Print this page

 Μερικά ή αρκετά χρόνια πριν (δεν έχει σημασία, αφού ο χρόνος στην ουσία δεν υπάρχει) ξεκίνησα το εσωτερικό μου ταξίδι, γνωρίζοντας διάφορα συστήματα αυτογνωσίας και εξέλιξης, με πρώτο το Ρέικι. Αυτό ήταν η μαγική αρχή και η πρώτη φορά που αναρωτήθηκα «πως ζούσα πριν;  σε τι βαθύ ύπνο;»

Η καρδιά μου ήξερε πως υπάρχει κι άλλο… Κάπου εκεί, συναντήθηκα με το Αγγελικό Ρέικι και η μαγεία συνεχίστηκε… όμως ήξερα πως έχει κι άλλο….

Επόμενος σταθμός σε λίγο πιο βαθιά νερά αυτογνωσίας, ο Σαμάνικος κύκλος «Medecine Wheel» όπου εκεί «γκρεμίστηκε» τελείως όλο το οικοδόμημα της μέχρι τότε ζωής μου!!!

Η πρώτη φορά που κατάλαβα πως είμαι η Δημιουργός της Ζωής μου!!!

Ο επόμενος σταθμός ήταν διάφορες Σαμάνικες τεχνικές, που με έβαλαν σε μια πιο βαθιά γνώση του αληθινού εαυτού μου.

Η Blue Energy είναι το επόμενο ενεργειακό σύστημα εξέλιξις κ αυτογνωσίας που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω. Λειτουργεί σε όλα τα σώματα, σε όλα τα επίπεδα, στο συνειδητό κ στο ασυνείδητο και είναι μέρος της ίδιας συμπαντικής ενέργειας που δεν είναι άλλη από την αγάπη. Η Blue Energy η ενέργεια του Μπλε Αστεριού έχει τον τρόπο της για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, να φρεσκάρει τα μυαλά κ τη βιολογία σας, να σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς, και να σας βοηθήσει να γειωθείτε μέσα σας. Κανάλι της Blue Energy είναι η Βιργινία Λιαργκόβα από το 2006.

Μέσα απ' όλες αυτές τις τεχνικές ένιωσα αγάπη για τον εαυτό μου και το σώμα μου κάτι  που αφενός με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι θα ήθελα να ασχοληθώ και να δουλέψω πιο στενά πάνω στο σώμα και αφετέρου ήταν ένας άλλος δρόμος αυτογνωσίας γνωρίζοντας πια ότι κάθε τι που εκδηλώνεται στο σώμα είναι ο τρόπος που επικοινωνεί η ψυχή μας με εμάς. Αυτή η συνειδητοποίηση με έφερε για σπουδές ινδικής μάλαξης στο Natural Health Science ενώ λίγο αργότερα παρακολούθησα σεμινάρια self Shiatsu στο Art Matter CENTER το οποίο με βοήθησε να συνειδητοποιήσω την λειτουργία των μεσημβρινών του σώματος και να το εντάξω στην θεραπευτική πρακτική μάλαξης σώματος.

Κάπου εκεί συναντήθηκα με το Theta Healing® και έμαθα ότι ο δρόμος της αυτογνωσίας απλά μπορεί να γίνει πιο εύκολος, χαρούμενος και γρήγορος!!!

Έτσι μέσα από την καθημερινή πρακτική άσκηση όλων όσον έμαθα, λύνοντας τους κόμπους στην ροη της ύπαρξης μου γεννήθηκε το «Ταξίδι της Καρδιάς», με τρόπο «μαγικό». Και ακολουθώντας αυτό το ταξίδι άλλαξα τη ζωή μου και ακόμα συνεχίζω, μαθαίνοντας να ζω ολοκληρωτικά μέσα από την καρδιά μου, αφαιρώντας και αλλάζοντας περιοριστικά προγράμματα και πεποιθήσεις και ζώντας τελικά το όνειρο μου.

Τελικά αν με ρωτήσεις, «Ελένη πες μου δυο πράγματα για σένα», θα σου πω: «Γεννήθηκα Τώρα και δεν γεννήθηκα ποτέ. Γεννιέμαι και αρχίζω τη ζωή μου από την αρχή, σε κάθε καινούργιο Τώρα. Με κάθε ανάσα μου ξαναγεννιέμαι και ξαναθυμάμαι τη γνώση που πάντα υπήρχε μέσα μου ακολουθώντας πάντα το “Ταξίδι της Καρδιάς μου”….

 

Ελένη Αναγνωστοπούλου

 

Ενεργειακές θεραπείες - Ενεργειακό ολιστικό μασαζ

Δημιουργία ενεργειακών κοσμημάτων


Επικοινωνία:  6977 047 411
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Upcoming events

 

 

Read 4029 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items