Print this page

Αναγέννηση Ψυχής – Εργαστήρι Αυτοΐασης α' μέρος στην Νάξο στίς 19 - Αυγούστου 2015

Αναγέννηση Ψυχής – Εργαστήρι Αυτοΐασης 

Αρσενική και Θηλυκή ενέργεια – η δύναμη της ένωσης
Βάϊος Κουγιούτας – Παναγιώτα Τζιτζίκου

Ένωση με το όλον φως επανασύνδεση
Εσωτερική Κάθαρση & Κβαντική ενεργοποίηση Αυτοΐασης μέσω του d.n.a.

Σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι αναγνωρίζουμε, απελευθερώνουμε & μετουσιώνουμε όλα εκείνα που μας δεσμεύουν, αλλά και κρατούν εγκλωβισμένη την ενέργειά μας στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε από τον παρόντα χρόνο, που είναι το σημείο της δημιουργίας μας. Συγχρόνως εμποδίζουν την ψυχή μας να οδηγηθεί προς τον δρόμο της θεϊκής της συγχρονικότητας.

Προσεγγίζουμε το υποσυνείδητο μέσα από τα κύματα θήτα αβίαστα με αγάπη, με ευελιξία, με φροντίδα και με σεβασμό, σύμφωνα με το νόμο της αβλάβειας, ώστε να μας επιτρέψει να ανασύρουμε και να θεραπεύσουμε όλες τις καταστροφικές κυτταρικές μνήμες, που έχουν αποθηκευτεί κατά τη διάρκεια της ζωής μας, καθώς και όλης της ύπαρξής μας άχρονα μέσα στο χωροχρόνο, που μας δυσκολεύουν και μας μπλοκάρουν στο να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε τώρα.

Οικογένεια, παιδεία, εργασία, κοινωνία, σχέσεις ζωής… Είναι όλα ενωμένα και αναπαράγονται συνεχώς τα ίδια προγράμματα και συστήματα πεποιθήσεων, τα οποία συνδέονται με τον υποσυνείδητο νου, αλλά και το συλλογικό ασυνείδητο, που σημαίνει πως επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από όλα.

Σύμφωνα με τον νόμο της ελεύθερης βούλησης επιλέγουμε συνειδητά να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας, των σκέψεων, συναισθημάτων και πράξεών μας, λαμβάνοντας έτσι τη δύναμη ώστε να αφαιρέσουμε, να μετουσιώσουμε και να αντικαταστήσουμε κάθε τι άχρηστο και αρνητικό που έχει εντυπωθεί και καταγραφεί στην κυτταρική μας μνήμη. Δίνουμε πληροφορίες στο σώμα μας για τη σημαντικότητα της ύπαρξής του. Ενεργοποίηση νέων πληροφοριών στο dna μας.

Εργαζόμαστε αλλάζοντας καρμικά και δεσμεύσεις, όρκους, κατάρες, ενεργειακές επιθέσεις, αποδέσμευση από τους προγόνους μας απελευθερώνοντας συγχρόνως και τους απογόνους-παιδιά μας. Αναγνώριση όλων των μελών του συστήματός μας (ανήκει ν).

Συγκεκριμένα το εργαστήρι περιλαμβάνει:

Ενεργειακή κάθαρση όλων των κέντρων, σωμάτων, επιπέδων, διαστάσεων
Διαλογισμός «Ένωσης με το Όλον Φως»
Ασκήσεις Γείωσης
Αλλαγή προγραμμάτων και πεποιθήσεων μέσα από το υποσυνείδητο
Καρμική απελευθέρωση
Ασκήσεις σημαντικότητας
Καλωσόρισμα της ψυχής μας στον πλανήτη γη
Ένωση των δύο ενεργειών μέσα μας, αρσενικής – θηλυκής
Ασκήσεις αμφιπλευρικότητας και εξισορρόπησης στο φυσικό μας σώμα

Άσκηση για το νου, εξισορρόπηση δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου, ενεργοποίηση
Κβαντική ενεργοποίηση Αυτοΐασης μέσω του d.n.a.

Κυτταρική Αναδόμηση και Αναγέννηση Ψυχής μέσα από την αλήθεια την αγάπη και τη φροντίδα του καθενός προς τον εαυτό του.

Η πρόθεσή μας σε αυτό το εργαστήριο είναι ο καθένας μας να δεχτεί, αυτό ακριβώς που χρειάζεται για την εξέλιξή του με τον ανώτατο και καλύτερο τρόπο. Προσεγγίζοντας την ολότητά του ολιστικά– και από το σώμα– και από το πνεύμα –και από την ψυχή του. Να φέρει χαρά και γέλιο στον εαυτό του και να του δείξει πώς να απολαμβάνει τη ζωή στον πλανήτη γη. Πως έχει κάθε δικαίωμα και ελεύθερη βούληση να δημιουργήσει και να ζήσει όσα ονειρεύεται.

Αποτελούμαστε από ύλη και πνεύμα, στόχος μας είναι να τα ενώσουμε, να τα εναρμονίσουμε είμαστε το σώμα μας, η ψυχή μας, οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Όλα μαζί ενωμένα είναι η αλήθεια μας και διδάσκουμε στον εαυτό μας να είναι η αλήθεια του μέσα στην καθημερινή ζωή. Και η αλήθεια μας είναι χαρά, ευδαιμονία, φως….

Με τιμή και σεβασμό στη σημαντικότητά μας!

Τετάρτη 19/8/2015
Από τις 15.30 έως τις 20:30
τόπος : Νάξος
Βάιος Κουγιούτας
email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ:6979512131
Παναγιώτα Τζιτζίκου
τηλ: 697 249 9214
email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


300
aura spray η αγάπη είναι η αρχή των πάντων
aura spray αρσενικής αρχής
aura spray θηλυκής αρχής στοχευμένη υλοποίηση

Read 3015 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items