Print this page

Ολοκλήρωση του 1ου και 2ου εργαστηρίου Αναγέννηση Σώματος και Ψυχής 9/3/2015

Με απέραντη χαρά και ευγνωμοσύνη ολοκληρώθηκε το 1ο και για πρώτη φορά το 2ο μέρος του εργαστηρίου Αναγέννηση Ψυχής στον Άλιμο. Ευχαριστούμε όλες τις ψυχές που συντονίστηκαν και ενώθηκαν μαζί μας σε μια τόσο όμορφη εσωτερική διαδρομή, με συνδυασμό το σώμα, την ψυχή,  το πνεύμα, τη χαρά, το γέλιο και το παιχνίδι!

Το εσωτερικό εξάκτινο αστέρι που μεταμορφώνεται εξωτερικά, σε ένα υπέροχο άνθισμένο λουλούδι που μυρίζει αγάπη!

Ήταν ιδιαίτερη η τιμή που η συγχρονικότητα μας έφερε να εργαστούμε την ημέρα της Γυναίκας και έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να υμνήσουμε την ιερότητα της Θηλυκής Αρχής. Να καθαρίσουμε ενέργειες κακοποίησης της γυναικείας φύσης, όλων των επιπέδων, να ανασύρουμε από μέσα μας όλες αυτές τις ποιότητες που η θηλυκή ενέργεια εμπεριέχει, να ενεργοποιήσουμε και να αναδείξουμε την κρυμμένη δύναμη μας.

Πολύ γέλιο και χαρά!

“11 γυναίκες και εγώ” Ως ο μοναδικός αντιπρόσωπος της αρσενικής ενέργειας αισθάνθηκα μεγάλη συγκίνηση και χαρά συγχρόνως, που εργάστηκα με όλες αυτές τις υπέροχες ψυχές, σε μια ιδιαίτερη ημέρα γιορτής της θηλυκής ενέργειας. Πιστεύω πως όλοι μας είναι απαραίτητο να αναγνωρίσουμε τη σπουδαιότητα και την αξία της γυναικείας φύσης, γιατί είναι η αρχή όλης της δημιουργίας και η αρχή χρειάζεται σεβασμό. Είναι σημαντικό να υπάρχει ισορροπία και ισοτιμία μεταξύ της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας μέσα μας, αλλά και γενικότερα στις διαπροσωπικές ανθρώπινες σχέσεις. Ο καθένας θα πρέπει να υποστηρίζει και να αναδεικνύει τις ποιότητες και τις δεξιότητες του φύλου που τον χαρακτηρίζει και μέσα εκεί, να ανακαλύψει και να ανασύρει τη δύναμη που κάθε ενέργεια φέρνει.

Με τιμή και σεβασμό στην ύπαρξη μας!

Βάϊος Κουγιούτας Παναγιώτα Τζιτζίκου

300
aura spray η αγάπη είναι η αρχή των πάντων
aura spray θηλυκής αρχής στοχευμένη υλοποίηση
aura spray αρσενικής αρχής

Read 5650 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items