Print this page

Εάν δυσκολεύεσαι με τα οικονομικά σου σκέψου εναλλακτικά

 

Περίληψη:

Όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχει ένας νόμος, ένας βασικός νόμος σε αυτή την ζωή, που όποιος τον αγνοήσει απλά είτε θα πονάει στην ζωή του είτε θα αποτυγχάνει (δηλαδή θα πονάει). Και αν πονάει ένας άνθρωπος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τότε αρχίζει να υποφέρει και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

 

Ξέρεις τι έλεγαν οι παλαιότεροι; “Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν”. Έτσι λοιπόν γιατί θα πρέπει να φτάσεις σε αυτό το σημείο για να σκεφτείς με έναν διαφορετικό τρόπο και να μην το κάνεις από τώρα; Γιατί να μην αρχίσεις να σκέφτεσαι εναλλακτικά;

 

 

 

 

 

Σενάριο video:

Γεια σου! Ονομάζομαι Μανώλης Ισχάκης και αυτό που κάνω είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να δίνουν πνοή στο όνειρο τους χρησιμοποιώντας το WYS System και το VAR Protocol τα οποία έχω δημιουργήσει για εκείνους τους ανθρώπους που διψούν πραγματικά να παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα σε προσωπικό, συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.

 

Όλοι γνωρίζουμε πως υπάρχει ένας νόμος, ένας βασικός νόμος σε αυτή την ζωή, που όποιος τον αγνοήσει απλά είτε θα πονάει στην ζωή του είτε θα αποτυγχάνει (δηλαδή θα πονάει). Και αν πονάει ένας άνθρωπος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τότε αρχίζει να υποφέρει και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

 

Ξέρεις τι έλεγαν οι παλαιότεροι; “Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν”. Έτσι λοιπόν γιατί θα πρέπει να φτάσεις σε αυτό το σημείο για να σκεφτείς με έναν διαφορετικό τρόπο και να μην το κάνεις από τώρα; Γιατί να μην αρχίσεις να σκέφτεσαι εναλλακτικά;

Η οικονομία σήμερα

Αυτή την στιγμή που μιλάμε το μεγαλύτερο ποσοστό των επιχειρήσεων, είτε κλείνουν, είτε φθίνουν, και οι άνθρωποι είτε απλά ζουν ή δουλεύουν για ένα μεροκάματο. Πάρα πολλοί επιχειρηματίες σφίγγουν το στομάχι τους κάθε απόγευμα και κάθε βράδυ όντας σε ένα τέλμα. Αλλά όχι μόνο οι επιχειρηματίες. Και οι υπάλληλοι. Τα στελέχη. Και θα έπρεπε αυτό να υπάρχει στην ζωή ενός ανθρώπου; Βεβαίως και όχι.

Τρεις εναλλακτικές λύσεις

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Γιατί οι άνθρωποι δεν έχουμε μάθει να δίνουμε λύσεις. Κολλάμε σε ένα πράγμα. Δηλαδή, θέλω να θυμάσαι το εξής “Εάν για αυτό που θέλεις στην ζωή σου δεν έχεις τουλάχιστον 3 εναλλακτικές λύσεις, δεν έχεις τουλάχιστον 3 τρόπους για να το πετύχεις τότε έχεις περιορίσει το μυαλό σου. Διότι δεν σκέφτεσαι με εκείνο τον τρόπο που μπορείς πραγματικά να παράγεις εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεν σκέφτεσαι εναλλακτικά. Μα μπορεί να μου πεις “Μάνο εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.” Ok, συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις αλλά αν έχεις μόνο έναν δρόμο για να φτάσεις εκεί πέρα που θέλεις τότε σε καμία περίπτωση δεν έχεις αγγίξει το μέγιστο δυναμικό το οποίο θα μπορούσες να έχεις στην ζωή σου. Είναι νόμος.

 

Αλλά υπάρχει και ένα άλλο. Είναι υπέροχο να έχει κάποιος αποτελέσματα. Υπάρχουν όμως κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν αποτελέσματα. Και όταν λέω δεν έχουν αποτελέσματα τι εννοώ; Το να βγάζεις 10.000-20.000 ευρώ τον μήνα δεν μου λέει τίποτα εάν μπορούσες να βγάλεις 50.000 ευρώ τον μήνα. Αποτέλεσμα τι είναι; Να είσαι σε μια διαδικασία θετικής εξέλιξης προς τα εκεί που θέλεις να πας.

Επιχειρηματικότητα

Έτσι λοιπόν, μήπως ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη γιατί μπορεί και να μην σε ξέρω καν. Αν το έχεις κάνει μπράβο σου γιατί πιστεύω σε αυτούς τους ανθρώπους, πιστεύω πως μόνο έτσι μπορούν οι άνθρωποι να πετυχαίνουν. Μήπως λοιπόν χρειάζεται να αναθεωρήσουμε την ιδέα της επιχειρηματικότητας;

 

  1. Θέλω να καταγράψεις ακριβώς την επιχειρηματική σου δραστηριότητα

  2. Θέλω να αποκτήσεις επίγνωση, ποιες είναι οι δράσεις που έχεις προκειμένου να αναπτυχθεί αυτή και

  3. Θέλω να κάνεις μια ερώτηση στον εαυτό σου “Υπάρχουν άλλες μορφές επιχειρηματικότητας με τις οποίες θα μπορούσα να ασχοληθώ εναλλακτικά και να αυξήσω το εισόδημα μου;”

 

Η απάντηση είναι “Ναι, υπάρχουν”. Μία από αυτές τις μορφές είναι τα δίκτυα (Multi-level Marketing (MLM), Affiliate Marketing, Δικτυακό Μάρκετινγκ). Ξέρω ξέρω, εκεί πέρα έξω υπάρχει ο φόβος ότι αυτά είναι πυραμίδες όμως έμαθα ένα πράγμα στην ζωή μου. Έμαθα να ακούω ανθρώπους οι οποίοι είναι πετυχημένοι σε αυτό που μου λένε. Π.χ. Πάνε πάρα πολλά χρόνια που κάποια στιγμή προσπάθησα, μία από τις φορές που προσπάθησα, να κάνω κάτι επιχειρηματικά ήρθε μια φίλη και μου λέει:

 

  • “Μάνο, αυτό που κάνεις είναι λάθος.”

  • “Α, υπέροχα. Για πες μου Έφη μου γιατί είναι λάθος;”

  • “Γι' αυτό και γι' αυτό τον λόγο”

  • “Για πες μου τώρα Έφη, ποια είναι τα εισοδήματα που βγάζεις στο τέλος του μήνα;”

 

Γιατί όλοι οι άνθρωποι τείνουν να έχουν μία γνώμη χωρίς να ξέρουν, και το χειρότερο ακόμη, χωρίς να έχουν αποτελέσματα.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο εισοδήματος;

Υπάρχει λοιπόν μια κακή φήμη για αυτό που λέγεται Δικτυακό Marketing, Multi-level Marketing, Affiliate Marketing, αλλά αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι βιομηχανίες με ανοδική πορεία. Αυτή την στιγμή στην Αμερική ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις προτιμούν να διοχετεύουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους μέσω αυτού του τρόπου διανομής. Γιατί; Γιατί έχουν χαμηλό κόστος και πολύ μεγάλη κερδοφορία στους ανθρώπους που το κάνουν.

 

Τι είναι όμως αυτό που κάνει τους ανθρώπους να πετυχαίνουν ή να αποτυγχάνουν σε αυτή την βιομηχανία; Καταρχήν θα συμφωνήσουμε ότι μόνο το 1% των ανθρώπων σε αυτή την βιομηχανία βγάζουν χρήματα. Ok. Αλλά αν το σκεφτείς μόνο το 1% των ανθρώπων παντού πετυχαίνει.

 

Στις σχέσεις; Πόσα ζευγάρια είναι χαρούμενα;

 

Στην εργασία; Πόσοι άνθρωποι βγάζουν αυτή την στιγμή πάνω από 3.000-5.000 ευρώ τον μήνα; Στις επιχειρήσεις; Πόσοι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν τζίρο με 3-5% ανάπτυξη κάθε χρόνο;

 

Άρα λοιπόν το 1% ισχύει για τα πάντα. Γιατί φαίνεται περισσότερο στην βιομηχανία του Δικτυακού Μάρκετινγκ; Ο λόγος που φαίνεται περισσότερο είναι ένας. Γιατί επειδή υπάρχει η δυνατότητα να μπουν πολλοί περισσότεροι σε αυτό το σύστημα αναλογικά αυτό το 1% είναι πολύ μεγαλύτερο από το 1% οποιασδήποτε άλλης βιομηχανίας.

 

Έτσι λοιπόν, αν θέλεις και δεις και σκεφτείς ότι ήρθε η στιγμή, όχι να αλλάξεις αυτό που κάνεις αλλά να σκεφτείς εναλλακτικά, θα ανακαλύψεις ότι μέσα από εκεί θα γνωρίσεις ανθρώπους, θα γνωρίσεις ιδέες, θα μπεις στην προσωπική ανάπτυξη, θα μπεις στην επιχειρηματικότητα, θα δημιουργήσεις ομάδες και θα έρθεις σε επαφή με πληροφορίες στις οποίες αυτή την στιγμή δεν μπορεί να πάει καν το μυαλό σου.

Η σωστή νοοτροπία

Αν όμως αποφασίσεις να το κάνεις κάντο με σωστή νοοτροπία. Ποια είναι αυτή η νοοτροπία; Μπες μέσα και κάνε το εξής. Άρχισε να μαθαίνεις. Άρχισε να παρατηρείς. Χωρίς να κρίνεις. Άρχισε να βελτιώνεσαι σε αυτό που κάνεις. Άρχισε να βελτιώνεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Και τέλος, κάντο επαγγελματικά. Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτά τα συστήματα πωλήσεων λένε “Εγώ τα ξέρω”, “Έλα μωρέ”, “Σιγά”. Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι χαμηλό το κόστος της επένδυσης.

 

Έτσι λοιπόν:

  1. Γίνε σοβαρός

  2. Εκπαιδεύσου

  3. Κάντο επαγγελματικά

  4. Ανέπτυξε την επιχειρηματική σου δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο

 

Πίστεψε με, τα οφέλη θα είναι τόσα που δεν φαντάζεσαι.

Ανακάλυψε ποια εταιρεία σου ταιριάζει

Το επόμενο βήμα που μένει είναι το εξής: Είναι να βρεις την εταιρία που σου ταιριάζει. Να βρεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που σου ταιριάζουν και έπειτα να βρεις την εταιρία που αντιπροσωπεύει αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.

 

Και κάτι ακόμα. Σε καμία περίπτωση μην μπεις με την πρώτη. Χρειάζεται ο άνθρωπος που θα σε συστήσει να είναι σοβαρός και επαγγελματίας. Να μην είναι ένας τυχαίος. Γιατί; Γιατί τότε θα πέσεις στην περίπτωση του 99% που αποτυγχάνουν.

 

Χρειάζεσαι έναν άνθρωπο που:

  1. Να ξέρει

  2. Να έχει σύστημα εκπαιδευτικό

  3. Να έχει πετύχει

 

Αλλά όχι να έχει πετύχει με το να βγάζει λεφτά. Επιτυχία σε αυτά τα συστήματα δικτύωσης και πωλήσεων δεν έχουν αυτοί που βγάζουν λεφτά. Είναι αυτοί που έχουν βοηθήσει πολλούς άλλους ανθρώπους να βγάζουν λεφτά.

 

Έτσι λοιπόν μια πολύ καλή σκέψη για να αυξήσεις το εισόδημα σου είναι να σκεφτείς εναλλακτικά. Γιατί εάν σκέφτεσαι μόνο με έναν τρόπο τότε κατά πάσα πιθανότητα θα αποτύχεις ή θα πονέσεις. Αν όμως είναι να το κάνειςχρειάζεται να το δεις στα επίπεδα που σου είπα:

  1. Να εκπαιδευτείς

  2. Να δεις ποια προϊόντα ή υπηρεσίες σου ταιριάζουν

  3. Να δεις ποια εταιρεία σου αρέσει, σε παθιάζει

  4. Ποιοι άνθρωποι έχουν πραγματικά ένα σύστημα που μπορεί να κάνει την διαφορά στην οικονομική σου ζωή;

  5. Να ξεκινήσεις με σωστή νοοτροπία

 

Να ξέρεις πως αν ένα πράγμα θα ήθελα να σου μείνει από αυτό το video είναι το εξής:

 

Να ακούς, να βλέπεις και να περιτριγυρίζεσαι με εκείνους τους ανθρώπους που έχουν τα αποτελέσματα τα οποία θα ήθελες εσύ να έχεις.

 

Γιατί όλοι οι άλλοι άνθρωποι απλά έχουν μία γνώμη γιατί βαριούνται να βγουν έξω από το καβούκι τους για να κάνουν αυτό που ξέρουν ότι πρέπει να κάνουν προκειμένου να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην ζωή τους.

 

Να Αγαπάς τον Εαυτό σου και να Ζεις με Πάθος!

 

Πηγή: www.manolisischakis.gr

Read 1819 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from manolis isxakis

Related items