Print this page

Δεντρολίβανο η ανθοϊανση της εσωτερικής κάθαρσης

Written by 

Rosmarinus officinalis

Η ανθοϊανση του δεντρολίβανου δημιουργήθηκε στην Πάρο 21/3/2015 στην ισημερία, μια πολλή δυνατή ημέρα για ένα αρχέγονο φυτό. Τα άνθη του είναι μωβ πολύ όμορφα, λεπτεπίλεπτα, πολύ μικρά κρινάκια που ενώ δείχνουν ευαίσθητα είναι απίστευτα δυνατά.

Διεισδύει με απόλυτη προστασία πολύ βαθιά στην ρίζα, ανασύροντας τα θέματα εκείνα που είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε, να καθαρίσουμε και να θεραπεύσουμε. Σπάει χρόνια αποστήματα πολύ καλά κρυμμένα που κρατούν την ψυχή μας βαθιά πληγωμένη και τραυματισμένη από το παρελθόν.

Διαλύει και απομακρύνει υπόγειες, αρνητικές, εσωτερικές και εξωτερικές ενέργειες, καθώς και όλες τις ψεύτικες συμπεριφορές που εμποδίζουν την εξέλιξή μας.  Μας συνδέει με την πληρότητα και το σημείο ολοκλήρωσης του εαυτού μας, αφαιρώντας τις πλάνες και τις προσδοκίες που μας οδηγούν σε ελλείψεις και ανεπάρκεια μέσα στην ζωή μας.

Ψυχική κάθαρση και εσωτερική αναγέννηση.
Συντονισμός με το: Όλα όσα Έχω και το Όλα όσα Είμαι.

Από την αρχαιότητα ο ρόλος του είναι προστατευτικός σε πολλά επίπεδα. Καθημερινά μπορούμε να το καίμε στον χώρο μας γιατί μας προσφέρει μέγιστη προστασία και κάθαρση, σε συνδυασμό με το φασκόμηλο και το λιβάνι.

 

 Τζιτζίκου Παναγιώτα Δεληστάθη
 Ακαδημία Αναγέννηση 
Ενεργειακή & Ψυχική Συμβουλευτική
Διδασκαλία- Σεμινάρια
Τηλ: 6972499214
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.gmail.com

anagennisi.shop/

 

Read 5490 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items