Print this page

Φούλι το ανθοελιξήριο της ένωσης του νου με την καρδιά!

Written by 

jasminum sambac

Υπέροχο αρωματισμένο Φούλι!!!!
Το πιο αρωματισμένο λουλούδι από την οικογένεια του γιασεμιού και της γαρδένιας! Είναι το διπλό μπουγαρίνι των νησιών του Ιονίου, αν και η καταγωγή του είναι από την Αιγυπτο.

Πραγματικά αισθάνεσαι η μυρωδιά του να σε παίρνει και να σε ανεβάζει στο πνεύμα! Και αυτό κάνει και η ψυχή του! Το Ανθοελιξήριο που ανοίγει την συνείδηση στην πνευματικότητα. Ανοίγει την πύλη να ανακαλύψει κανείς και τον πνευματικό κόσμο που ίσως δεν θέλει να αποδεχθεί.

Βοηθά εκείνους που δηλώνουν υλιστές, ή δυσκολεύονται να δεχθούν πνευματική θεραπεία και βοήθεια. Η αίσθηση είναι ότι ξαφνικά ανακαλύπτουν τα κομμάτια του παζλ που τους έλειπαν για να αισθανθούν πιο γεμάτοι και να εξελιχθούν σε νέα μονοπάτια! Μας οδηγεί να δούμε την καθημερινότητα μέσα από μια πνευματική οπτική.
Μας χαρίζει μια πιο σφαιρική ματιά της καθημερινής μας ζωής, κοιτώντας την από ένα υψηλότερο επίπεδο αφύπνισης και διευρύνει την κατανόηση μας για τα συμβάντα της ζωής μας, ως καθρέφτες της εσωτερικής μας κατάστασης.

Ειρήνη Δελημήτρου δείτε εδώ το βιογραφικό
Ολιστική Βοτανοθεραπεία - Ανθοθεραπεία
Τηλ. επικ. 6988602000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 3962 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items