Print this page

“Αναγέννησε την γυναίκα μέσα σου” με την Παναγιώτα Τζιτζίκου. Ηράκλειο Κρήτης Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Ηράκλειο Κρήτης Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 – 11:00 έως 19:00

Κόρη – Έφηβη – Γυναίκα – Μητέρα  όλοι οι ρόλοι σε ισορροπία

Ένα μαγικό ταξίδι θηλυκής ροής και μεταμόρφωσης! Σύνδεση με την δύναμη της Θηλυκής Αρχής  

 

Ένα εσωτερικό ταξίδι με στόχο την κάθαρση, την θεραπεία, τον συντονισμό και την σύνδεση, με την ιερότητα και την δύναμη της Θηλυκής Αρχής. Την Αναγέννηση και την εκδήλωση της γυναικείας μας φύσης!

 

Όλες μας βαθύτερα αναγνωρίζουμε την σπουδαιότητα της θηλυκής αρχής, της εσωτερικής μας Θεάς καθώς και την μητρική φροντίδα που κατοικεί μέσα μας.

Όμως ο εαυτός μας… Οι δικές μας ανάγκες… Οι επιθυμίες… Οι απολαύσεις… Με ποιον τρόπο καλύπτονται; Πόσο συντονισμένες είμαστε με την δύναμη της θηλυκής Αρχής; Και αν ναι, της επιτρέπουμε να εκδηλώσει τον εαυτό της μέσα στον κόσμο μας, ή παίρνουμε ενέργεια μέσα από την αρσενική μας Αρχή, δημιουργώντας γύρω μας διαστρεβλωμένες συμπεριφορές και αρρωστημένες σχέσεις;

 

Αναρωτηθείτε:
Είμαι η δημιουργός που μέσα από το κέντρο κινεί όλες τις ενέργειες και τους ρόλους σε ισορροπία, παιδί-γυναίκα-μητέρα; ή Είμαι θύμα ή θύτης του εαυτού μου μέσα στην ζωή;

Αυτή η σκέψη αρκεί για να μας οδηγήσει σε μια ετοιμότητα αλλαγής και εξέλιξης μέσα μας. Να μετουσιωθούν οι φόβοι σε δύναμη, η ντροπή σε αξιοπρέπεια, τα ταμπού σε ελευθερία, το στρες σε ασφάλεια, η θυματοποίηση και η αυτοκαταστροφή σε ευθύνη και αγάπη για τον εαυτό μας και την φύση του.

Όταν η γυναίκα βρίσκεται στην θέση που της αναλογεί μέσα σε κάθε σύστημα, οικογένεια, συντροφικότητα, μητρότητα, εργασία, κοινωνία, πολιτισμός, θρησκεία…  και αναπτύσσει τον εαυτό της σε όλους τους ρόλους με ισορροπία ως κόρη, έφηβη, γυναίκα, μητέρα, γιαγιά… τότε τα πάντα ρέουν μέσα στην ζωή με αρμονία. Τότε σταματά η ανάγκη για αναγνώριση της αξίας.

 

Τότε η αξία είναι ήδη εκεί και εκδηλώνει τον Ιερό  εαυτό της.

 

Κάθε γυναίκα είναι μία μοναδική έκφραση του θεϊκού-ιερού Θηλυκού.
Για να έχουμε ισορροπία μέσα στην ζωή μας, χρειάζεται να έρθουμε σε επαφή  με όλες τις ποιότητες που αντιστοιχούν στην θηλυκή πλευρά μέσα μας. Με κάποιες μπορεί ήδη να έχουμε ισορροπημένη και υγιής σχέση, με κάποιες άλλες όχι.

 

Χρειάζεται να θεραπεύσουμε ζητήματα που σχετίζονται με τη θηλυκή πλευρά - μητέρα. Να αγγίξουμε νέες όψεις που διαπερνούν όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα για την θηλυκότητα, προσεγγίζοντας την εσωτερική μας υπόσταση, μέσα από την Ύψιστη Θηλυκή Αρχή.

 

Σύνδεση με την κοσμική ουράνια Μητέρα των Πάντων

 

«Μητρότητα είναι η ολοκλήρωση όλων των πραγμάτων. Μητρότητα είναι η πληρότητα της ζωής, είναι η άνθιση του Θείου σε κάθε στάδιο της εκδήλωσής του. Μητρότητα είναι η υπέρτατη αδελφοσύνη. Είναι το ιδανικό που θα λυτρώσει τον κόσμο.»

Άννα Μπέζαντ (The Call of the World Mother)

 

(μόνο για γυναίκες)

Με πολλή χαρά σας περιμένω!    

                          

Εισηγήτρια:  Παναγιώτα Τζιτζίκου

 

Τα εργαστήρια είναι αυτοτελή,  μπορείτε να τα παρακολουθήσετε, χωρίς να χρειάζεται να έχετε ολοκληρώσει τα προηγούμενα και χωρίς να απαιτούνται συγκεκριμένες γνώσεις.

 

 

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου : 
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 / 11:00 έως 19:00
Τόπος διεξαγωγής: Αθηνάς 5 Ηράκλειο Κρήτης 

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Τηλ: 6979512131 – 6972499214
Email: anagennisi
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

*Κατά την διάρκεια της παραμονής μου εκεί θα πραγματοποιηθούν και ατομικές συνεδρίες Αναγέννησης Νου Σώμα Ψυχή*

 

 

Όλα όσα διδάσκονται στα σεμινάρια της Αναγέννησης είναι τεχνικές που υποστηρίζουν και βοηθούν τον άνθρωπο, πρώτα σε ενεργειακό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο και στη συνέχεια, ως φυσικό επακόλουθο και σε σωματικό. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν, τις ιατρικές διαγνώσεις και τις φαρμακευτικές αγωγές. Μπορούν όμως να συνδυαστούν με την κλασική ιατρική, ως θαυματουργά εργαλεία.

 

http://www.ypernoisis.gr/natural-iealing/soul-rebirth
Copyright 2009 – 2018 Αναγέννηση Νου-Σώματος-Ψυχής

 

Επικοινωνήστε Μαζί μας

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ     Σεμινάρια      Upcoming events   

Read 1492 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items

1 comment

  • Comment Link ATHINA ATHINA 08 Μαρτίου 2018

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

    Report