Print this page

Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική

Η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική - εισηγμένη τον Δεκέμβριο του 2009 στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ) ως «Διεθνής Κλασική Κοσμοενεργειακή Ομοσπονδία» (ICCF – International Classic Cosmoenergy Federation) - είναι σύγχρονη εναλλακτική επιστήμη που επιτρέπει στον άνθρωπο να αναγνωρίσει και να θεραπεύσει την αιτία των δυσλειτουργιών που εμφανίστηκαν τόσο σε ψυχικό, όσο και σωματικό επίπεδο, να επαναφέρει την ομαλή λειτουργία του οργανισμού επί του συνόλου: Πνευματικό, ψυχικό, σωματικό.

Παρόλο που ο Γάλλος φιλόσοφος Καρτέσιος έθεσε τα θεμέλια του φιλοσοφικού ∆υισμού διαχωρίζοντας το νου από το σώμα από τον 17ο αιώνα, ήδη η επιστήμη έχει αρχίσει να αναγνωρίζει ότι πια ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα αλλά ένα ολοκληρωμένο ον που αποτελείτε από την ψυχή, το σώμα και το πνεύμα με τις ποιότητες ή τις ιδιότητες τους εκφρασμένες μέσα από συγκεκριμένα όργανα όπως ο εγκέφαλος και η καρδιά. Από την άλλη το ανθρώπινο συναίσθημα και η ανθρώπινη πεποίθηση είναι η εργαλεία δημιουργίας της πραγματικότητας μας. Η επιστήμη, μας δείχνει πια, ότι ο κόσμος γύρω από μας είναι ηλεκτρικός και μαγνητικός. Στον οργανισμό μας, η μεγαλύτερη γεννήτρια της ηλεκτρικής και μαγνητικής θείας μήτρας είναι η ανθρώπινη καρδιά η οποία μπορει να δημιουργήσει περίπου 100 φορές παραπάνω από τη δύναμη του εγκεφάλου ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Με την Κιρλιανή φωτογράφηση μπορούμε πια να «δούμε» αυτό το ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο που έχει άμεση σχέση με την υγεία μας, τη σκέψη, τη νόηση, την τηλεπάθεια, τη ζωή και το θάνατο.    

Αυτό που προσφέρει η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική είναι ότι αλληλεπιδρά με την βοήθεια των κοσμικών ενεργειών που ρέουν στο Σύμπαν σε επίπεδο ηλεκτροευαίσθητων ιοντικών καναλιών στις μεμβράνες των κυττάρων μας. Σε αυτά τα κανάλια ιόντων που ανοίγουν ή κλείνουν με ηλεκτρικό ερέθισμα ουσιαστικά εγγράφονται βιοχημικές πληροφορίες που μας αρρωσταίνουν ή όχι. Έτσι επηρεάζεται βασικά η ζωή μας στην ολότητα της. Ανάλογα με τις εγγεγραμμένες πληροφορίες, επηρεάζεται άμεσα η υγεία, η τύχη και η θέση μας στην κοινωνία.

Με τη βοήθεια δεκάδων και εξειδικευμένων κοσμικών συχνοτήτων της ΚΘ, μπορούμε μέσα σε περίπου 50 λεπτά να εξισορροπήσουμε το δίκτυο των ενεργειακών καναλιών και τον κύριο ενεργειακό αγωγό που βρίσκεται στη σπονδυλική στήλη. Να ισορροπήσει τις ιοντικές συγκεντρώσεις στο εσωτερικό των κυττάρων για να προκαλέσει επιθυμητά βιολογικά φαινόμενα.

Με αυτό το μηχανισμό, ανοίγουμε και καθαρίζουμε τους μεσημβρινούς, ώστε η θεραπεία να προχωρήσει μέχρι τα όργανα, επιτυγχάνοντας την αποκατάσταση της λειτουργίας τους. Κατόπιν με τη βοήθεια τεχνικών μεθόδων, τροφοδοτούμε ολόκληρο το ηλεκτρομαγνητικό σύστημα που περιβάλει κάθε άνθρωπο, με τις συχνότητες που χρειάζεται κατά περίπτωση και επιφέρουμε την πλήρη εξισορρόπηση και αποκατάσταση. Σε πρακτικό και καθημερινό επίπεδο ο δέκτης της θεραπείας αποκτά νέα αντίληψη και συνειδητότητα καθώς προχωρά η θεραπεία και είναι σε θέση μέσα από την νέα του ισορροπία να αλλάζει νοσηρές συνήθειες και καταστάσεις γύρω του.

Η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική ουσιαστικά είναι αφάρμακη θεραπευτική μέθοδος, δε χρειάζεται να καταβληθεί καμία σωματική προσπάθεια από την πλευρά του ενδιαφερομένου και συνεπικουρεί στην ιατρική πρακτική. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε εν δυνάμει να αντιμετωπίσουμε κάθε γνωστή ασθένεια ή δυσλειτουργία, που δεν αποτελεί αντικείμενο βεβαιωμένης χειρουργικής επέμβασης. Από ένα κοινό κρυολόγημα, γυναικολογικά και τους πόνους στη μέση, μέχρι και αυτοάνοσα νοσήματα όπως, λύκος και σκλήρυνση κατά πλακάς. Το κάθε ένα στο δικό του χρόνο, ανάλογα με τη σοβαρότητα του, αλλά και την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Δρα και συμπληρωματικά με άλλες μεθόδους, που πιθανώς ήδη να ακολουθείτε .

Η Κοσμοενεργειακή Θεραπευτική όμως δε σταματά μόνο στην αποκατάσταση της υγείας, σωματικής ή ψυχικής. Δημιουργεί στον άνθρωπο ένα πλέγμα προστασίας από κάθε αρνητική επιρροή και έτσι του επιτρέπει να πραγματώνει τους στόχους του με μοναδική ευκολία. Τον στηρίζει και τον βοήθα να αναλάβει δράση για τον εαυτό του ώστε να ζήσει τη ζωή των ονείρων του.

Περισσότερες πληροφορίες και συνεδρίες

Κατσίκη Χριστίνα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 4320 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota