Print this page

Παπαρούνα το ανθοελιξήριο του μαζέματος

Written by 

Παπαρούνα το ανθοελιξήριο του μαζέματος

Ρapaver rhoeas

Το ανθοελιξήριο βοηθάει εκείνους που μην μπορώντας να συνδεθούν με το φωτεινό τους κέντρο, καθώς τους φαντάζει σκούρο, κρυμμένο από αρνητικά κομμάτια, σκορπάνε την ενέργειά τους σε εξωτερικές καταστάσεις και ανθρώπους. Αφήνοντας τον εαυτό τους γυμνό και άδειο και τελικά πληγώνονται και αισθάνονται αδύναμοι και σκόρπιοι.

Βοηθά στο ντύσιμο του εαυτού με ωριμότητα και στο συμμάζεμα της ενέργειας μέσα μας για την προστασία και την ενδυνάμωσή μας, ώστε να υλοποιούμε με σωστή και δυνατή στόχευση στην ζωή μας όταν χρειαστεί.

Πολλοί άνθρωποι σκορπίζονται από εδώ και από εκεί και δεν έχουν αρκετή δύναμη να υλοποιήσουν τον σκοπό της ψυχής του. Θεωρούν πως οτιδήποτε έξω από αυτούς έχει περισσότερη αξία και δύναμη. Αλλά η παπαρούνα μας διδάσκει πως η δύναμη είναι στο κέντρο και μεγαλώνει την καινούρια ζωή, όσο γυμνός και αποδυναμωμένος είναι κάποιος η ψυχή του είναι εκεί.

Ευεργετικό και σε περιπτώσεις υπερκινητικότητας και έλλειψης ή διάσπασης προσοχής, ιδιαίτερα και σε περιπτώσεις παιδιών με αυτά τα προβλήματα.

Ειρήνη Δελημήτρου δείτε εδώ το βιογραφικό
Ολιστική Βοτανοθεραπεία - Ανθοθεραπεία
Τηλ. επικ. 6988602000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Read 4019 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota