Print this page

Η χρυσή Διαδρομή με την Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου

27, 28, 29 Μαρτίου Εύβοια

Negroponte Resort

Η Χρυσή Διαδρομή

Όλα περνάνε από το σώμα και όλα αποθηκεύονται σε αυτό!

Το σώμα μας είναι ο Ναός της Ψυχής και η Ψυχή ο Ναός του Πνεύματος.

Τα τσάκρας είναι απλά πόρτες που οδηγούν σε διαφορετικούς ναούς στο σώμα μας. Κάθε ένας από αυτούς τους ναούς περιλαμβάνει και διαφορετικά μέρη της ψυχής μας.

Την διαδρομή ανάμεσα στα τσάκρα ή αλλιώς ανάμεσα στα στολίδια που κρύβει το κουτί της Πανδώρας την ονόμασα Χρυσή Διαδρομή.

Η χρυσή διαδρομή ξεκινά με το 1ο τσάκρα όπου αγγίζουμε τραύματα που έχουν σχέση με τους γονείς, την ένταξή μας στην ομάδα, την σχέση μας με την γη, την όρεξή μας για ζωή, κλπ

Στην συνέχεια ανεβαίνουμε στο 2ο όπου βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το ‘κλειδί’ που χρειαζόμαστε για να ανοίξουμε την Πύλη της Καρδιάς, την σεξουαλικότητα

Μετά το 2ο ανεβαίνουμε στο 3ο όπου συνειδητοποιούμε πόσο νιώθουμε ότι αξίζουμε, πόση αυτοπεποίθηση έχουμε και πόσο πραγματικά απολαμβάνουμε την δύναμή μας.

Τότε είμαστε έτοιμη να αγγίξουμε το 4ο και να το προετοιμάσουμε την μεγάλη μετάβαση μας, από μεταξοσκώληκα σε πεταλούδα!

Για να συμβεί όμως αυτή η μετάβαση, πρέπει να απελευθερώσουμε το 5ο και ίσως το πιο ‘βασανισμένο’ τσάκρα για πολλούς, λόγω της εξουσίας που μας επιβλήθηκε όταν ήμασταν μικροί, της έλλειψης ελευθερίας και εκφραστικότητας και στην καταπάτηση της ελεύθερης δημιουργικότητας μας

Όταν φτάνουμε εδώ είναι πια εύκολο να συνεχίσουμε, γιατί ήδη έχουμε θέσει τα κατάλληλα θεμέλια για την εξέλιξή μας και από εδώ και πέρα ο Ανώτερός Εαυτός αναλαμβάνει την συνέχεια!

Στο σεμινάριο επίσης θα δοθεί και ο πρώτος βαθμός μίας θεραπευτικής μεθόδου, που δημιούργησα με βάση την επιθυμία μου να γνωρίσω τον Εαυτό μου και να εξελιχθώ μέσα από την ανθρώπινη και θεϊκή μου φύση.

Θα χαρώ πολύ να την μοιραστώ μαζί σας!

  

Θα γίνει στις 27, 28, 29 Μαρτίου στο ξενοδοχείο:

NEGROPONTE

ResortEretria

                                     19th km National Road Chalkida - Aliveri

   Island of Evia - 34008 Eretria

   Tel.: +30 22290 61935

Το συνολικό κόστος διαμονής ανά άτομο (περιλαμβάνει διανυκτέρευση 2 νύχτες και όλα τα γεύματα) είναι:

110 ευρώ το άτομο σε δίκλινο

130 ευρώ το άτομο σε μονόκλινο

90 ευρώ το άτομο σε τρίκλινο

Το κόστος σεμιναρίου είναι:

122 το άτομο και

202 για τα ζευγάρια.

   Για συμμετοχή επικοινωνήστε με το 697 75 75 670 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

(παρακαλώ όσο το δυνατόν συντομότερα)

Ευχαριστώ,

Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου

(Αν κάποιος-α θέλει να παρακολουθήσει το σεμινάριο αλλά δεν μπορεί για οικονομικούς λόγους να επικοινωνήσει μαζί μου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Περισσότερες πληροφορίες για μένα θα βρείτε στο:

www.agapiapostolopoulou.com

Read 2814 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from