Print this page

Ιωάννα Γεωργακοπούλου

Published in YperNoisis News

Γεννήθηκα το 1972 και μεγάλωσα στην Αθήνα.

Από μικρό παιδί, πίστευα ότι οι ψυχές των ανθρώπων προϋπάρχουν!!! Δεν γεννιούνται, δεν πεθαίνουν… απλά Υπάρχουν Αιωνίως!!!!

Αυτές οι αναζητήσεις με οδήγησαν στην ηλικία των 24 ετών, το 1996, στον Ινστιτούτο Παραψυχολογίας Αθηνών, όπου δίδασκε ο κ. Γεώργιος Βουλούκος, ψυχολόγος, που αργότερα έμελλε να γίνει ο Δάσκαλος και ο εμπνευστής της Πνευματικής μου πορείας!!!!!

Στο Ινστιτούτο Παραψυχολογίας Αθηνών, στο μονοπάτι της αυτογνωσίας μου, παρακολούθησα Διαλέξεις που αφορούσαν

-      τη φιλοσοφία,

-      την ψυχολογία βάθους,

-      τη συγκριτική θρησκειολογία,

-      την κοσμική και μεταφυσική θεώρηση των πραγμάτων.

Παρακολούθησα πλήθος σεμιναρίων, από τον αποσυμβολισμό των ονείρων, και τον καθαρισμό των κέντρων, μέχρι την αποκατάσταση της ισορροπίας σώματος, νου και ψυχής, με αποκορύφωμα τον Nευρογλωσσικό Προγραμματισμό.

Παρακολούθησα επίσης πολλές αναδρομές ζωής, που μου επιβεβαίωσαν αυτό που γνώριζα από μικρό παιδί: πως η ψυχή είναι αθάνατη! Και πως συνεχώς εξελισσόμαστε μέχρι να φτάσουμε στην Αρχική Πηγή μας.

Όλα αυτά, μέχρι το 2005, χρονιά που ο ιδρυτής του Ι.Π.Α. κ. Βουλούκος απεβίωσε.

Από το 2005 μέχρι και σήμερα, συμμετέχω σε μια ομάδα μελέτης με θέμα τα «Μαθήματα Θαυμάτων».

Τα «Μαθήματα θαυμάτων» είναι ένα βιβλίο που παγκοσμίως θεωρείται σταθμός για την πνευματική εξέλιξη των ανθρώπων. Είναι ένας πρακτικός καθημερινός οδηγός, που αποτελείται από 365 μαθήματα που στοχεύουν να μας βοηθήσουν να διευρύνουμε την οπτική που έχουμε για τη ζωή και τις καταστάσεις!!

Το 2013 γνώρισα τη Θεραπευτική Μέθοδο Θήτα,Thetahealing®. Η Μέθοδος Θήτα είναι ένα σύνολο τεχνικών, που μας επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο ώστε να αλλάξουμε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που δεν μας εξυπηρετούν!!

Το 2014 έλαβα την Πιστοποίηση στο:

Βασικό Επίπεδο(ThetaHealingBasicDNA),
ΠροχωρημένοΕπίπεδο
(ThetaHealingAdvancedDNA)και Υλοποίηση και Αφθονία(ThetaHealingManifestingandAbundance) και πλέον εργάζομαι ως Πιστοποιημένη Σύμβουλος του ThetaHealing.

Θέλοντας πάντα να βοηθώ τους ανθρώπους, το 2015 αποφάσισα να συνεργαστώ με την εταιρία Herbalife, ως σύμβουλος διατροφής και ευεξίας, γιατί πάντα πίστευα ότι η τροφή μας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό, το αν βαδίζουμε στον δρόμο της υγείας και της ευεξίας ή της ασθένειας. Πάντα πίστευα ότι από το πιάτο κρίνεται όχι μόνο η σωματική μας κατάσταση, αλλά και η διανοητική και η ψυχική μας!

Πλέον, ως Πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα και ως Σύμβουλος Ευεξίας της Herbalife,αποφάσισα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, αυτό της Προσφοράς και της Θεραπείας στους συνανθρώπους μου, κάτι που πάντα ονειρευόμουν να κάνω από παιδί!

Επικοινωνία για ραντεβού:
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κιν. :6955060587

 

«…Στις αρχές της τρίτης χιλιετίας, είμαστε μάρτυρες μιας κοσμοϊστορικής αλλαγής σε παγκόσμια κλίμακα!

Οι Αφυπνισμένες Πνευματικές Δυνάμεις αναγνωρίζοντας την κοινή αποστολή τους, εξέρχονται επιτέλους από το περιθώριο της κοινωνικής ζωής και συνεργάζονται για να φωτίσουν την έξοδο από τη σύγχρονη κρίση!!»

 

Upcoming events

 

πατήστε εδώ να ακούσετε το ραδιόφωνο της ΥπερΝόησις

 

Read 7304 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items