Print this page

CLEAN UP! Διήμερο σεμινάριο Deep PEAT με τον Τάσο Νάκη

Published in S I Process

CLEAN UP!

Διήμερο σεμινάριο

Εισηγητής: Τάσος Νάκης

Έχουν περάσει έξι μήνες από το πρώτο σεμινάριο Deep PEAT στην Ελλάδα. Από τότε περισσότεροι εκπαιδεύτηκαν από εμένα στην μέθοδο, ατομικά είτε σε ομάδες. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βίωσαν τη ζωή τους να αλλάζει, ξεπερνώντας τα τραύματα τους, τις φοβίες τους και τους περιορισμούς τους, διαλύοντας τα δεσμά που οι ίδιοι είχαν δημιουργήσει.

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απελευθερώθηκαν από της ψευδαίσθηση της δυαδικότητας, του επίπλαστου κόσμου που ζούμε, επιλύοντας τις πρωταρχικές τους πολικότητες.

Το Deep PEAT είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος, με την οποία μπορεί κανείς να λύσει άμεσα, δυσλειτουργικές καταστάσεις που υπάρχουν στο ασυνείδητο του. Το μόνο που απαιτείται, είναι η παρακολούθηση του διήμερου σεμιναρίου και φυσικά εξάσκηση!

   •      Μέθοδοι που θα διδαχθούν:

 -Deep PEAT

 -DP2

   •      Οι Συμμετέχοντες  Θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης και θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις μεθόδους στον εαυτό τους ή και σε άλλους.

   •      Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία.

 

Μάθετε περισσότερα…

 

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:
Σαββατοκύριακο 10 – 11 Ιουνίου 2017, 10:00-16:00

Τόπος Διεξαγωγής:

Μαυρομιχάλη 1

Αθήνα, κέντρο

(στάση metro Πανεπιστήμιο)

Κόστος:

Διεθνής τιμή: 400

Τιμή για την Ελλάδα: 340 (-15%)

   •     Τιμή early bird, μέχρι 26 Μαΐου, 280 (-30%).

   •     Τιμή early bird, για ζευγάρια και συγγενείς 1ου βαθμού, 240 έκαστος. (- 40%)

   •     Τιμή early bird, για όλα τα σεμινάρια (και τα τρία Σ/Κ) 600 (-50%).

-Για τις προσφορές απαιτείται προκαταβολή 40 ευρώ. Η προκαταβολή δεν επιστρέφεται, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί σε επόμενο σεμινάριο.

 

-Δυνατότητα πληρωμής και με πιστωτική κάρτα, μέχρι και 5 άτοκες δόσεις.

 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τάσος Νάκης

6947-891627 | //tasosnakis.com/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 4335 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items