Print this page

Ονομάζομαι Παναγιώτα Τζιτζίκου, γεννήθηκα το 1970 στο Κιάτο Κορινθίας. Από το 1988 ζω στην Αθήνα, όπου και ξεκίνησα το δικό μου προσωπικό ταξίδι επιβίωσης και εξέλιξης.

Αρχικά φοίτησα στην Didacta σε εργαστήρι ελευθέρων σπουδών, λαμβάνοντας γραμματειακές γνώσεις, καθώς και στα Ι.Ε.Κ. Κορέλκο ως προγραμματίστρια-αναλύτρια Η/Υ. Εργάστηκα πάνω σε αυτό το αντικείμενο για κάποια χρόνια και το 1998 σπούδασα Διακόσμηση Ιστορία Τέχνης και Αρχιτεκτονικής.

Το 1999 ξεκίνησα μια δική μου επιχείρηση, ένα εστιατόριο το οποίο και λειτουργούσα για 12 χρόνια με πολλή αγάπη, αποκομίζοντας ιδιαίτερα σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις, κυρίως για την ίδια τη ζωή και τους ανθρώπους.

Μέσα σε αυτήν τη διαδρομή το 2000 δημιούργησα μια υπέροχη οικογένεια, όπου έχοντας δίπλα μου τον σύντροφο της ζωής μου, έγινα μητέρα δύο παιδιών. Θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερό μου επίτευγμα και νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη, που μέσα από αυτήν την οικογένεια έμαθα τι σημαίνει ενότητα, υποστήριξη και αγάπη.

Το 1998 είχα τις πρώτες μου αναζητήσεις που αφορούν την ψυχή, το πνεύμα, τη ζωή και τον θάνατο, καθώς και την αλήθεια που κρύβεται πίσω από αυτά τα ερωτήματα.

Πολύ συχνά πριν από τη συνειδητή μας αφύπνιση, συμβαίνει να βαδίζουμε πάνω στο πνευματικό μονοπάτι της ψυχής μας, αλλά δεν το έχουμε αντιληφθεί. Κάτι τέτοιο έγινε κατά τη διάρκεια της δικής μου πορείας στο ταξίδι της ζωής. Για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόμουν σε μία συνεχή αναζήτηση του εαυτού μου, ψάχνοντας μη ξέροντας τι και με ποιόν τρόπο θα βρω την αιτία, την αλήθεια, την ουσία, την πηγή. Ήμουν όμως εκεί ακριβώς που χρειαζόταν να είμαι, αλλά χωρίς να έχω τη συνειδητή γνώση όλου αυτού.

Στη ζωή μου συνάντησα σπουδαίους ανθρώπους οι οποίοι, με συνόδευαν αλλά και με συνοδεύουν ψυχικά, στον δικό μου πνευματικό δρόμο. Κάποιοι από αυτούς το γνωρίζουν κάποιοι άλλοι όχι, αυτό που έχει σημασία είναι η δική μου αναγνώριση και ευγνωμοσύνη.
Στην πορεία συνειδητοποίησα ότι για μένα ήταν όλοι δάσκαλοι, καθένας τοποθέτησε ένα κομμάτι, ώστε ν΄ αρχίζει να δημιουργείται το παζλ του εαυτού μου. Συγχρόνως και το άνοιγμα του δικού μου πνευματικού κόσμου.
Η βοήθεια των ανθρώπων γύρω μου ήταν καθοριστική για μένα. Νιώθω πολύ τυχερή, αλλά και περήφανη για τις επιλογές της ψυχής μου. Μέσα μου βαθιά πάντα γνώριζα ότι αυτός ήταν ο δρόμος, που θα έφερνε στην καρδιά μου τη γαλήνη και όλα όσα για χρόνια αναζητούσα.

Το Ρέικι ήταν η αρχή στη συνειδητή επαφή μου με τη συμπαντική ενέργεια, όπου βίωσα πρωτόγνωρα συναισθήματα, εσωτερική πληρότητα, ολοκλήρωση, αλλά κυρίως την αγάπη από την πνευματική οικογένεια του θεού. Την αγάπη και τη σύνδεση με την ίδια τη γη, με τους ανθρώπους, με τον εαυτό μου ως ύπαρξη μέσα στο σύνολο.

Κατά τη διάρκεια του πνευματικού μου ταξιδιού με πρόθεση να γνωρίσω τον εαυτό μου..

Έλαβα 1ο 2ο 3ο βαθμό Ρέικι
Τον Οκτώβριο του 2009  “γειώθηκε”, ενεργοποιήθηκε, μέσα μου μια ενέργεια, μια ήδη υπάρχουσα γνώση της ψυχής μου, που την ονόμασα Εσωτερική Κάθαρση Δείτε περισσότερα
Συντονισμό με την ενέργεια της Ενοποίησης
Πιστοποίηση: Βασικό Επίπεδο (ThetaHealing Basic DNA), Προχωρημένο Επίπεδο (ThetaHealing Advanced DNA), Υλοποίηση και Αφθονία (ThetaHealing Manifesting and Abundance), “Διαισθητική Ανατομία” – (”Intuitive Anatomy ThetaHealer®.” ), “Παγκόσμιες σχέσεις”, (“World Relationships”, ThetaHealer®.” ), ”DNA 3″ – (“DNA 3 ThetaHealer®.” )
Συντονισμό με το Θεραπευτικό σύστημα Ροήζων
Βασικό Σεμινάριο Δημιουργίας Οργονιτών 
1ο, 2ο & 3ο επίπεδο Κβαντική Θεραπευτική
Συντονισμό με τη δύναμη της αγάπης The Munay Ki
Εκπαίδευση σε έναν κύκλο μαθημάτων Brain Gym Κινησιολογία για εκπαιδευτικούς και ψυχοθεραπευτές
Εκπαίδευση στην Ανθοθεραπεία για την χρήση των ελληνικών ανθοελιξηρίων "Τα Ελληνικά Ανθοελιξήρια" με πιστοποίηση από την Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής.
Καθώς και πολλές συμμετοχές σε ομάδες ψυχοθεραπείας, ψυχικής συμβουλευτικής, μετατραυματικού στρες, ομάδες αυτογνωσίας, διαλογισμού, σεμιναρίων ενεργειακών θεραπειών και γνώσης με σκοπό τη δική μου προσωπική εξέλιξη και αυτοθεραπεία.

Ένα από τα αποτελέσματα όλης αυτής της διαδρομής είναι και η έμπνευσή μου για την  ΥπερΝόηση. Έχοντας κοινό όραμα, την ανθρώπινη ενδυνάμωση μέσα από την ενοποίηση όλων των συστημάτων, που αφορούν τον άνθρωπο, το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή του.

Η εργασία μου τώρα περιλαμβάνει ατομικές συνεδρίες Αναγέννηση Νού Σώμα Ψυχή, ενεργειακής και ψυχικής κάθαρσης, αποκατάσταση καρμικών, σύνδεση με την Θηλυκή Αρχή.

Συγχρόνως συντονίζω ομάδες που απευθύνονται μόνο σε γυναίκες με σκοπό την αναγνώριση και την Σύνδεση με την δύναμη της Θηλυκής Αρχής!  Κόρη – Έφηβη – Γυναίκα – Μητέρα  όλοι οι ρόλοι σε ισορροπία 

Επίσης μαζί με τον σύντροφο μου Βάιο Κουγιούτα έχουμε δημιουργήσει και διδάσκουμε το δικό μας σύστημα αυτογνωσίας, αυτοϊασης και πνευματικής εξέλιξης, όπου διοργανώνουμε μηνιαία σεμινάρια στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα   Αναγέννηση Νού, Σώμα Ψυχή  Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες.  Καθώς και μια σειρά από ομαδικούς διαλογισμούς της Αναγέννησης στο Αλατοσπήλαιο της Γλυφάδας 

 

Μια ακόμα πτυχή του εαυτού μου ξεδιπλώνεται μέσα από την έκφραση της γραφής, εδώ μπορείτε να δείτε την προσωπική μου σελίδα αρθρογραφίας, ένας χώρος που μου δινει την ευκαιρία να μοιραστώ σκέψεις και συναισθήματα, εμπειρίες και βιώματα με όλους εσάς. 

Η ζωή κάθε μέρα με οδηγεί σε ορίζοντες εξέλιξης και ανακάλυψης του εαυτού μου, συνεχώς αντιλαμβάνομαι και μια νέα οπτική δράσης και διεύρυνσης! 

Αυτό ακριβώς συνέβη με την απόφαση μου να γίνω ραδιοφωνική παραγωγός στο ραδιόφωνο της ΥπερΝόησις, μπαίνοντας σε έναν ρόλο που ποτέ δεν φανταζόμουν...

Αυτό με κάνει να θαυμάζω ακόμα πιο πολύ την ομορφιά της ζωής και τη μαγεία της στιγμής που όταν έρχεται, καλά είναι να είσαι εκεί και να την ζήσεις.

Έτσι λοιπόν η κάθε εκπομπή, μου διδάσκει την μοναδικότητα της στιγμής, το μοίρασμα και την ανθρώπινη σύνδεση μέσα από συχνότητες αγάπης! Μέσα από τον ήχο και τον λόγο, οι μουσικές ενώνονται και ταξιδεύουν σε όλον τον πλανήτη Γη.

Και αυτό είναι ανακάλυψη, είναι παιχνίδι, είναι ζωή... 

Είναι η Ροή της δικής μου Ζωής!

με τον Βάιο Κουγιούτα  "Μαζί Δημιουργούμε Ζωή" στο Ραδιόφωνο της ΥπερΝόησις μπορείτε να ακούσετε εδώ τις εκπομπές μας

Γιατί...

Όλα Όσα Γνωρίζω πως Είμαι…

Όλα Όσα Ανακαλύπτω κάθε Στιγμή που Αναπνέω..

Με οδηγούν να συντονιστώ ακόμα πιο βαθιά με την ψυχή μου και την θεϊκή μου ουσία...

Είμαι Ευγνώμων για όλα!

Ευχαριστώ ΥπερΝόησις

 

Εδώ δείτε τα σεμινάρια της Αναγέννησης

Κάθε Μήνα Διαλογισμός Αναγέννησης στο Αλατοσπήλαιο της Γλυφάδας

Προϊόντα κάθαρσις, ενδυνάμωσις, προστασίας.

Για παραγγελίες στα τηλ: 6972499214-6979512131

Παναγιώτα Τζιτζίκου
Σύμβουλος Ενεργειακής & Ψυχικής Υγείας
Αναγέννηση Νού, Σώμα, Ψυχή

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ


Τηλ: 6972499214
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.gmail.com

 

 

Upcoming events

 

πατήστε εδώ να ακούσετε το ραδιόφωνο της ΥπερΝόησις

 

Read 13730 times
Rate this item
(2 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items

1 comment

  • Comment Link Βάιος Βάιος 19 Ιανουαρίου 2019

    Ένας υπέροχος άνθρωπος, που είναι γεννημένος να υποστηρίζει τον πλανήτη και τους ανθρώπους του!

    Report