Print this page

Βιοθεραπευτικό Κέντρο Φυσικής Υγείας Mediale

“Η φιλοσοφία του κέντρου μας βασίζεται στην ολιστική θεραπεία του ατόμου. Το όραμά μας είναι να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε την υγεία. Να σταματήσει ο πόνος σωματικός και ψυχικός, ώστε να απολαμβάνουμε τη ζωή που είναι έτσι κι αλλιώς ευλογία.”

Γιατί Υπάρχουμε

Υπάρχουμε για να αφυπνίζουμε τους ανθρώπους να αναλάβουν την ευθύνη τους, να ξανα-ανακαλύψουν τη δύναμη της ζωής και να αποδεχθούν τον εαυτό τους έτσι ώστε να ξεπεράσουν τη βιοχημική θλίψη, να νικήσουν τον πόνο, το φόβο της αρρώστιας και την ανημποριά, να αξιοποιήσουν το καλύτερο συνεργείο χωρίς πόρους που είναι το σώμα τους και να το προστατέψουν για να ζουν μία ‘καλή’ ζωή, τη ζωή για την οποία είναι φτιαγμένοι να ζήσουν. Πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να ανατρέψουμε το κατεστημένο της ασθένειας μιας και  έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην έμφυτη ικανότητα του σώματος να θεραπεύσει τον εαυτό του.Πεποίθησή μας είναι πως ο ανθρώπινος οργανισμός είναι απόλυτα ευφυής και ο μοναδικός του σκοπός είναι να παράγει και να προάγει τη ζωή.

Πώς το καταφέρνουμε

Είμαστε Health Coach! Στηριζόμαστε στη φυσικοπαθητική, στην ολιστική προσέγγιση καταπολέμησης του πόνου και της αρρώστιας. Χρησιμοποιούμε φυσικές μεθόδους οι οποίες υποστηρίζονται από την προηγμένη τεχνολογία, όπως τη σωστή και ηθική διατροφή, τη κβαντική φυσική, το βιοσυντονισμό, την ενεργειακή ψυχολογία αλλά και εργαλεία της κλασικής ιατρικής, τα οποία εναρμονίζονται άριστα με τη φυσική μας προέλευση. Τα σύγχρονα μηχανήματα εναλλακτικής ιατρικής αποτελούν τον ένα βασικό πυλώνα της εναλλακτικής προσέγγισής μας. Ο άλλος βασικός πυλώνας είναι η αληθινή ανθρώπινη επικοινωνία και επαφή μέσω διαπροσωπικών συζητήσεων αλλά και με τη χρήση θεραπειών με τα χέρια με στόχο ο άνθρωπος να μην είναι όμηρος της ‘λευκής’ μπλούζας αλλά να μάθει να προστατεύει και να θεραπεύει το σώμα του και την ψυχή του μόνος του. Λόγω ξεχασμένης γνώσης δεν αντιλαμβανόμαστε ότι η ζωή μας χαρίζεται αλλά η υγεία είναι δική μας ευθύνη. Αποσκοπούμε λοιπόν στο να εκπαιδεύσουμε το άτομο να μπορεί να κάνει τις σωστές επιλογές για τον εαυτό του, προχωρώντας σε αλλαγές στον τρόπο ζωής, στρεφόμενο προς τη σωστή διατροφή, την άσκηση και την εξισορρόπηση εργασίας και διασκέδασης.

Ο Health Coach, ο Φυσικοπαθητικός, είναι υπηρέτης του σώματος και της ψυχής, αλλά και δάσκαλος ταυτόχρονα, γιατί εκπαιδεύει και μαθαίνει βιωματικά τους ανθρώπους πώς να ξαναγαπήσουν το σώμα τους και τη ψυχή τους και τους δείχνει το δρόμο της φυσικής ίασης, πάντα χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία τόσο της εναλλακτικής όσο και της κλασικής ιατρικής.
 
 • Γιατί αρρωσταίνω;

 • Γιατί γερνάω;

 • Γιατί πονάω;

 • Γιατί έχω κόπωση και ατονία;

 • Τι είναι αυτό που πρέπει να ξέρω για να διατηρούμαι υγιής;

 • Γίντεται να μην έχω τόσο πολύ άγχος;

 • Ποιος ο λόγος που δεν έχω διάθεση για ζωή;

 • Ποιος ο λόγος που έχω αλλεργίες;

 • Γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ όπως παλιά;

 • Γιατί παχαίνω;

 • Πώς σταματάω τον πόνο που νιώθω;

 • Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω το τοξικό περιβάλλον στο οποίο ζω;

 • Με ποιον τρόπο ο οργανισμός μου μπορεί να προφυλαχτεί;


Ευαγγελία Παπαγιάννη-Φυλακτού, Φυσικοπαθητικός, Health Coach

Εκπαιδευθείσα στο College of Naturopathic and Complementary Medicine και στο Επιστημονικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εφαρμογής Βιοακτινικής Ενέργειας. Μέλος της Διευρωπαϊκής Ένωσης Συμπληρωματικής Ιατρικής και της Μακεδονικής Εταιρείας Ομοιοθεραπευτικής. Ιδρύτρια της Εναλλακτικής Κλινικής Mediale.

 

Το Βιοθεραπευτικό Φυσικοπαθητικό Κέντρο μας είναι αφοσιωμένο στην ολοκληρωμένη πρόληψη και αντιμετωπίση της αρρώστιας και του πόνου, στην αντιγήρανση και στην αναζωογόνηση του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής.

 

 για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Mediale

Βιοθεραπευτικό Κέντρο Φυσικής Υγείας

Τσιμισκή 75, Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2310415220/ 2310415226

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.mediale.gr

www.facebook.com/mediale.gr

www.instagram.com/mediale_biotherapy_centre/

www.pinterest.com/mediale_center/

Read 5805 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items