Print this page

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Χαλκίδας., όπου τα ρεύματα του Ευρίπου θέλουν τους κατοίκους της “εναλλασσόμενους” , τόσο στην ένταση των συναισθημάτων τους όσο και στην κατεύθυνση των μεταξύ των αλληλεπιδράσεων!

Είναι μια σοβαρή αφορμή, ίσως, για το γεγονός που από πολύ νωρίς στην ιατρική μου κατάρτιση ασχολήθηκα και με ό, τι διαφορετικό – πέραν των κλασσικών Πανεπιστημιακών μου σπουδών – που αφορούσε στην Ίαση της ανθρώπινης Ύπαρξης.

Ήμουν “με το ένα πόδι” στην δυτικότροπα σκεπτόμενη ιατρική και “με το άλλο πόδι” στις αρχαίες γνώσεις της ανατολής, συμπεριλαμβανομένης της αρχαίας Ελληνικής.

Το γεγονός πως γαλουχήθηκα με την Ελληνική σκέψη, έκανε να κυριαρχήσει για πολλά χρόνια στη ζωή μου το αριστερό ημισφαίριο κάτω από την επιταγή: «πίστευε και μη, ερεύνα». Προς το τέλος, θεαματικές αλλαγές ή ιάσεις στους ανθρώπους, μη αποδεκτές από την σκέψη της Πανεπιστημιακής Ιατρικής Κοινότητας με οδήγησαν στην αποδοχή του: « πίστευε, και μη ερεύνα», για όσα δεν γίνονται κατανοητά μέσα από τις μέχρι τώρα ιατρικές γνώσεις μου. Άρχισε να λειτουργεί δειλά – δειλά το δεξιό ημισφαίριο. Αποδέχτηκα πως ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι πεπερασμένος για να αντιληφθεί τα άδηλα του Πνεύματος. Αποδέχτηκα πως “δεν μπορώ να γίνω χαλίφης, στη θέση του Χαλίφη”…

Η αληθινή αιτία όμως είναι πως τα γεγονότα, τα μηνύματα και τα “απαλά σκουντήματα” της ίδιας μου επίγειας ζωής με οδήγησαν εδώ που βρίσκομαι τώρα : μεταξύ μας!

Και όχι μόνον. Με οδήγησαν στην σφαιρική αντιληπτική λειτουργία του εγκεφάλου μου.

Τουλάχιστον, έτσι νοιώθω. Δεν έχω καταγεγραμμένα ιατρικά ντοκουμέντα (!).

Είναι αλήθεια, πως χαίρομαι πολύ, που επιτέλους ωρίμασε μέσα μου η κίνηση να βγάλω προς τα έξω όσα χειριζόμουν σε ατομικό επίπεδο – και από καρδιά σε καρδιά - στον χώρο του ιδιωτικού μου ιατρείου.

Με μάγεψε η ικανότητα της αυτοϊασης του ανθρώπινου οργανισμού αλλά παράλληλα με θλίβει το γεγονός πως οι άνθρωποι κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να την εξαντλήσουμε και να είμαστε διαρκώς “υποτροπιάζοντες ασθενείς” στο ένα ή στο άλλο επίπεδο ( εννοώ: σωματικά, συναισθηματικά, διανοητικά, ψυχικά ή και πνευματικά ακόμα) ανεξάρτητα από την οικονομική μας επιφάνεια.

Έμεινα αποσβολωμένη στην διαρκή επιβεβαίωση της αέναης ικανότητας της Θηλυκής Ενέργειας, η οποία εκπροσωπείται στην επίγεια ζωή μας από την Γυναίκα, αλλά παράλληλα μελαγχολώ βλέποντας την καθημερινή γυναίκα που με επισκέπτεται, αναζητώντας θεραπεία, να έχει παραδώσει την δύναμή της, να παραμένει μέσα στην άγνοια και να πορεύεται σφιχταγκαλιασμένη με την εσωτερική διαμάχη της, στην τόσο “σύγχρονη” κοινωνία μας.

Θεραπεύντας μια γυναίκα, θεραπεύται μια γενιά.

Η γυναίκα είναι η αναπαραγωγική δύναμη της φύσης. Είναι η τροφός. Είναι η τρυφερότητα. Είναι η δεκτικότητα. Είναι η συμπόνια. Είναι ο σεβασμός για τη ζωή. Είναι το μυστήριο.

Των γυναικών η Ίασις και η θεραπεία σκοπός της υπόλοιπης ζωής μου

 

Εξήντα χρόνια μαθητείας και αλλαγών δεν χωράνε σε λίγες γραμμές.

Εάν επιθυμείς , για να γνωριστούμε καλύτερα και για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την ιστοσελίδα μου:

www.ioannapavlou.gr/

αλλά και " Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΟΥ" www.ioannapavlou.gr/

“Βγήκα” και ήρθα ως εδώ για να υπηρετήσω και από αυτό το μετερίζι. Νοιώθω ταγμένη στην ένωση και αποδοχή των γνώσεων, όλων των συστημάτων περί την υγεία, από την ιατρική κοινότητα.

Για να τα καταφέρω χρειάζομαι την συμπαράστασή σου.

Λένε πως «η ζήτηση φέρνει το προϊόν». Ενημερώσου, μελέτησε με διακριτική ικανότητα και συζήτησε με τον γιατρό σου, για την υγεία σου.

Χρόνια τώρα, συσσωρεύω γνώσεις και αποκομίζω εμπειρία ως προς την Εννιαία αντιμετώπιση θεμάτων υγείας της ανθρώπινης Ύπαρξης – σήμερα συνηθίζεται να λέγεται, χαριτόβρυτα, «Ολιστική Ιατρική». Παρ’ ό, τι είναι “τίποτa” μπρος στην αιωνιότητα, πιστεύω πως είναι αρκετά για να πέσει ο σπόρος σε γόνιμο έδαφος και να βοηθήσουν στην άνθοφορία της Θηλυκότητας μέσα μας.

Το μέλλον περιμένει τους καρπούς μας!

Είμαι εδώ για εσένα που είσαι έτοιμη να ακούσεις το σώμα σου, την Ύπαρξή σου όλη και βρίσκομαι εδώ για να μου δείξεις τον δρόμο.

Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις την ευθύνη.

 ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΥΛΟΥ M. D.
Μαιευτήρας – Χειρ. Γυναικολόγος
Σεξολόγος – Ολιστική Ιατρός
Τηλ. επικοινωνίας 6932 83 13 33 - 22210 20923

iΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.ioannapavlou.gr/

Δωρεάν Βιωματικό G ΟΠΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ με την Ιωάννα Παύλου Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018 στον Πολυχώρο ΥπερΝόησις στις 18.00 - 20.00  

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
Τηλ: 6979512131 – 6972499214 - 2130441735
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Επικοινωνήστε Μαζί μας

 

Upcoming events

Read 4404 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items