Print this page

Η Αειθάλια πάει στην Alterscope!

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η «Αειθάλια» θα συμμετάσχει στην έκθεση Alterscope που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 25 και 26 Απριλίου στον πολυχώρο «Αθηναΐς». Ελάτε στο τραπέζι μας να ενημερωθείτε για τις δραστηριότητές μας και να λάβετε μέρος στην κλήρωση 5 δωρεάν συνεδριών EMFBalancingTechnique®- Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου, 5 δωρεάν συνεδριών Αγγελικού Ρέικι και 3 δωρεάν συνεδριών Φωτοβελονισμού με Χρώμα. Όλοι οι συμμετέχοντες της κλήρωσης θα έχουν 25% έκπτωση στην πρώτη συνεδρία της επιλογής τους από τις Εναλλακτικές-Ενεργειακές τεχνικές που υποστηρίζουμε!

Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε στο τραπέζι μας την Εισαγωγική Συνεδρία της EMFBalancingTechnique®- Τεχνική Εξισορρόπησης Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου, αλλά και να έχετε το βίωμα μιας ολιγόλεπτης θεραπείας Φωτοβελονισμού με Χρώμα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί Βιωματικό Εργαστήρι την Κυριακή 26 Απριλίου, ώρα 6:30-7:30, με τίτλο:

Βιωματικό Εργαστήρι Αγγελικού Ρέικι & Θεραπεία με τον Αρχάγγελο Τζαντκιήλ & τον Διδάσκαλο Άγιο Γερμανό.

Στο εργαστήρι θα μιλήσουμε για το Αγγελικό Βασίλειο και πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας και να διευρύνουμε τη συνειδησιακή μας κατάσταση σε συνεργασία με τις Αγγελικές Ακτίνες Φωτός. Μία μέθοδος που πρακτικά μας βοηθάει να δημιουργήσουμε τον προσωπικό μας Παράδεισο στη Γη είναι το Αγγελικό Ρέικι, το οποίο γειώθηκε το 2002 από τον KevinCore μέσω του Αρχαγγέλου Μέτατρον.

Οι Άγγελοι είναι Αρχέτυπα Δημιουργίας που συμβάλλουν στην αφύπνιση του Δημιουργού μέσα μας! Είναι δονήσεις Άπειρης Αγάπης που στέκονται δίπλα μας για να μας καθοδηγήσουν να βαδίσουμε το μονοπάτι που ανταποκρίνεται στη βούληση της καρδιάς μας. Με χάρη μάς βοηθούν να απελευθερωθούμε από όλα τα στερεότυπα σκέψης και δράσης που δεν είναι προσφιλή στον σκοπό της ζωής μας, τα οποία μας εμποδίζουν να βιώσουμε χαρά, αφθονία και αυτοπραγμάτωση.

Στο εργαστήρι θα μιλήσουμε για τα οφέλη του Αγγελικού Ρέικι, καθώς και για τα εργαλεία που μπορεί κάποιος να λάβει, μέσω των Μυήσεων, από το Αγγελικό Βασίλειο! Εργαλεία απαραίτητα σε αυτή την εποχή των αλλαγών και των προκλήσεων. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί Διαλογισμός για το «Άνοιγμα του χώρου», καλωσορίζοντας τις ενέργειες του Αγγελικού Βασιλείου, και θα ακολουθήσει καθοδηγούμενη Αυτοθεραπεία με τον Αρχάγγελο Τζαντκιήλ και τον Διδάσκαλο Άγιο Γερμανό. Δύο Φωτεινές οντότητες που συμβάλλουν στη Θεραπεία και στη Μετουσίωση κάθε δυσαρμονίας, στη ζωή μας, σε καθαρό Φως.

Αειθάλια – Ολιστική Αρμονία & Προσωπική Ανάπτυξη, www.aeithalia.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 2106813287, 2114084608, 6945619970 Facebook: aeithalia

Read 3374 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items