Print this page

Καρδιά: Εκεί που σταματά ο φόβος και ξεκινά η αγάπη...4ος κύκλος-Κρήτη

Ηράκλειο Κρήτης Κυριακή 17/6/2018

10:30 με 18:30

-Τι θα μπορούσα να δεχτώ και τι να απορρίψω μέσα στη ζωή; 
Όλα έχουν τη θέση τους και την αξία τους. 

-Τι με θυμώνει και τι όχι;

-Τι θα μπορούσε να μου δώσει χαρά και τι θλίψη; Τι αγάπη και τι φόβο; Πού ξεκινά ο φόβος και σταματάει η αγάπη; 

Συνεχώς μετακινούμαστε μεταξύ των αντιθέτων. Από το ένα άκρο στο άλλο… Όμως ισορροπία δεν υπάρχει χωρίς τα άκρα. Θέλουμε την ειρήνη και την διεκδικούμε μέσα από τον πόλεμο!

Μόνο η ένωση ανοίγει τον δρόμο και αγκαλιάζει όλα όσα υπάρχουν μέσα μας και γύρω μας!
Αυτό σημαίνει αποδοχή για το κάθε τι και εσωτερική εργασία αναζήτησης του κέντρου, του εαυτού μας, της ψυχής μας, του Θεού μέσα μας.

Πολλές φορές η ζωή μας φέρνει κοντά μας γεγονότα και καταστάσεις που μας δυσκολεύουν και νιώθουμε εγκλωβισμένοι, σαν όλα γύρω να είναι κλειστά. Αυτό το αδιέξοδο μας τοποθετεί αυτόματα μέσα σε μια απομόνωση. Από αυτό το σημείο ανοίγονται μπροστά μας δυο δρόμοι, ο δρόμος της θλίψης και του φόβου, που μας διαχωρίζει από το σύνολο και ο δρόμος της επίγνωσης και της αγάπης που μας συντονίζει με τον εαυτό μας, βαθύτερα με την ψυχή μας και μας ενώνει με όλα όσα υπάρχουν. Και οι δύο δρόμοι περνάνε μέσα από την καρδιά, ο ένας την κλείνει και ο άλλος την ανοίγει. Εσύ επιλέγεις ποιον θα ακολουθήσεις!

 

Στο κέντρο της καρδιάς ανοίγουμε την αντίληψη και τα συναισθήματα μας προς τα έξω προς τους ανθρώπους, την φύση και όλα τα πλάσματα της δημιουργίας. Κοιτάζουμε τον κόσμο γύρω μέσα από τα μάτια της αγάπης με σύνδεση, προσφορά… έχουμε την ικανότητα να παρατηρούμε την ομορφιά και την θεικότητα των άλλων γύρω μας. Τους δεχόμαστε όπως είναι χωρίς την επιθυμία να τους αλλάξουμε. Πάνω από όλα δεχόμαστε τον εαυτό μας όπως είναι έτσι έχουμε την δυνατότητα να διαχειριστούμε ακραίες συμπεριφορές και συναισθήματα.

-Σύνδεση με την καρδιά που είναι ο ρυθμιστής όλων των κέντρων!

 

-    Δούνε και Λαβείν σε ισορροπία

     Το φως της αγάπης εκπέμπεται μέσα από την καρδιά εμείς απλά χρειάζεται να την ανοίξουμε. Καθώς το κέντρο της καρδιάς μας ανοίγει, δημιουργεί ένα τεράστιο ενεργειακό πεδίο γύρω του, που μας οδηγεί σε απόλυτη σύνδεση με το περιβάλλον. 
Η αίσθηση είναι ένωση με όλους και με όλα, σε μια συχνότητα που δεν επιτρέπει φόβο, απειλή, ανασφάλεια, κριτική και ενοχές, για κανέναν λόγο. 

 

Είθε όλες οι καρδιές των ανθρώπων να ανοίξουν και να ενωθούν μέσα στην απλότητα της ύπαρξης. Ας στείλουμε λοιπόν όλοι μαζί, την πρόθεση της αγάπης γύρω μας και ας γίνουμε ακόμα καλύτεροι άνθρωποι!

Σας περιμένουμε να συνδεθούμε, μοιραστούμε, να αλληλοεπιδράσουμε, να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον με ανοιχτή καρδιά!

 

“Τα σεμινάρια της Αναγέννησης είναι αυτοτελή, ο καθένας μπορεί να τα παρακολουθήσει, χωρίς να χρειάζεται να έχει ολοκληρώσει τα προηγούμενα και χωρίς να απαιτούνται συγκεκριμένες γνώσεις”

Ημερομηνία Διεξαγωγής Σεμιναρίου : 
Κυριακή 17/ Ιουνίου/2018 / 10:30 έως 18:30
Τόπος διεξαγωγής: Αθηνάς 5 Ηράκλειο Κρήτης 

Καλλιγνωσία Γνώση και Πράξη


Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: Τηλ: 6979512131 – 6972499214
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

*Κατά την διάρκεια της παραμονής μας εκεί θα πραγματοποιηθούν και ατομικές συνεδρίες Αναγέννησης Νου Σώμα Ψυχή*

Όλα όσα διδάσκονται στα σεμινάρια της Αναγέννησης είναι τεχνικές που υποστηρίζουν και βοηθούν τον άνθρωπο, πρώτα σε ενεργειακό, πνευματικό και ψυχικό επίπεδο και στη συνέχεια, ως φυσικό επακόλουθο και σε σωματικό. Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν, τις ιατρικές διαγνώσεις και τις φαρμακευτικές αγωγές. Μπορούν όμως να συνδυαστούν με την κλασική ιατρική, ως θαυματουργά εργαλεία.

http://www.ypernoisis.gr/natural-iealing/soul-rebirth


Copyright 2009 – 2021 Αναγέννηση Νου-Σώμα-Ψυχή

 

300
aura spray αρσενικής αρχής
aura spray θηλυκής αρχής στοχευμένη υλοποίηση
aura spray η αγάπη είναι η αρχή των πάντων

 

Read 2525 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items