Print this page

Γεννήθηκα το 1976 στην Αιτωλοακαρνανία. Από παιδί μου άρεσε να παίζω με τα παιδιά στη γειτονιά κυνηγητό,να βγάζω φωτογραφίες, να παρατηρώ τους ανθρώπους και να κάνω όνειρα για την ζωή μου. Δημιουργούσα κόσμους ολόκληρους με τη φαντασία μου όπως κάθε παιδί, στα όνειρα μου έκανα ταξίδια σε όλον το πλανήτη και όχι μόνο. Αυτό κάποια στιγμή το έχασα προς την εφηβεία, ποτέ όμως δεν σταμάτησα να πιστεύω στα όνειρα, στον άνθρωπο και στην εξέλιξή του.

Στο Γυμνάσιο ήθελα να γίνω ψυχολόγος αλλά δεν πίστευα ότι μπορούσα τότε, έτσι τέλειωσα το Λύκειο Δομικός Έργων.

Άρχισα να εργάζομαι σε διάφορα καφέ και συνέχισα σε ασφαλιστικό γραφείο ως γραμματέας, στην συνέχεια εργάστηκα σε κατάστημα με ημιπολύτιμους, εκεί άρχισα να συνειδητοποιώ την ενέργεια και την δόνηση των κρυστάλλων. Ξεκίνησα να παρατηρώ τους ανθρώπους όλο και σε βαθύτερα επίπεδα και να μπορώ να διαισθάνομαι ποιος κρύσταλλος ήταν για τον άνθρωπο που είχα απέναντι μου, αυτό το παιχνίδι κράτησε δώδεκα χρόνια. Παρατηρώντας όμως όλα αυτά τα χρόνια την αλληλεπίδραση που είχαν οι κρύσταλλοι με τους ανθρώπους, με έκανε να αποφασίσω να ασχοληθώ με την ενέργεια που μας περιβάλει και την ένιωθα όλο και περισσότερο.

Έτσι το 2011 συνάντησα τους δασκάλους μου Δημήτρη και Νατάσσα Γαλάνη και πήρα τον πρώτο βαθμό στο Ρέικι και το 2013 πήρα το master.

  • · Συντονισμό με την ενέργεια της Ενοποίησης από την Έλενα Παυλάτου.

  • · Πιστοποίηση: Βασικό Επίπεδο (ThetaHealing Basic DNA), Προχωρημένο Επίπεδο (ThetaHealing Advanced DNA), Υλοποίηση και Αφθονία (ThetaHealing Manifesting and Abundance), “Διαισθητική Ανατομία” – (”Intuitive Anatomy ThetaHealer®.” Και ιδανικό βάρος από την Μαρία Τελίδου

  • · Συντονισμό με το Θεραπευτικό σύστημα Ροήζων από τον Δημήτρη Γαλάνη

  • · 1ο επίπεδο Κβαντική Θεραπευτική από την Αθηνά Βαβουράκη

  • 1ο επίπεδο Μη Βιαίη Επικοινωνία από τον Γιώργο Τσιτσιρίγκο

  • Σεμινάριο Σύνδεσης με την Θηλυκή Αρχή από την Παναγιώτα Τζιτζίκου
  • · Καθώς και πολλές συμμετοχές σε ομάδες αυτογνωσίας, διαλογισμού, σεμιναρίων ενεργειακών θεραπειών και γνώσης με σκοπό τη δική μου προσωπική εξέλιξη και αυτοθεραπεία.

Έχοντας εγώ η ίδια χαλάσει την σχέση με το σώμα μου και την διατροφή μου και βρίσκοντας την λύση στα προγράμματα διατροφής cambridgeweightplan δείτε εδώ,  και γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ισορροπία σώματος και πνεύματος αποφάσισα να εργαστώ ως σύμβουλος της διατροφής βοηθώντας τους ανθρώπους να έρθουν στο ιδανικό τους βάρος.

Τώρα εργάζομαι ως αντιπρόσωπος στην περιοχή Αχαρναί Θρακομακεδόνες για την cambridgeweightplan και είμαι Εισηγήτρια στα δικά μου βιωματικά σεμινάρια και ριαδιοφωνικός παραγωγός στο Radio YperNoisis με την εκπομπή Το σώμα μου μιλάει… το ακούω;

 

Βιωματικά Σεμινάρια για την Υγεία του σώματος  με την Δέσποινα Μπαζίνη

Το σώμα μου μιλάει… το ακούω;

Σάββατο 3-3, 17-3, 31-3 - 14-4, 28-4, 12-5,  26-5,  9-6, 23-6, 7-7, 21-7-2018

 στον Πολυχώρο ΥπερΝόησις

 

Σώμα: ο υπέροχος Ναός μέσω του οποίου εκδηλώνεται η Ουσία Αυτού που Είμαστε.

Μαζί ανακαλύπτουμε πώς οι σκέψεις, οι πεποιθήσεις, τα συναισθήματα, η διατροφή και τελικά οι πράξεις μας, δημιουργούν δυσαρμονία στην σχέση με το σώμα μας. Ας δώσουμε την ευκαιρία στην ευφυΐα τους σώματος να ενεργοποιήσει τους τρόπους και τα εργαλεία που αποκαθιστούν την ισορροπία του.

Επανασύνδεσε το σώμα σου, με όλες τις αισθήσεις!

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δέσποινα Μπαζίνη

Τηλ: 6979581881
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 για τα σεμινάρια πατήστε εδώ

 

 πατήστε εδώ για να ακούσετε την εκπομπή στο Ραδιόφωνο της ΥπερΝόησις με την Δέσποινα Μπαζίνη

 

 

 Επικοινωνήστε Μαζί μας

 

 

 

 

Upcoming events

 

Read 12636 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items

1 comment

  • Comment Link yeezy boost 350 yeezy boost 350 19 Αυγούστου 2018

    Thank you for every one of your work on this blog. Debby enjoys getting into internet research and it's easy to understand why. I know all of the compelling form you give practical tips and hints by means of your web site and as well as cause participation from other ones on the situation so our princess is without question being taught a whole lot. Take pleasure in the remaining portion of the new year. You are conducting a tremendous job.

    Report