Print this page

Πλεονεκτήματα χαρτογράφησης του σώματος με Βιοσυντονισμό

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας.

Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες).

Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός .

Η παρουσία κάποιου ξενιστή όπως τα παράσιτα ή οι ιοί επηρεάζουν το πεδίο αυτό αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους, με συνέπεια να μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους . Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται οι ασθένειες.
Ειδικά μηχανήματα διάγνωσης που χρησιμοποιούνται στον βιοσυντονισμό διαθέτουν την ικανότητα να εντοπίζουν τις ξένες συχνότητες των παθογόνων μικροοργανισμών, ενώ οι αντίστοιχες θεραπευτικές συσκευές διαθέτουν την ικανότητα αποδόμησης των παθογενών αιτίων ώστε όλα να δουλεύουν και πάλι σωστά.

Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί καθώς και όλα τα  άψυχα αντικείμενα έχουν τις δικές τους συχνότητες και την ικανότητα να εκπέμπουν και να λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα.

Με βάση αυτή την αρχή όλοι οι μικροοργανισμοί ( βακτήρια, ιοί, μύκητες, παράσιτα, πρωτόζωα, έλμινθες ), και όλα τα προβλήματα της υγείας έχουν τη δική τους ηλεκτρομαγνητική συχνότητα.

Αυτή η συχνότητα μπορεί να γίνει αντιληπτή από μια συσκευή η οποία είναι συνδεδεμένη στο σώμα του πάσχοντα.

Η χρήση της συσκευής  μπορεί να ανιχνεύσει  με επιτυχία 98% και με ακρίβεια όλα τα αίτια των προβλημάτων της υγείας.

Κάτι που είναι δύσκολα να επιτευχθεί με άλλες μεθόδους μιας και για γίνεται συνήθως καταγραφή των συμπτωμάτων και όχι αναγνώριση και αντιμετώπιση των αιτιών της νόσου.

  • Έχει πολύ μεγάλη ακρίβεια.
  • Προσφέρει μια ιδιαίτερα εξατομικευμένη εικόνα του επιπέδου υγείας του οργανισμού, λαμβάνοντας υπόψη τις βασικές αιτίες του προβλήματος.
  • Είναι ανώδυνη και ακίνδυνη.
  • Μόνο μία συνεδρία αποκαλύπτει όλα τα ζητήματα υγείας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.
  • Μπορεί να δείξει αν έχει εκτεθεί ο οργανισμός σε τοξικές ή άλλες επιβαρύνσεις.
  • Παρέχει μια επισκόπηση ολόκληρου του σώματος και προσδιορίζει το βαθμό προσβολής και διαταραχής των οργάνων. Αυτές οι διαταραχές ανακαλύπτονται πολύ νωρίς γεγονός που συντελεί στην πρόληψη.
  • Επιτρέπει την ταυτοποίηση των παρασίτων και μικροοργανισμών, ακόμη και εκείνων που είναι αδύνατον να διαγνωσθούν από τις υπάρχουσες μεθόδους

Πλεονεκτήματα χαρτογράφησης του σώματος με Βιοσυντονισμό

AΚΡΙΒΗΣ. -- Εντοπίζει με ακρίβεια τους ιούς, τα βακτήρια, τα πρωτόζωα, τους μύκητες και τις έλμινθες που βρίσκονται στον ανθρώπινο οργανισμό. 
 

ΑΝΩΔΥΝΗ. -- Δεν απαιτεί την λήψη υγρών, αίματος άλλων στοιχείων από το σώμα με βελόνες η άλλα μέσα.

ΣΥΝΤΟΜΗ -- Η διάρκεια της είναι από είκοσι λεπτά έως μια ώρα, για ένα πλήρες check up του οργανισμού, που αντιστοιχεί σε όλους τους κλάδους της συμβατικής ιατρικής και τα πρώτα αποτελέσματα βγαίνουν επί τόπου.

ΠΛΗΡΗΣ. -- <<Σαρώνει>> για παθογένειες όλα τα όργανα και κάθε σημείο του ανθρώπινου σώματος μέχρι τον πυρήνα του κυττάρου.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. -- Χαμηλό κόστος, συγκριτικά με τα χρήματα που απαιτούνται για μια σειρά εξετάσεων γενικού και λεπτομερούς check up.

ΑΠΛΗ. -- Ο εξεταζόμενος κάθεται αναπαυτικά σε μια καρέκλα ακουμπώντας σε επαφές περισυλλογής ενεργειακών πληροφοριών.

ΚΑΘΟΛΙΚΗ. -- Εντοπίζει σε όλο το σώμα τους μικροοργανισμούς και άλλους παράγοντες που δρουν επιβαρυντικά στον ανθρώπινο οργανισμό και μειώνουν την βιοενέργεια του σώματος.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ. -- Εντοπίζει τις αιτίες της ασθένειας.
Αυτό παρέχει την δυνατότητα, για την εν συνεχεία στοχευμένη και ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι μόνο του συμπτώματος.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ. -- Εξερευνεί σε κυτταρικό επίπεδο τον οργανισμό μας και βλέπει την προδιάθεση του, πριν ακόμα εκδηλωθούν τα συμπτώματα.  

Ο βιοσυντονισμός απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 3 χρονών έως και 100+.

Για να εφαρμόσει στον εαυτό του την μέθοδο του βιοσυντονισμού κάποιος, δεν χρειάζεται να είναι απαραιτήτως ασθενής.
Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία

Η ανάλυση βιοσυντονισμού μπορεί να εντοπίσει τα εξής:

1)   Μικροβιακές επιβαρύνσεις

2)   Ενεργειακά αποθέματα οργανισμού

3)   Βιολογική ηλικία οργανισμού

4)   Προδιαθέσεις οργάνων για παθολογία

5)   Ψυχοσυναισθηματική κατάσταση

6)   Έλεγχος για αυτοάνοσα νοσήματα.

7)   Ηλεκτρομαγνητικές επιβαρύνσεις

8)   Γεωπαθητικές επιβαρύνσεις

9)   Ελλείψεις συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων

10) Τροφικές δυσανεξίες

11)  Εύρεση της αιτίας μίας νόσου

… και άλλα πολλά

 

το κόστος της συνεδρίας είναι 50 ευρώ

(και ερχόμαστε και στον δικό σας χώρο με κάποια επιβάρυνση)


για να κλείσετε το ραντεβού σας στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η στο  Τηλ. 6909150398

 Ακαδημίας 87 Αθήνα

 

Upcoming events

 

πατήστε εδώ να ακούσετε το ραδιόφωνο της ΥπερΝόησις

 


   

 

Read 2266 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items