Print this page

Στην Θεσσαλονίκη το εργαστήρι Αναγέννηση Ψυχής στiς 14 -12 -2014

Όταν το Φως Ανθίζει Μυρίζει Αγάπη

Είμαστε ικανοί και άξιοι να ζήσουμε ελεύθεροι.Είναι επιλογή μας!

Αναγέννηση Ψυχής – Εργαστήρι Αυτοϊασης

Ένωση με το όλον επανασύνδεση

Εσωτερική Κάθαρση & Κβαντική ενεργοποίηση Αυτοϊασης μέσω του d.n.a.

Σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι αναγνωρίζουμε, απελευθερώνουμε & μετουσιώνουμε όλα εκείνα που μας δεσμεύουν, αλλά και κρατούν εγκλωβισμένη την ενέργειά μας στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε από τον παρόντα χρόνο, που είναι το σημείο της δημιουργίας μας. Συγχρόνως εμποδίζουν την ψυχή μας να οδηγηθεί προς τον δρόμο της θεϊκής της συγχρονικότητας.

Προσεγγίζουμε το υποσυνείδητο μέσα από τα κύματα θήτα αβίαστα με αγάπη, με ευελιξία, με φροντίδα και με σεβασμό, σύμφωνα με το νόμο της αβλάβειας, ώστε να μας επιτρέψει να ανασύρουμε και να θεραπεύσουμε όλες τις καταστροφικές κυτταρικές μνήμες, που έχουν αποθηκευτεί κατά τη διάρκεια της ζωής μας, καθώς και όλης της ύπαρξής μας άχρονα μέσα στο χωροχρόνο, που μας δυσκολεύουν και μας μπλοκάρουν στο να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε τώρα.

Οικογένεια, παιδεία, εργασία, κοινωνία, σχέσεις ζωής… Είναι όλα ενωμένα και αναπαράγονται συνεχώς τα ίδια προγράμματα και συστήματα πεποιθήσεων, τα οποία συνδέονται με τον υποσυνείδητο νου, αλλά και το συλλογικό ασυνείδητο, που σημαίνει πως επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από όλα.

Σύμφωνα με τον νόμο της ελεύθερης βούλησης επιλέγουμε συνειδητά να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας, των σκέψεων, συναισθημάτων και πράξεών μας, λαμβάνοντας έτσι τη δύναμη ώστε να αφαιρέσουμε, να μετουσιώσουμε και να αντικαταστήσουμε κάθε τι άχρηστο και αρνητικό που έχει εντυπωθεί και καταγραφεί στην κυτταρική μας μνήμη.

Εργαζόμαστε αλλάζοντας καρμικά και δεσμεύσεις, όρκους, κατάρες, ενεργειακές επιθέσεις, αποδέσμευση από τους προγόνους μας απελευθερώνοντας συγχρόνως και τους απογόνους-παιδιά μας. Αναγνώριση όλων των μελών του συστήματός μας (ανήκει ν).

Δίνουμε πληροφορίες στο σώμα μας για τη σημαντικότητα της ύπαρξής του. Ενεργοποίηση νέων πληροφοριών στο dna μας.

Κυτταρική Αναδόμηση και Αναγέννηση Ψυχής μέσα από την αλήθεια την αγάπη και τη φροντίδα του καθενός προς τον εαυτό του.

Στο τέλος δίνεται συμβουλευτικός οδηγός με εργαλεία χρήσιμα που θα υποστηρίξουν την καθημερινότητα και θα μας οδηγήσουν ακόμα ένα βήμα προς τα μέσα, προς τον εαυτό μας.

Η πρόθεσή μας σε αυτό το εργαστήριο είναι ο καθένας μας να δεχτεί, αυτό ακριβώς που χρειάζεται για την εξέλιξή του με τον ανώτατο και καλύτερο τρόπο.

Προσεγγίζοντας την ολότητά του ολιστικά-- και από το σώμα-- και από το πνεύμα --και από την ψυχή του. Να φέρει χαρά και γέλιο στον εαυτό του και να του δείξει πώς να απολαμβάνει τη ζωή στον πλανήτη γη. Πως έχει κάθε δικαίωμα και ελεύθερη βούληση να δημιουργήσει και να ζήσει όσα ονειρεύεται.

Αποτελούμαστε από ύλη και πνεύμα, στόχος μας είναι να τα ενώσουμε, να τα εναρμονίσουμε είμαστε το σώμα μας, η ψυχή μας, οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Όλα μαζί ενωμένα είναι η αλήθεια μας και διδάσκουμε στον εαυτό μας να είναι η αλήθεια του μέσα στην καθημερινή ζωή. Και η αλήθεια μας είναι χαρά, ευδαιμονία, φως….

Η γνώση του «είναι» σπάει τα δεσμά και ανοίγει τον δρόμο της εκπλήρωσης των ονείρων. Η ουσία της πραγματικής αλήθειας μας, στεγάζει στον πυρήνα της μόνο την αγάπη.

Εκεί καλούμαστε όλοι να φτάσουμε τα άλλα είναι απλά η διαδρομή.

Με τιμή και σεβασμό στη σημαντικότητά μας!

Τόπος:Θεσσαλονίκη
    Το εργαστήρι θα διαρκέσει 6 ώρες
Από τις 13:00 έως τις 19:00

Βάιος Κουγιούτας
email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ:6987788908

Παναγιώτα Τζιτζίκου
τηλ: 697 249 9214
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

με την υποστήριξη

Read 2996 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items