Print this page
Vaios Kougioutas - Panagiota Tzitzikou Vaios Kougioutas - Panagiota Tzitzikou

Ατομική συνεδρία από τον Βάϊο Κουγιούτα και την Παναγιώτα Τζιτζίκου Αναγέννησης Σώματος και Ψυχής

 

Ένα ταξίδι ένωσης της αρσενικής με την θηλυκή ενέργεια
Ένωση με το όλον φως, επανασύνδεση.
Εσωτερική Κάθαρση
Κβαντική ενεργοποίηση Αυτοΐασης μέσω του d.n.a.

Αρχικά γίνεται ένωση με το στοιχείο της Γης και Ενεργειακή κάθαρση των σωμάτων, συναισθηματικό-νοητικό και κυρίως των άκρων χέρια-παλάμες, πόδια-πατούσες

Ένωση με το στοιχείο του Νερού, μπαίνουμε στην εσωτερική διαδρομή εκκαθάρισης του φυσικού σώματος με σταγόνες Ανθοϊασης της Αναγέννησης.

Σύνδεση με το στοιχείο της Φωτιάς, ανάβω το φως της ψυχής μου, φωτίζοντας την πρόθεση μου και τον δρόμο του σκοπού της ζωής μου.

Συνδέομαι με το στοιχείο του Αέρα, εμποτίζω την ευχή μου με την πνοή της ζωής και την παραδίνω, στην θεία δημιουργία μέσα μου ώστε να υλοποιηθεί!

Σύνδεση με τον Αιθέρα. Ένωση με το πνεύμα. Ενώνω το πνεύμα στην ύλη την Γαία… το Όλον Ένα. Τροφοδοτώ και ενδυναμώνω όλα μου τα σώματα με την ζωοποιώ ενέργεια της πηγής, της αγάπης και της δημιουργίας.
Ο άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να χαλαρώσει, να συνδεθεί και να απολαύσει την εσωτερική του γαλήνη, να ενωθεί με την ύπαρξη του. Επίσης, να θέσει εάν επιθυμεί κάποιο θέμα που τον απασχολεί στη ζωή του.
Εργαζόμαστε θέματα υγείας, συντροφικότητας, εργασίας, η σχέση με τον εαυτό μας, σχέσεις με γονείς- με παιδιά, προγονικές σχέσεις.
Γίνεται καθαρισμός σε όλα τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρας) αφιερώνοντας τον χρόνο που χρειάζεται το καθένα, προκειμένου να αφαιρεθεί κάθε μπλοκάρισμα.

Συγχρόνως γίνεται άνοιγμα από τα κάτω κέντρα προς τα επάνω  διευρύνονται, ώστε να λειτουργούν στο μέγιστο βαθμό.
Το κάθε ενεργειακό κέντρο επιδρά ολιστικά στην υγεία του ανθρώπου, δηλαδή στα όργανα του σώματος, στον τρόπο σκέψης, στον νου και στα συναισθήματα του. Ανάλογα με την ετοιμότητα του καθενός γίνεται ενεργοποίηση και άνοιγμα των ανώτερων ενεργειακών κέντρων σε υψηλότερες συχνότητες. Αυτό δίνει την δυνατότητα στον άνθρωπο να έρθει σε επαφή με την εσωτερική του γνώση και σοφία, ανοίγοντας δρόμους και πεδία, νέους τρόπους αντίληψης και κατανόησης της ζωής.
Ταυτόχρονα γίνεται καθαρισμός της αύρας, επουλώνονται σχισμές και τραύματα, ώστε να ισορροπήσει και να αναδομηθεί όλο το ενεργειακό του πεδίο.

Στην περίπτωση εργασίας κάποιου θέματος, γίνεται αλλαγή αρνητικών προγραμμάτων και πεποιθήσεων καθώς και διαγραφή των ενεργειακών αποτυπωμάτων, δίνοντας νέες πληροφορίες στο πεδίο του. Τον υποστηρίζουμε να αναγνωρίσει και να μετουσιώσει δεσμεύσεις που κρατούν την ενέργεια του εγκλωβισμένη στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται από τον παρόντα χρόνο, που είναι το σημείο της δημιουργίας του. Όλα αυτά τα μπλοκαρίσματα συγχρόνως εμποδίζουν την ψυχή, να οδηγηθεί προς τον δρόμο της θεϊκής της συγχρονικότητας.

Προσεγγίζουμε το υποσυνείδητο μέσα από τα κύματα θήτα με αγάπη, με ευελιξία, με φροντίδα και με σεβασμό, σύμφωνα με το νόμο της αβλάβειας, ώστε να μας επιτρέψει να ανασύρουμε και να θεραπεύσουμε όλες τις καταστροφικές κυτταρικές μνήμες, που έχουν αποθηκευτεί κατά τη διάρκεια της ζωής μας. Καθώς και όλης της ύπαρξής μας άχρονα μέσα στο χωροχρόνο, που μας δυσκολεύουν και μας μπλοκάρουν στο να ζήσουμε και να απολαύσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε τώρα.

 

Κυτταρική Αναδόμηση και Αναγέννηση Σώματος και Ψυχής μέσα από την αλήθεια, την αγάπη και τη φροντίδα του καθενός προς τον εαυτό του.

 

Με τιμή και σεβασμό στην ύπαρξη μας!

Βάϊος Κουγιούτας Παναγιώτα Τζιτζίκου

 

Επικοινωνείστε μαζί μας

                                                                        Βάϊος Κουγιούτας                            Παναγιώτα Τζιτζίκου
                                                  
  email:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.       Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.       Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                                       τηλ:              6979512131                                    6972499214

                                                                                        

 

300
aura spray η αγάπη είναι η αρχή των πάντων
aura spray αρσενικής αρχής
aura spray θηλυκής αρχής στοχευμένη υλοποίηση

 

Read 3289 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items