο μεταφοράς των συστατικών με προστασία από τα γαστρικά υγρά και βέλτιστης απορρόφησης τους από το λεπτό έντερο, με την ονομασία TransArmor™. Με αυτή την μέθοδο, τα πολύτιμα συστατικά δεσμεύονται μέσα σε ένα μόριο Cyclodextrin το οποίο έχει την ιδιότητα να είναι σταθερό και να μην διασπάται σε όξινο περιβάλλον και αντίθετα να διαλύεται στο αλκαλικό περιβάλλον του λεπτού εντέρου παραδίδοντας με ασφάλεια το πολύτιμο φορτίο του.


Το Prodigy-5 (προϊόν βέλτιστης απορρόφησης) συμβάλει σε :
• βελτίωση της γενικής υγείας του οργανισμού
• ενίσχυση της υγείας των ματιών (Λουτεΐνη, Ζεαξανθίνη, Χαλκός, Ψευδάργυρος)
• καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος (ox bile salt, κουρκουμάς, χλωρέλλα, Βιταμίνες Β6)
• υποστήριξη του καρδιαγγειακού συστήματος (Βιταμίνες Β,C και D, Ρόδι, Βατόμουρο, χλωρέλλα, κουρκουμίνη, πιπερίνη)
• αύξηση και διατήρηση της Ενέργειας (πράσινο τσάι, Βιταμίνες Β, C και D, ρόδι, Βατόμουρο)
• μείωση των φλεγμονών (χλωρέλλα, κουρκουμίνη, ρόδι, βατόμουρο, βιταμίνη C)
• βελτίωση εμφάνισης και υγείας του δέρματος (Βιταμίνες C, D, E, A, Χλωρέλλα)
• ενδυνάμωση μαλλιών και νυχιών (χαλκός, ψευδάργυρος, όλες οι βιταμίνες)
• υποστήριξη νευρικού συστήματος (βιταμίνες B6, B12, C, D, ρόδι, χλωρέλλα)
• βελτίωση διάθεσης και καλύτερη διαχείριση του άγχους
• αποτοξίνωση του οργανισμού (χλωρέλλα, βατόμουρο, ρόδι, κουρκουμίνη)


Το Prodigy5 έρχεται και εξισορροπεί αναπληρώνοντας τις διατροφικές ελλείψεις σε πολλαπλά επίπεδα. Πρέπει να τονιστεί η αντιοξειδωτική δράση του και η δυνατότητα αντιμετώπισης των φλεγμονών στο σώμα. Στα παρακάτω βίντεο, ο Dr. Bala Ambati και ο Dr. Saucedo εξηγούν αυτή τη δράση.

Έλενα Νικολιδάκη

για περισσότερες πληροφορίες

τηλ:6979512131

Read 3268 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items