Print this page


Εργαστήρι Ρεφλεξολογίας – Χώρος Ολιστικής Φροντίδας

 

Το Reflex.Aroma. έχει δημιουργηθεί με πολύ μεράκι και υποδηλώνει την αληθινή μου αγάπη για την Ρεφλεξολογία και την Αρωματοθεραπεία.

 

Τα αιθέρια έλαια κυριαρχούν παντού και συνδυάζονται με όλες τις μεθόδους που εξασκώ, γιατί έχουν θαυμάσια ενέργεια και καταπληκτικές ιδιότητες. Μας θυμίζουν τις ξεχασμένες φυσικές μυρωδιές και μας συνδέουν με τον εσωτερικό μας κόσμο, καθώς συνειδητοποιούμε ότι το σύμπαν έχει φροντίσει για όλα. Επίσης, και τα προϊόντα μου Reflex.Aroma. τα έχω εμπνευστεί από την Αρωματοθεραπεία. Η εφαρμογή των αιθέριων ελαίων στην καθημερινότητά μας είναι ένα ταξίδι απολαυστικό.

 

Η Ρεφλεξολογία είναι η μέθοδος που μας αποκαλύπτει την εσωτερική αυτοθεραπευτική μας δύναμη. Μέσα από ένα μικροσύστημα του σώματός μας, τις πατούσες, μας οδηγεί στην εναρμόνιση και μας συνδέει με το «όλον». Από τον μικρόκοσμο, στον μακρόκοσμο. Είναι πραγματικά, μια μέθοδος ολιστικής φροντίδας.

 

Το Λεμφοντραινάζ (λεμφικό μασάζ) είναι μία εξειδικευμένη μέθοδος με πολλά οφέλη. Η «χρυσή τεχνική». Βοηθά στην κινητοποίηση του μεταβολισμού, στην διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού, στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην υγεία του δέρματος. Χαρίζει συνολικό αίσθημα ευεξίας, υγείας και βαθειάς χαλάρωσης.

 

Το Rejuvance είναι μια τεχνική αναδόμησης και αναζωογόνησης του δέρματος. Είναι το φυσικό “lifting”. Με το Rejuvance ενεργοποιούνται οι φυσικές λειτουργίες του δέρματος, τονώνεται το σχήμα του προσώπου, αποβάλλονται οι συσσωρευμένες εντάσεις και αναδεικνύεται η φυσική μας ομορφιά.                
Το συνδυάζω με άλλες τεχνικές της φυσικής αισθητικής, καθώς και με τα καλλυντικά
Reflex.Aroma.

 

Εργάζομαι πάντα, έχοντας την πίστη ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί και πρέπει και δικαιούται να αναλάβει την ευθύνη για την υγεία του και την εξέλιξή του.

 

Οι μέθοδοι στις οποίες έχω εκπαιδευτεί και εξασκώ στο χώρο μου:

  • Ρεφλεξολογία (Εφαρμογή με προηγμένες τεχνικές A.R.T. & Νευρορεφλεξολογίας)
  • Αρωματοθεραπεία (Με αγνά, βιολογικά αιθέρια έλαια)
  • Λεμφοντραινάζ (Αυθεντικό, θεραπευτικό λεμφικό μασάζ κατά E. Vodder)
  • Rejuvance (Σε συνδυασμό με Αισθητική φυσιοθεραπεία)
  • Αρωματοθεραπευτικά προϊόντα ολιστικής φροντίδας (Χειροποίητα)

 

Μαίρη Κακουλίδου

Ρεφλεξολόγος – Αρωματοθεραπεύτρια

Μέλος Σ.Ε.Ρ , Σ.Ε.Α. & της ομάδας Ελλήνων Λεμφοθεραπευτών

Ιστοσελίδα: www.reflexaroma.gr

email: info@reflexaroma.gr

facebook: Reflex.Aroma.

Τηλέφωνα: 6944592661 - 2109401197

Ηρακλέους 216 Καλλιθέα, 17673

Read 6420 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items