Print this page

Ενεργειακή Τοξικότητα και τρόποι αντιμετώπισής της με την Αποστολία Βασιλείου

Διήμερο Σεμινάριο με θέμα:

Ενεργειακή Τοξικότητα και τρόποι αντιμετώπισής της με την Αποστολία Βασιλείου

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 8 και 22 Μαρτίου 2017

 

Τήν Πέμπτη 2 Μαρτίου θα γίνει Δωρεάν παρουσίαση του σεμιναρίου στο καφέ Black Duck στο κέντρο της Αθήνας  Χρήστου Λαδά 9α ( Μετρό Πανεπιστήμιο ) στις 18.00 εως 19.30


Ξυπνάμε γεμάτοι ενέργεια, όμως στη διάρκεια της ημέρας, νοιώθουμε αδικαιολόγητη κούραση, εξάντληση, κακή διάθεση, κάνουμε αρνητικές σκέψεις, και αναρωτιόμαστε:

 • Τί μου συμβαίνει;
 • Γιατί νοιώθω αδύναμος;
 • Από πού ξεφύτρωσε αυτή η ξαφνική κόπωση;
 • Τί έγινε και χάλασε η διάθεσή μου;
 • Πού πήγε όλη μου η ζωντάνια;

Ψάχνουμε μια απάντηση, αλλά δεν είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε ότι κάποιος εκεί έξω, ακούσια ή μη, μας έχει κλέψει την ενέργειά μας.


Δυστυχώς, η κοινωνία όχι μόνο δεν δίνει καμία προσοχή στη διαδικασία εσωτερικής ανάπτυξης και απελευθέρωσης του ατόμου, αντίθετα αποπροσανατολίζοντάς μας από την εσωτερική μας Α-λήθεια, εγκλωβίζει και κατευθύνει την ενέργειά μας, σε ξένους για εμάς σκοπούς.

Έτσι, στα συμβατικά σχολεία, ποτέ δεν διδαχθήκαμε ούτε πώς να τη διατηρούμε ανέπαφη, ούτε πώς να παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Πώς να μην επιτρέπουμε στους άλλους, ακόμα και, κυρίως, στους αγαπημένους μας να μας απομυζούν και να μένουμε άδειοι και κατάκοποι, κάθε φορά που τους συναναστρεφόμαστε.

Όμως, ευτυχώς για μας, υπάρχει ένα παράθυρο προς την επίγνωση των απεριορίστων δυνατοτήτων μας και μπορούμε, όταν είμαστε έτοιμοι, να το ανοίξουμε!

Απ’ αυτό το παράθυρο είναι ανοικτός ο δρόμος προς την απελευθέρωση από κάθε τοξική επίδραση. Ο δρόμος προς την προσωπική ελευθερία. Προς την αληθινή ουσία του κόσμου. Προς τον κόσμο της ενέργειας. Εκεί όπου εδράζεται η Δύναμή μας και όλα μπορούν πολύ εύκολα να επιτευχθούν, αρκεί να θυμηθούμε τον τρόπο.

Με την ολοκλήρωση του διήμερου σεμιναρίου, θα έχετε επανακτήσει τη δυνατότητα:


 • ü            Εν-θύμησης του ενεργειακού σας σώματος και του τρόπου που επιδρά στην υγεία μας.
 • ü               Αντίληψης του αιθερικού σας σώματος και
 • ü               Οπτικής αντίληψης της αύρας.
 • ü                Δημιουργίας ενεργειακής ασπίδας προστασίας
 •         Θα μάθετε να ελέγχετε την ενέργειά σας, να τη ρυθμίζετε εσείς οι ίδιοι, να απαλλάσσεστε από τις ενεργειακά ζημιογόνες σχέσεις.
 •             Θα απελευθερωθείτε απ' την επιβλαβή επιρροή των ενεργειακών παρασίτων.
 •              Θα ενεργοποιήσετε ικανότητες, που ήδη έχετε μέσα σας, από τις οποίες τώρα χρησιμοποιείτε ένα πολύ μικρό μέρος.
 •              Θα ενδυναμωθείτε και
 •              Θα βιώσετε την Ελευθερία.


 • Θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, να νιώσετε και να δεχτείτε την αληθινή σας ουσία.
 • Θα πάρετε στα χέρια σας το τιμόνι της ζωής σας και θα γνωρίζετε να κατευθύνετε τη ροή της ενέργειάς σας.
 • Όταν λοιπόν, επιτύχετε όλα αυτά, θα έχετε ανέβει ένα σκαλί ψηλότερα στην ανάπτυξή σας.

 

Τόπος διεξαγωγής:  Πολυχώρος ΥπερΝόησις   Αθήνα: Μαυρομιχάλη 1 και Ακαδημίας – 6ος όροφος

 

Σημαντικό: Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε δύο ενότητες. Προϋπόθεση συμμετοχής στη δεύτερη ημέρα είναι η παρακολούθηση της πρώτης ενότητας.

 

Κόστος συμμετοχής: 100€

Άνεργοι και Προπληρωμή μέχρι 6/3/2017: 80€

Λογ/σμός: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN: GR08 0171 4290 0064 2901 0057 572


Λίγα λόγια για την Αποστολία Βασιλείου – ΑΒΑ*

Ήρθε σε επαφή με το Ρέικι, από το 2002 και η ζωή της γέμισε με αληθινό Φως, πίστη και αρμονία.

Έχει μυηθεί και χρησιμοποιεί κατά περίπτωση, στις θεραπείες της εκτός από το Usui Reiki και στα παρακάτω συστήματα:Αρχαγγελικό, Ανώτερου Εαυτού, Σαμπάλλα, Χρυσής Καρδιάς, Διαμαντένιο, Κάρμα, Αγάπης και Σχέσεων, Aqua, Θετικής σκέψης, Αφθονίας, DNA, Ακασικών Αρχείων. Εφαρμόζει, κατ΄ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα, τη μέθοδο RRR (Reiki Rapid Reading).

Εκπαιδεύτηκε στην ανάπτυξη της Διαίσθησης και των Πνευματικών / Ψυχικών Ταλέντων και Ικανοτήτων, την Ενεργειακή Ανατομία και το Ενεργειακό Διάβασμα της Αύρας και των Τσάκρας και στη Θεραπευτική Ύπνωση.

Ενδιαφέρθηκε και πορεύεται και σε άλλους εξίσου φωτεινούς δρόμους, όπως είναι η Πυθαγόρεια Αριθμολογία, η Εσωτέρα Αριθμοσοφία, η Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση (κατά ΒERT HELLINGER), και η αρχαία Σαμανική θεραπευτική μέθοδο Munai-Ki.

Παράλληλα, εργάζεται σαν Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Σύμβουλος Πνευματικής Υγείας και Σύμβουλος Ανθρωπίνου Δυναμικού.

Με την άδεια του Dan Millman, δημιούργησε την προσωποποιημένη μέθοδο ενδοσκόπησης: Πυθαγόρεια Αριθμοσοφία και οι 12 Νόμοι του Πνεύματος. Πρόκειται για μία πρακτική που μας οδηγεί να ανακαλύψουμε και να φωτίσουμε, ό,τι μας εμποδίζει να είμαστε σε επαφή με την εσωτερική μας Αλήθεια. Αυτή που μας χαρίζει πληρότητα και εκφράζεται με ανιδιοτελή και άνευ όρων ΑΓΑΠΗ.

Πεποίθησή της είναι πως όλες οι μέθοδοι έχουν έναν κοινό στόχο. Να μας οδηγήσουν να ανακαλύψουμε, με τον τρόπο που ταιριάζει στον καθένα μας, συνδυαστικά ή μεμονωμένα, την Αλήθεια μέσα μας. Να μάθουμε να ακούμε και να εμπιστευόμαστε την εσωτερική μας φωνή, που μας ανοίγει άπειρες διαδρομές θεραπείας, αυτοθεραπείας και αυτογνωσίας, προσωπικής βελτίωσης και εξέλιξης

Μπορούμε, σαν συνοδοιπόροι και με απόλυτο σεβασμό στη μοναδικότητα του καθένα μας, βαδίζοντας μέσα στο αγνό κατάλευκο Φως, να ανακαλύψουμε και να φωτίσουμε, ό,τι μας εμποδίζει να είμαστε σε επαφή με την εσωτερική μας Α-λήθεια.

Αυτή που όλοι αξίζουμε και δικαιούμαστε να βιώσουμε. Αυτή που μας χαρίζει πληρότητα και εκφράζεται με ανιδιοτελή και άνευ όρων ΑΓΑΠΗ.

Αποστολία Βασιλείου

Επικοινωνία:

τηλ.: 6974813784

Email: apostoliareiki@yahoo.gr

https://www.facebook.com/apostoliavasiliou/

Read 5814 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items