Print this page

Άγχουσα το ανθοελιξήριο της αποφόρτισης

Written by 

anchusa officinalis

Ένα μικρό μικρό φυτό του δάσους που δεν σηκώνεται καν από το έδαφος!
Τριχωτό και γκριζοπράσινο, δεν θα τραβούσε την προσοχή για κανένα λόγο, εάν δεν άνθιζε με αυτά τα υπέροχα μπλε indigo λουλουδάκια με το λευκό κέντρο. Απόλυτα συμμετρικά και καλοσχηματισμένα, εκπέμπουν την δόνηση της αποταύτισης από τις δύσκολες καταστάσεις, χαρίζοντας ηρεμία και γαλήνη μέσα από την ουδετεροποίηση.

Το Ανθοελιξήριο της Άγχουσας είναι το κατ' εξοχήν ίαμα για το άγχος της εποχής, για το στρες που βιώνουν πολλοί από εμάς σε διάφορες καταστάσεις, βοηθώντας μας να ηρεμήσουμε και να διαχειριστούμε καλύτερα τα θέματα της ζωής μας.

Ευεργετικό για την υψοφοβία, αγοραφοβία, κρίσεις πανικού, διπολικότητα και μανιοκατάθλιψη.

Μας τοποθετεί σε ένα ουδέτερο έδαφος ασφάλειας και προστασίας και συγκρότησης της προσοχής μας σε όλα τα επίπεδα. Αποφόρτιση από το στρες και ήρεμη αντιμετώπιση των καταστάσεων που δυσκολεύουν την ζωή μας, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, στην ζωή και στους ανθρώπους.

Ειρήνη Δελημήτρου δείτε εδώ το βιογραφικό
Ολιστική Βοτανοθεραπεία - Ανθοθεραπεία
Τηλ. επικ. 6988602000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 5145 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items