Print this page

Hexacard  Προστασία από ηλεκτρομαγνητικά πεδία!


Μετά από δεκαετίες παγκόσμιας έρευνας, το ερώτημα "Είναι η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία επιβλαβής για την υγεία ή όχι;" μπορεί να απαντηθεί πολύ εκτεταμένα. 
Το επιστημονικό όργανο των αποδεικτικών στοιχείων είναι μέχρι τώρα επαρκώς υγιές και αποδεικνύει πολλές επιβλαβείς διαταραχές, ακόμη και κάτω από τις οριακές τιμές: Αυτές περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτές, νευρολογικές διαταραχές, καρδιαγγειακές επιπτώσεις (συμπεριλαμβανομένης της ταχυκαρδίας) ακόμη και σε παιδιά, δυσλειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος, αναφέρουν αυξημένο κίνδυνο εγκεφαλικών όγκων με αυξανόμενη χρήση κινητών τηλεφώνων και επίσης πονοκεφάλους, υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας, ευερεθιστότητα και νευρικότητα, διαταραχή συγκέντρωσης και μνήμης. Σε πολλές περιπτώσεις, τα συμπτώματα εξαφανίζονται μόνο όταν η έκθεση στην ακτινοβολία σταματά μόνιμα. Εξάλλου, 

Η Hexacard εξουδετερώνει την επιβλαβή ακτινοβολία σε ακτίνα έως και 10 ποδιών. Όταν χρησιμοποιείται μακροπρόθεσμα, προστατεύετε τον εαυτό σας και τον περιβάλλοντα χώρο σας σε όλες τις περιοχές της ζωής σας.

  • Προστασία από ηλεκτρομαγνητικά πεδία
  • 5G, EMF, πύργοι ραδιοφώνου, μικροκύματα, Bluetooth, ηλεκτρομαγνητικό, WLAN, ραδιοκύματα
  • Ενημερωμένο υλικό
  • Εξάγωνο νερό

Ένα μείγμα απολιθωμάτων, σπάνιων γαιών και βράχων ηλικίας πολλών εκατομμυρίων ετών σφυρηλατείται υπό πίεση σε περισσότερους από 800 βαθμούς Κελσίου. 
Το μείγμα αυτό στη συνέχεια ψύχεται αργά και απαλά με εξαγωνικό νερό για περισσότερο από 7 ώρες για να μεταφερθεί η εξαγωνική πληροφορία στη μάζα. 
Το ενημερωμένο υλικό συνθλίβεται ήπια και κοσκινίζεται αφού ψύχεται με το χέρι. Αυτό το κοκκοποιημένο υλικό κοκκοποιείται σε υψηλής ποιότητας άνθρακα για τις μη μειωτικές επιδόσεις του και την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής του για να δημιουργήσει ένα διά βίου και σχεδόν άφθαρτο Hexacard.

για αγορά πατήστε εδώ

Ότι διευκρίνιση χρειαστείς επικοινώνησε μαζί μου.
Βάιος Κουγιούτας
Verway Hellas

Πληροφορίες και Αγορά Hexacard στο:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - 00306979512131

Γίνετε εταίρος της Verway με 49,00 ευρώ

Read 2998 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items