Print this page

Αλόη το ανθοελιξήριο της στοχευμένης υλοποίησης

Written by 

aloe vera

Το ανθοελιξήριο της Αλόης μας βοηθά να συμπορευτούμε με τον καινούριο κόσμο που αναδύεται, με σωστή στόχευση στις ενέργειες μας για την διαχείριση των θεμάτων της καθημερινής μας ζωής.

Στην σημερινή εποχή προσπαθώντας να κάνουμε όλο και περισσότερα πράγματα που δεν συμβαδίζουν με τις επιθυμίες της καρδιάς μας και τις ανάγκες του φυσικού μας σώματος. Έτσι καίμε την ενέργεια μας και αισθανόμαστε στυμμένοι από ενέργεια και δύναμη, μη μπορώντας να συνεχίσουμε.

Με την Αλόη πετυχαίνουμε να ισορροπήσουμε το πέταγμα της ψυχής μας με το σιωπηλό μας κέντρο και τη σταθερή μας γείωση. Το ανθοελιξήριο αυτό μας βοηθά να συμπορευτούμε με τον καινούριο τρόπο ζωής που αναδύεται, δηλαδή να υλοποιούμε σύμφωνα με την καθοδήγηση της ψυχής μας και τα συναισθήματα της καρδιάς μας.

Έτσι γινόμαστε ικανοί να διαχειριστούμε τον κυκεώνα των αλλαγών και των πολύ έντονων ενεργειακών κυμάτων της εποχής μας, υλοποιώντας το δικό μας κομμάτι του καινούριου κόσμου με σύνεση, ως προς την ενέργειά μας.

Ειρήνη Δελημήτρου δείτε εδώ το βιογραφικό
Ολιστική Βοτανοθεραπεία - Ανθοθεραπεία
Τηλ. επικ. 6988602000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 5195 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items