Print this page

Ονομάζομαι Κατερίνα Μπουλαξή και γεννήθηκα στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1970. Τελειώνοντας το λύκειο και μπαίνοντας στην αγορά εργασίας από νωρίς, ασχολήθηκα με τις πωλήσεις σε καταστήματα με ρούχα και φαρμακευτικές εταιρίες.

 

Πριν από έντεκα χρόνια με την αφορμή ενός δυσάρεστου γεγονότος ξεκίνησα την πνευματική μου αναζήτηση, ακολουθώντας τον δρόμο του Ρέικι. Καθώς ολοκλήρωσα και τα τρία επίπεδα (βαθμοί) Ρέικι συνειδητοποίησα πως τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία στη ζωή μας και πως το γεγονός αυτό, απλά με οδήγησε να βρω το προσωπικό μονοπάτι εξέλιξης.

 

Συνέχισα με Ανώτερες Επικοινωνίες και συντονισμούς όπως η ενέργεια της Ενοποίησης κ.α. που με βοήθησαν στο πνευματικό μου άνοιγμα και κατά συνέπεια την πνευματική μου ανάπτυξη, ενώ ταυτόχρονα έκανα σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.

 

Η αγάπη μου για τον (εναλλακτικό) φυσικό τρόπο ζωής με οδήγησε να γίνω θεραπεύτρια και να ασχοληθώ με τις θεραπείες του σώματος και της ψυχής.

 

Έτσι εκπαιδεύτηκα σε διαφορετικά είδη μασάζ προσώπου και σώματος, στη σχολή OM Oriental Medicine and Shiatsu Training Center κάνοντας και μαθήματα Ανατομίας, Φυσιολογίας και Αρωματοθεραπεία με Αιθέρια  Έλαια.

Ενδεικτικά:

Για το σώμαRelax and Harmony, Antistress, Λεμφικό, Deep Tissue and Cupping κ.α.

Για το πρόσωποRejuvance, Φυσικό Λίφτινγκ προσώπου, Facial Capping Massage,  Gua sha,  Μάλαξη Tanaka.

*Δυνατότητα προσαρμογής διαφορετικών ειδών μασάζ και εξειδικευμένων τεχνικών ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.

 

Από το 2006 ασχολούμαι επαγγελματικά  με το θεραπευτικό μασάζ προσώπου σώματος, τόσο με προσωπικές συνεδρίες, όσο και με διάφορες συνεργασίες όπως: Υπεύθυνη σε Spa πέντε αστέρων, γυμναστήρια, φυσικοθεραπευτήρια  και σε εναλλακτικούς  χώρους.

 

Συνεχίζοντας πάντα την εκπαίδευσή μου τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό, βιώνω καθημερινά την πληρότητα σε όλες τις πτυχές του εαυτού μου, γιατί είναι κάτι που γεμίζει την ψυχή μου, που συνεχώς με εξελίσσει και είμαι ευγνώμων για αυτό.

Για ατομικές συνεδρίες επικοινωνήστε μαζί μου:

 

Κατερίνα Μπουλαξή

Therapy Massage
Rejuvance - Reiki
Τηλ: 6909931210

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Read 7830 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items

1 comment

  • Comment Link yeezy boost yeezy boost 19 Αυγούστου 2018

    Needed to compose you one little bit of remark in order to say thanks a lot as before with the incredible secrets you have documented in this case. It's certainly incredibly generous of you to make without restraint all that many of us could possibly have advertised as an ebook to end up making some bucks for their own end, specifically seeing that you could have tried it in case you desired. These ideas also acted to become a great way to know that the rest have the identical fervor really like my own to realize more with respect to this condition. Certainly there are millions of more pleasurable opportunities ahead for individuals that check out your blog.

    Report