Print this page

Στην Πάρο το εργαστήρι Αναγέννηση Ψυχής για το 1ο και 2ο μέρος στις 21 - 22 Μαρτίου 2015

Αναγέννηση Ψυχής – Εργαστήρι Αυτοΐασης
Αρσενική & Θηλυκή ενέργεια η δύναμη της ένωσης
Βάϊος Κουγιούτας – Παναγιώτα Τζιτζίκου

Σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι αναγνωρίζουμε, απελευθερώνουμε & μετουσιώνουμε όλα εκείνα που μας δεσμεύουν, αλλά και κρατούν εγκλωβισμένη την ενέργειά μας στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε από τον παρόντα χρόνο, που είναι το σημείο της δημιουργίας μας. Συγχρόνως εμποδίζουν την ψυχή μας να οδηγηθεί προς τον δρόμο της θεϊκής της συγχρονικότητας.

Προσεγγίζουμε το υποσυνείδητο μέσα από τα κύματα θήτα αβίαστα με αγάπη, με ευελιξία, με φροντίδα και με σεβασμό, σύμφωνα με το νόμο της αβλάβειας, ώστε να μας επιτρέψει να ανασύρουμε και να θεραπεύσουμε όλες τις καταστροφικές κυτταρικές μνήμες, που έχουν αποθηκευτεί κατά τη διάρκεια της ζωής μας, καθώς και όλης της ύπαρξής μας άχρονα μέσα στο χωροχρόνο, που μας δυσκολεύουν και μας μπλοκάρουν στο να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε τώρα.

Οικογένεια, παιδεία, εργασία, κοινωνία, σχέσεις ζωής… Είναι όλα ενωμένα και αναπαράγονται συνεχώς τα ίδια προγράμματα και συστήματα πεποιθήσεων, τα οποία συνδέονται με τον υποσυνείδητο νου, αλλά και το συλλογικό ασυνείδητο, που σημαίνει πως επηρεάζουμε και επηρεαζόμαστε από όλα.

Σύμφωνα με τον νόμο της ελεύθερης βούλησης επιλέγουμε συνειδητά να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας, των σκέψεων, συναισθημάτων και πράξεών μας, λαμβάνοντας έτσι τη δύναμη ώστε να αφαιρέσουμε, να μετουσιώσουμε και να αντικαταστήσουμε κάθε τι άχρηστο και αρνητικό που έχει εντυπωθεί και καταγραφεί στην κυτταρική μας μνήμη. Δίνουμε πληροφορίες στο σώμα μας για τη σημαντικότητα της ύπαρξής του. Ενεργοποίηση νέων πληροφοριών στο dna μας.

Εργαζόμαστε αλλάζοντας καρμικά και δεσμεύσεις, όρκους, κατάρες, ενεργειακές επιθέσεις, αποδέσμευση από τους προγόνους μας απελευθερώνοντας συγχρόνως και τους απογόνους-παιδιά μας. Αναγνώριση όλων των μελών του συστήματός μας (ανήκει ν).

Συγκεκριμένα το εργαστήρι περιλαμβάνει:

 • Ενεργειακή κάθαρση όλων των κέντρων, σωμάτων, επιπέδων, διαστάσεων
 • Διαλογισμός «Ένωσης με το Όλον Φως»
 • Ασκήσεις Γείωσης
 • Αλλαγή προγραμμάτων και πεποιθήσεων μέσα από το υποσυνείδητο
 • Καρμική απελευθέρωση
 • Ασκήσεις σημαντικότητας
 • Καλωσόρισμα της ψυχής μας στον πλανήτη γη
 • Ένωση των δύο ενεργειών μέσα μας, αρσενικής – θηλυκής
 • Ασκήσεις αμφιπλευρικότητας και εξισορρόπησης στο φυσικό μας σώμα
 • Δημιουργία προσωπικού χώρου αυτοδυναμίας και κυριαρχίας
 • Άσκηση ενεργοποίησης της ψυχολογικής υποστήριξης στο σώμα μας
 • Σύστημα, καθαρισμός απελευθέρωσης προγόνων
 • Άσκηση γενεόγραμμα
 • Ένωση με την ενέργεια της αγάπης
 • Άσκηση για το νου, εξισορρόπηση δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου, ενεργοποίηση
 • Κβαντική ενεργοποίηση Αυτοΐασης μέσω του d.n.a.
 • Υλοποίηση σε αυτή την πραγματικότητα, επίγνωση
 • Κάθαρση και ψυχικά τραύματα
 • Αναγέννηση της ψυχής

Κυτταρική Αναδόμηση και Αναγέννηση Ψυχής μέσα από την αλήθεια την αγάπη και τη φροντίδα του καθενός προς τον εαυτό του.

Η πρόθεσή μας σε αυτό το εργαστήριο είναι ο καθένας μας να δεχτεί, αυτό ακριβώς που χρειάζεται για την εξέλιξή του με τον ανώτατο και καλύτερο τρόπο. Προσεγγίζοντας την ολότητά του ολιστικά– και από το σώμα– και από το πνεύμα –και από την ψυχή του. Να φέρει χαρά και γέλιο στον εαυτό του και να του δείξει πώς να απολαμβάνει τη ζωή στον πλανήτη γη. Πως έχει κάθε δικαίωμα και ελεύθερη βούληση να δημιουργήσει και να ζήσει όσα ονειρεύεται.

Αποτελούμαστε από ύλη και πνεύμα, στόχος μας είναι να τα ενώσουμε, να τα εναρμονίσουμε είμαστε το σώμα μας, η ψυχή μας, οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Όλα μαζί ενωμένα είναι η αλήθεια μας και διδάσκουμε στον εαυτό μας να είναι η αλήθεια του μέσα στην καθημερινή ζωή. Και η αλήθεια μας είναι χαρά, ευδαιμονία, φως….

Με τιμή και σεβασμό στη σημαντικότητά μας!

Στο τέλος του 1ου μέρους δίνεται ένα εγχειρίδιο με πληροφορίες για την ψυχή με διαλογισμούς ένωσης με τον ανώτερο εαυτό, εξισορρόπησης του «εγώ» και άλλα, καθώς και ένας συμβουλευτικός οδηγός με εργαλεία χρήσιμα που θα υποστηρίξουν την καθημερινότητα και θα μας οδηγήσουν ακόμα ένα βήμα προς τα μέσα, προς τον εαυτό μας.
Στο τέλος του 2ου μέρους δίνεται οδηγός όλων των ασκήσεων, ώστε ο καθένας να έχει τη δυνατότητα να εξασκείται και μόνος του.

Σάββατο το 1ο μέρος & Κυριακή το 2ο μέρος
Από τις 12:30 έως τις 19:30
τόπος : Πάρος Myrsini Educational Centre στην Παροικία

Δείτε για τα επόμενα εργαστήρια εδώ…

Για συμμετοχή στο εργαστήρι επικοινωνήστε μαζί μας

Βάιος Κουγιούτας
email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ:6979512131

Παναγιώτα Τζιτζίκου
τηλ: 697 249 9214
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

με την υποστήριξη

300
aura spray θηλυκής αρχής στοχευμένη υλοποίηση
aura spray η αγάπη είναι η αρχή των πάντων
aura spray αρσενικής αρχής

Read 2964 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items