Print this page

Υβίσκος της Συρίας το ανθοελιξήριο που προάγει το πλήρες βίωμα

Written by 

hibiscus syriacus

Το ανθοελιξήριο αυτό μας βοηθά να βιώνουμε τις εμπειρίες και τα συναισθήματα της καθημερινής μας ζωής σε όλη τους την έκταση και με όλο μας το Είναι. Είναι πολύ ευεργετικό σε περιπτώσεις ανθρώπων που δίνουν την εντύπωση ότι αγγίζουν τις εμπειρίες της ζωής τους φορώντας γάντια. Είναι συνήθως αυτό που λέμε μέσα στην καλή χαρά, χωρίς αυτό να είναι η πραγματική τους ψυχολογική τους κατάσταση, την οποία αρνούνται ή κρύβουν επιμελώς.

Οι άνθρωποι αυτοί αρνούνται να αγγίξουν και να αντιμετωπίσουν πραγματικά τα εσωτερικά τους θέματα και πολλές φορές φοβούνται την ίδια τους την δύναμη και δεν παίρνουν την ευθύνη της αλήθειας και της δύναμής τους. Δεν δίνονται σε αυτό που κάνουν και δεν ανοίγονται ουσιαστικά στους γύρω τους. οι άνθρωποι αυτοί αρνούνται να αγγίξουν και να αντιμετωπίσουν πραγματικά τα εσωτερικά τους θέματα, γυρνώντας συνήθως γύρω-γύρω για χρόνια χωρίς ουσιαστική εξέλιξη.

Ενδυναμώνει την σύνδεση του ατόμου με το σώμα του, προάγει το πλήρες βίωμα όλων των γήινων εμπειριών ακόμα και του έρωτα και κάνει τους ανθρώπους πιο γειωμένους και ζεστούς. 

Ειρήνη Δελημήτρου

δείτε εδώ το βιογραφικό


Ολιστική Βοτανοθεραπεία - Ανθοθεραπεία
Τηλ. επικ. 6988602000
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 4479 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items