Print this page

Η Αγλαΐα  Κωτσοβόλου γεννήθηκε & διαμένει στο Μαρούσι Αττικής. Είναι μητέρα 2 αγοριών.

Ασχολήθηκε με το marketing & ως σύμβουλος επιχείρησης είχε σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες .

Από έφηβη κιόλας είχε εσωτερικές αναζητήσεις & πολλές απορίες. Έχει διαβάσει πολύ, έχει ταξιδέψει αρκετά.

Θέλοντας να κάνει  τον εαυτόν της  καλύτερο, πρώτα για την ίδια  και ύστερα για τους άλλους, για να μπορέσει να βοηθήσει ένα άνθρωπο που το έχει ανάγκη, έπρεπε πρώτα να μπορέσει να βοηθήσει  τον εαυτόν της.

Ως Ολιστική Θεραπεύτρια ερεύνησε & σπούδασε εναλλακτικές & συμπληρωματικές θεραπείες  όπως:

  • Ορθομοριακή & Ολιστική διατροφολογία
  • Αγιουρβεδα
  • Ολιστική Αισθητική
  • Αρωματοθεραπεία
  • κρυσταλλοθεραπεία
  • Rejuvance
  • Pranic Healing

Είναι επίσης:

  • Σύμβουλος οικογενειακής ψυχοθεραπείας με τα ανθοιάματα Βach.
  • Εισηγήτρια Σεμιναρίων σε θέματα αυτοβελτίωσης, ενεργειακής προστασίας, πνευματικής αφύπνισης,
  • Δασκάλα της τεχνικής του  rejuvance  &  αγιουρβεδικό μασάζ προσώπου.

 

Παρεχόμενες υπηρεσίες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ορθομοριακή διατροφή

Μέσα από ένα ιστορικό, η σύμβουλος  ορθομοριακής διατροφής αξιολογεί  τις ελλείψεις  του οργανισμού & συστήνει  τα κατάλληλα διατροφικά  συμπληρώματα για να καλύψει ο οργανισμός  τις ανάγκες του, ώστε να λειτουργήσει η δύναμη της αυτοθεραπείας.

Αγιουρβεδική ενεργειακή διατροφή 

Μέσα από ένα λεπτομερές ιστορικό ανακαλύπτει  το μοναδικό  σας βίοτυπο dosha και συστήνει  το προσωπικό, ευέλικτο, & πρακτικό μοντέλο διατροφής που θα σας συντροφεύει σε όλη σας την ζωή για υγεία, μακροζωία & ισορροπία.

Rejuvance: To φυσικό lifting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι η απόλυτη ολιστική θεραπεία προσώπου & σώματος  που θα σας μεταμορφώσει  προς το καλύτερο δυνατόν. Μία φυσική μέθοδος που επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος και μυών και οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη χαλάρωση ακόμη & ύπνο  Απελευθερώνει τις εντάσεις που συγκεντρώνονται στην περιοχή του προσώπου, η επιδερμίδα γίνεται λεία, οι ρυτίδες εξαφανίζονται, ταυτόχρονα δουλεύονται πολύ σημαντικά βελονιστικά σημεία που βρίσκονται  στον συνδετικό ιστό. Η ενέργεια ρέει χωρίς μπλοκαρίσματα και εγκαθίσταται  η αρμονία σε όλα τα  επίπεδα του σώματος , νου και ψυχής.

 

Αγιουρβέδα

Σύμφωνα με την Αγιουρβέδα το ανθρώπινο ον αποτελείται από 3 φορείς: το φυσικό του σώμα, το συναισθηματικό σώμα και το νοητικό σώμα. Σώμα, ψυχή, πνεύμα.  Η ασθένεια δεν θεωρείται ένας εχθρός που πρέπει να εξολοθρεύσουμε με κάθε κόστος, αλλά ένα σημάδι, μια προειδοποίηση για την ίδια μας την ύπαρξη, μια ευκαιρία όπου  η αλήθεια της ζωής μπορεί να αποκαλυφθεί…Αληθινή θεραπεία δεν  είναι το να πάρεις ένα φάρμακο για μια ασθένεια αλλά να μετασχηματίσεις το νου σου σύμφωνα με το φως της αληθινής σου φύσης.

Αγιουρβεδικό Μασάζ

Με ελαφρές  πιέσεις  στα  κρυφά ενεργειακά  σημεία του σώματος (marmas) και ταυτόχρονα  καθοδηγούμενη,  συνειδητή αναπνοή,  απελευθερώνει  το σώμα από τις σωματικές, συναισθηματικές εντάσεις και τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα.

Το αγιουρβεδικό μασάζ είναι  μια ανταλλαγή ενέργειας ανάμεσα στον θεραπευόμενο και τον θεραπευτή και μας βοηθά να απελευθερωθούμε από την ένταση και τον πόνο σε βαθύ κυτταρικό επίπεδο.  Η αρμονία και η ισορροπία αποκαθιστώνται  και ο σύγχρονος άνθρωπος απολαμβάνει την φυσική του κατάσταση (που έχει ξεχάσει)  που είναι η εσωτερική ηρεμία και γαλήνη. Υπάρχουν διαφορετικά είδη μασάζ για το πρόσωπο και το σώμα.

Αποτοξίνωση & αντιγήρανση με Detox foot spa: Το αποτοξινωτικό λουτρό ποδιών

Η ευκολότερη λύση αποτοξίνωσης, χωρίς δίαιτα & φάρμακα.  Η μέθοδος αυτή αποτελεί σήμερα την απάντηση της επιστήμης στο σύγχρονο αγχώδη και έντονο τρόπο ζωής και το φορτωμένο με χημικά  και  ρύπους περιβάλλον, προκειμένου ο ανθρώπινος οργανισμός να αποτοξινωθεί .

 

Ανθοθεραπεία

 

Μια συμπληρωματική θεραπεία στην Ολιστική θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών.   Τα ιάματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φέρουμε φως και ελπίδα στη ζωή μας, είτε σε περίπτωση ασθένειας, είτε σε περίπτωση νοητικών και συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων όπως  άγχος και κατάθλιψη.  Η ασθένεια είναι το αποτέλεσμα σύγκρουσης μεταξύ  ψυχής και νου και μπορεί να καταπολεμηθεί μόνο με πνευματική και διανοητική προσπάθεια.

 

Chakra balancing:  εξισορρόπηση  των   ενεργειακών  μας κέντρων.

 

 

Η πράνα είναι το μέσο με το οποίο συνδέεται το λεπτοφυές  και το χονδροειδές υλικό επίπεδο  στον ανθρώπινο οργανισμό. Αν  για κάποιο λόγο διαταραχθεί η ροή της ενέργειας στο λεπτοφυές σώμα (αιθερικό, αστρικό) σε μικρό χρονικό διάστημα θα διαταραχθεί και η ενέργεια στο χονδροειδές σώμα, με αποτέλεσμα να νοσήσει το σώμα εκδηλώνοντας κάποιο πόνο η δυσάρεστο συναίσθημα.

Ρυθμίζοντας την ροή της ενέργειας στο λεπτοφυές σώμα μέσω της θεραπείας των τσάκρα θεραπεύουμε  τα σωματικά, νοητικά, & συναισθηματικά  μας προβλήματα.

Pranic Healing

Καθαρισμός της αύρας μέσα από την Πρανική θεραπεία

 

 

Επικοινωνία

Social Media:

Facebook:   aglaia kotsovolou

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνα: σταθερό 210-6125828 κινητό 698-4374306

Επικοινωνήστε Μαζί μας

 

Seminars - Events

Read 2850 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota