Print this page

  Σπούδασα οικονομικά στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και εργάστηκα για πολλά χρόνια σε ασφαλιστικές εταιρείες από θέσεις operation and sales Manager σε θέματα εξυπηρέτησης δικτύου και διοίκησης προσωπικού. Παρακολούθησα πολλά σεμινάρια management και marketing , αυτογνωσία και αυτοπαρακίνηση, διαπραγματεύσεις,  ψυχολογία πωλήσεων, πως να έλκεις την επιτυχία κτλ.

Μέχρι πρόσφατα ήμουν Country Manager μιας εταιρίας υπερτροφών με θεραπευτικές ιδιότητες.

Από μικρός όμως είχα μια άλλη κατανόηση για τα περισσότερα πράγματα που οι άλλοι απέρριπταν και ήμουν ερωτευμένος με τις πτήσεις και με όνειρα να γίνω τουλάχιστον πιλότος επειδή στη Γη μου φαινόταν όλα να κινούνται αργά. Αυτό με οδήγησε αργότερα να ασχοληθώ με τις αναδρομές .

Τότε στα 38 μου χρόνια πήρα ένα μήνυμα που με οδήγησε να αλλάξω την ζωή μου και να αρχίσω να αντιλαμβάνομαι έναν διαφορετικό κόσμο.

Παρακολούθησα και εκπαιδεύτηκα:

Silva mind control. Έλεγχος του νου με την μέθοδο Silva.

ΠΕΠΑ( deir) Περαιτέρω Ενεργο-Πληροφοριακή Ανάπτυξη όπου συνόψιζε πολλές μεταφυσικές, ενεργειακές γνώσεις και τεχνικές από όλους τους πολιτισμούς της Γης και παρακολούθησα όλα τα τμήματα για περίπου 2 χρόνια.

Σύνδεση και ενσωμάτωση με τον Ανώτερο εαυτό .Ταξίδια στην Πέμπτη διάσταση και πεμπτοδιαστατικές μυήσεις και θεραπείες για 2 χρόνια.

Ρέικι και τους 3 βαθμούς .

Ακασικά αρχεία , γνώσεις, διαίσθηση και διόραση, άνοιγμα 3ου ματιού.

Πυθαγόρεια εξωτερική και εσωτερική αριθμολογία όπου εξηγεί το σχέδιο της κάθε ψυχής πριν μπει στο συγκεκριμένο σώμα καθώς και τις ποιότητες, τις ικανότητες και την εξέλιξη κάθε ψυχής.

Θεραπευτικές αναδρομές με ελαφρά ύπνωση.

Απομάκρυνση και καθαρισμό αρνητικών ενεργειακών μπλοκαρισμάτων από παρεμβάσεις τρίτων.

Ενεργειακές θεραπείες με Ιόχρου σε ατομικές συνεδρίες αλλά και από απόσταση.

Θεραπεία απελευθέρωσης ενεργειακών μπλοκαρισμάτων και μεσημβρινών και καθαρισμός των τσάκρας στο υλικό σώμα με τα χέρια και απελευθέρωση όλων των συστημάτων του σώματος, ενεργειακό,  νευρικό, αίματος και λεμφικό και απομάκρυνση συναισθηματικών τοξινών.                                                                                                                

Σε διάρκεια 23 χρόνων, εμπλούτισα τις γνώσεις μου διαβάζοντας πολλά βιβλία ενσωματώνοντας πολλές σύγχρονες εναλλακτικές θεραπευτικές γνώσεις (ειδικά στις θεραπευτικές αναδρομές) και με άμεση επαφή με τον Ανώτερο εαυτό μου, πνευματικούς δασκάλους και οδηγούς και απέκτησα μια τεράστια εμπειρία.

Διδάσκω σε σεμινάρια:

-Πυθαγόρεια Αριθμολογία

-Μεταφυσικές γνώσεις , λειτουργία και υλοποίηση στο Matrix.

- Κβαντική Θεραπεία στο υλικό σώμα.

Σε ατομικές συνεδρίες

-        Δωρεάν σύνδεση με Α.Ε και παραλαβή μηνυμάτων

-        Θεραπευτικές αναδρομές στην τωρινή ζωή για απελευθέρωση ψυχικών τραυμάτων και καταγραφών από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα.

 - Θεραπευτικές αναδρομές με ελαφρά ύπνωση.

α) Απελευθερώνουμε περιορισμούς και πεποιθήσεις.

β) Αλλάζουμε την αντίληψη μας για τα γεγονότα που μας συμβαίνουν και τους

ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας.

γ) Απελευθέρωση ενεργειακών μας αποτυπωμάτων και ενσωμάτωση της ενέργειας στο εδώ και τώρα για καλύτερη υλοποίηση της ζωής που θέλουμε.

 

-Ενεργειακές θεραπείες με Ιόχρου σε ατομικές συνεδρίες αλλά και από απόσταση με διαισθητική ανατομία.

- Κβαντική Θεραπεία απελευθέρωσης ενεργειακών μπλοκαρισμάτων και μεσημβρινών και καθαρισμός των τσάκρας στο υλικό σώμα με τα χέρια.

Το moto μου είναι : “Βρες την δύναμη σου και μην την εκχωρείς σε κανέναν χωρίς την θέληση  σου”.

 Θεόδωρος Μπαργιώτης

τηλ: 6980460616

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Επικοινωνήστε Μαζί μας

 

Upcoming events

Read 4797 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items