Print this page

Θεραπεία Ενεργοκβαντικής Μήτρας Κβαντική Θεραπεία και Μέθοδος 2 Σημείων με τον Λεόναρντ Στεφάνιακ στίς 25 - 27.03.2016

Θεραπεία Ενεργοκβαντικής Μήτρας Κβαντική Θεραπεία και Μέθοδος 2 Σημείων με τον Λεόναρντ Στεφάνιακ
στίς
25 - 27.03.2016

Όπως αποδείχτηκε από την κβαντική φυσική είμαστε ένα με το σύμπαν, και συνδεόμαστε μεταξύ μας με αναπόσπαστη ενέργεια. Γύρω μας απλώνεται το πεδίο πληροφοριών, το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες από την αρχή του κόσμου μας. Υπάρχουν διάφορες ονομασίες που περιγράφουν αυτό το πεδίο - Μορφικό Πεδίο, Θεία Μήτρα, Μήτρα Ενέργειας, Κρυσταλλική Μήτρα. Οι Σαμάνοι χρησιμοποιούν το όνομα "Ιερός Χώρος". Ανεξάρτητα από το όνομα αυτού του χώρου, μπορούμε να μάθουμε να "διαβάζουμε" τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν και να τις χρησιμοποιούμε για τον εαυτό μας για να δημιουργούμε συνειδητά την πραγματικότητα μας, τον μετασχηματισμό των αρχείων στο μορφικό πεδίο, των άλλων ανθρώπων, των ζώων και των φυτών.

Η κβαντική φυσική είναι μια από τις σύγχρονες ειδικότητες της επιστήμης, η οποία επιδιώκει να διερευνήσει και να εξηγήσει τους νόμους που διέπουν το Σύμπαν, και επομένως τους νόμους στους οποίους υποβάλλεται ο καθένας από μας. Ποιά σχέση συνδυάζει τις σκέψεις και τα συναισθήματα ενός ανθρώπου με την αντιληπτή από αυτόν πραγματικότητα; Πότε τα φωτόνια του φωτός συμπεριφέρονται σαν σωματίδια και πότε παίρνουν τις ιδιότητες κύματος; Και τι σχέση έχουμε εμείς ως παρατηρητές με αυτό; Η Θεραπεία Κβαντικής Μήτρας σε συνδυασμό με την Μέθοδο 2-Σημείων αποτελεί ένα βήμα της επίγνωσής μας προς την κατεύθυνση της επερχόμενης νέας εποχής. Ο κάθε άνθρωπος οφείλει να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις του. Χάρη στην μέθοδο 2-σημείων αποκτούμε κάποιου είδους επέκταση συνείδησης για να μπορέσει ο άνθρωπος να επιτύχει αλλαγές και εναρμόνιση σε όλους τους τομείς της ζωής του, όπως π.χ. την υγεία, την εργασία, την εταιρική σχέση αλλά και την πνευματική ευεξία.

Η Μέθοδος 2 Σημείων είναι μια πρακτική εφαρμογή της κβαντικής φυσικής, σύμφωνα με την οποία κάθε πραγματικότητα μπορεί να οριστεί ως δόνηση και μια κατάσταση ενέργειας, επειδή τα πάντα είναι φως και πληροφορίες. Χαρακτηριστικό της μεθόδου αυτής είναι o ταυτόχρονος συνδυασμός 2 σημείων του σώματος ή του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου και η αλληλεπίδραση σε αυτό με την χρήση της πρόθεσης και της συνείδησης.

Αυτή η εύκολη στην εκμάθηση και χρήση μέθοδος μας επιτρέπει με γρήγορο και εύκολο τρόπο να μετατρέψουμε όλους τους αποκλεισμούς γενικού, συναισθηματικού, ψυχικού και σωματικού χαρακτήρα. Είναι σύμβατη με τις άλλες μεθόδους των φυσικής θεραπείας ή θετικών τεχνικών εξέλιξης της συνείδησης.

Ολόκληρη η αντιληπτή από μας πραγματικότητα αποτελεί μόνο το αποτέλεσμα της δικής μας συνείδησης, γι'αυτό και μόνο όταν μόνοι μας ξεκινήσουμε να αλλάζουμε θα βιώσουμε επίσης αλλαγές στον κόσμο και τη ζωή γύρω μας.

prawo przyciągania_1

Η Μέθοδος 2 Σημείων είναι:

*μετασχηματισμός φυσικών, πνευματικών και συναισθηματικών αποκλεισμών

*αυτο-βοήθεια σε καταστάσεις άγχους και συναισθηματικής φόρτισης

*δίνει χαρά, εσωτερική γαλήνη και αρμονία στη ζωή

*διευκολύνει την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων

Στα σεμινάρια θα μάθετε διαφορετικές τεχνικές για να χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες που περιέχονται στα φωτόνια του φωτός, που διαπερνούν το σώμα μας συνεχώς κάθε δευτερόλεπτο της ζωής, και επίσης θα μάθετε:

*να δημιουργείτε συνειδητά την πραγματικότητά σας

*να υποβληθείτε στην αλληλεπίδραση της Θείας Ενέργειας, η οποία θα πραγματοποιήσει για Σας την παραγγελία-πρόθεσή σας

*τι σημαίνει να μην παρεμβαίνεις το Θέλημα του Θεού

*πώς να πάτε πίσω στο χρόνο, με πλήρη επίγνωση, ώστε να μετατρέψετε τα ανακριβή ενεργό-πληροφορικά πρότυπα, τα οποία απέκλειαν την ευτυχία, την ευημερία, αφθονία, προκαλούσαν οικονομικά προβλήματα, προβλήματα υγείας, προβλήματα στις σχέσεις κλπ.

*να αντιμετωπίζετε και να μετατρέπετε τα πληροφοριακά πρότυπα από άλλες διαστάσεις που παρεμβαίνουν τη ζωή, να βοηθάτε την άλλη εκδοχή του εαυτού σας στους παράλληλους κόσμους, βελτιώνοντας έτσι τη ζωή εδώ και τώρα

*πώς να ανακτήσετε τις χρήσιμες πληροφορίες από το Σύμπαν, οι οποίες αμέσως θα βελτιώσουν την υγεία, την δύναμη και άλλους τομείς της ζωής μας

*πώς να αντιμετωπίσετε τους φόβους, τις εντάσεις, το άγχος

*πώς να αντιληφθείτε τις πεποιθήσεις που σας απέκλειαν έως τώρα

*πώς να υπερβείτε τα όρια του μυαλού, να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας

Στα σεμινάρια θα επεκτείνετε την συνείδησή σας, ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ.


Ποτέ πια δεν θα είστε ίδιοι, γιατί εδώ ξεκινήσατε τον δρόμο σας του Συνειδητού Διαστημικού Περιπλανώμενου Στα Σύμπαντα.

Δάσκαλος Λεόναρντ Στεφάνιακ

Leonard Stefaniak

Αυτό που ανέκαθεν ήταν μυστηριώδες, αυτό που δεν είχε λογική εξήγηση για τους περισσότερους ανθρώπους αποτελούσε πάντα αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.

Με το πέρασμα του χρόνου, τα ενδιαφέροντά του εμπλούτισε με γνώσεις που απέκτησε μέσα από σεμινάρια, βιβλία και άμεση επαφή με πνευματικούς δασκάλους.

Ερμητιζμός, Θεραπευτική Ραδιαισθησία,Mer Ka Ba, Reiki, Θεραπεία Πνευματικής Ανταπόκρισης , Θεραπεία Πνευματικής Αναδόμησης , Ηχοθεραπεία (με θιβετιανές κούπες και κύπελλα), Αστρικά Ταξίδια, Υγιεινός Τρόπος Ζωής, Feng Shui, Ραβδοσκοπία, Θεραπεία με κεριά των Hopi, Τελετουργίες Καθαρμού και Προστασίας, Τηλεπαθητική Επαφή με τα πλάσματα του Πνεύματος της Αγάπης, Περαιτέρω Ενεργοπληροφοριακή Ανάπτυξη , Υπνοθεραπεία, Βιοενεργειακή  Θεραπεία, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΡΓΟΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ - Κβαντική Θεραπεία και Μέθοδος 2 Σημείων, Κατευθυνόμενη και ελεγχόμενη αποτοξινωση οργανισμού, αυτά είναι μόνο μερικά από τα θέματα που γνωρίζουν όχι μόνο θεωρητικά, αλλά τα εφαρμόζουν επίσης στην πράξη φέρνοντας συχνά χαρά και ειρήνη στην ζωή των άλλων.

Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στους Αγγέλους και τα Πλάσματα του Ουρανού που κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη ζωή του. Το όνειρο του Λεόναρντ είναι να μοιραστεί αυτό το δώρο με όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων.Πιστεύει ότι η πίστη στην ύπαρξη των Θεϊκών Πλασμάτων δίνει στον καθένα μεγάλη πνευματική δύναμη και λειτουργεί θεραπευτικά σε κάθε επίπεδο.

Η κύρια ιδέα της φιλοσοφίας του κρύβεται στα λόγια:

«Να κοιτάς πάντα μέσα από την καρδιά σου για να βλέπεις περισσότερα, για να δεις πράγματα πέρα από αυτά που σου προσφέρει ο κόσμος».

Κόστος :

280 ευρώ

Με κατάθεση προκαταβολής ύψους 50 ευρώ μέχρι τις : 23.03.2016

 

το κόστος του σεμιναρίου θα είναι 250 €

 

Λογαριασμός κατάθεσης στη PIREOS BANKστο όνομα Leonard & Grazyna Stefaniak.

Αριθμός λογαριασμού: 5035 - 050503 - 654

IBAN: GR80 0172 0350 0050 3505 0503 654

 

Χώρος σεμιναρίου

GINA  CENTRUM
ΜΕΤΣΟΒΟΥ 30 ,  166 74  ΓΛΥΦΑΔΑ

Ημερομηνία:

25.03.2016 -17.00-20.00

26.03.2016-10.00-17.00

27.03.2016-10.00-17.00

Πληροφορίες και εγγραφες:

Γκραζίνα &  Λεόναρντ Στεφάνιακ

Τηλ./Φαξ. 2130042330

Κιν. 6948886312, 6973371939
www.ginacentrum.gr
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Σημειώστε ότι η χρήση τωνεναλλακτικών μεθόδων θεραπείας δεν μπορεί να υποκαταστήσει

ιατρικές διαβουλεύσεις και τις κλασσικές μεθόδους θεραπείας! Είναι πάντα μόνο βοηθητική δράση, που

υποστηρίζει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.

Read 2161 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota