Print this page

 Γεννήθηκα στο Περιστέρι Αττικής το 1970, σε μια οικογένεια με ηθικές αξίες και αρχές, μα πάνω από όλα με πολύ αγάπη. Μεγάλωσα σε ένα φυσικό περιβάλλον και έμαθα πόσο σημαντικό είναι να είσαι μέσα στη φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους που αγαπάς και σ’ αγαπάνε. 

Τελείωσα το νυχτερινό με ειδικότητα μηχανικός αυτοκινήτων και παράλληλα εργαζόμουν το πρωί σε συνεργείο αυτοκινήτων μέχρι και τα 18 μου. Μετά το στρατιωτικό η αναζήτηση μου για τη Ζωή με οδήγησε στο πανέμορφο νησί της Κω όπου για τα επόμενα 9 καλοκαίρια εργαζόμουν ως σερβιτόρος εκεί. Η εργασία αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους και αντιλήψεις από όλο τον κόσμο. Τους χειμώνες ταξίδευα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης ανακαλύπτοντας έτσι νέους ορίζοντες.

Το 1996 άνοιξα την πρώτη δική μου επιχείρηση το Βωμό club στο Περιστέρι (μουσική σκηνή με jazz,blues,funky,music)
συγχρόνως από 1999 έως το 2005 εργάστηκα στη Αναστηλωτική ΑΤΕ ως Υπεύθυνος του μηχανοκίνητου στόλου της εταιρείας και ως οδηγός του διευθύνοντα συμβούλου.

Το 2000 με βρίσκει παντρεμένο με την Παναγιώτα και με την κόρη μου Σοφία, την επομένη χρονιά γεννήθηκε και ο υιός μου Χρυσάγγελος δημιουργώντας έτσι την πανέμορφη οικογένεια μου.

Το 2005 μπαίνω μέτοχος στο εστιατόριο το δεξίμι της αλώας όπου μαζί με την Παναγιώτα εξελίξαμε την επιχείρηση και για τα επόμενα 8 χρόνια κάναμε θαύματα στον τομέα της εστίασης.

Από το 1998 ήμουν ενεργό μέλος σε όλες τις θέσεις και καθήκοντα στον Α.Ο Χρυσούπολης Περιστερίου. Από το 2007 μέχρι και το καλοκαίρι του 2011 ανέλαβα ως πρόεδρος της ομάδος και μια ακαδημία με 200 παιδιά, από 5 έως 18 χρονών, με όλα τα τμήματα στελεχωμένα ενεργά με προπονητές, φυσιοθεραπευτές, γιατρούς.
Μεγάλη στιγμή για εμένα και το σύλλογο ήταν που πήραμε το πρωτάθλημα εφήβων της ΕΠΣΑ από τις 150 ομάδες της Αθήνας. Με δύο ανόδους στη Β΄ κατηγορία της Αθήνας για την α’ ομάδα και πολλές επιτυχίες για όλα τα τμήματα και συμμετοχές σε καλοκαιρινά τουρνουά εντός και εκτός Ελλάδος (Σουηδία,Ισπανία,Ιταλία,Τουρκία) Πήλιο, Καρπενήσι, Λουτράκι, Νάουσα κ.α.

Το 2005 με αφορμή την Παναγιώτα και την ασθένεια στη μέση της μπαίνω στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών, όπου η κλασική ιατρική δεν μπορεί να δώσει λύση. Ψάχνοντας και ερευνώντας ανακάλυψα νέους δρόμους ίασης που δεν θεραπεύουν μόνο το σύμπτωμα, αλλά και την αιτία. Έτσι χρόνο με το χρόνο έμπαινα όλο και πιο βαθειά στο πνευματικό μου δρόμο, που δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ο δρόμος της αυτογνωσίας μου.

Παρακολούθησα πολλές ομάδες και διάφορα σεμινάρια πνευματικής εξέλιξης και αυτογνωσίας.

Έλαβα το πρώτο βαθμό Ρέικι

Συντονισμό με την ενέργεια της Κάθαρσης

Συντονισμό με την ενέργεια των Κρυστάλλων

Συντονισμό με την ενέργεια της Ενοποίησης

Συντονισμό με την ενέργεια του Ροήζων

Πιστοποίηση: Βασικό Επίπεδο (ThetaHealing Basic DNA), 
Προχωρημένο Επίπεδο (ThetaHealing Advanced DNA),
Υλοποίηση και Αφθονία (ThetaHealing Manifesting and Abundance), 
“Διαισθητική Ανατομία” – (”Intuitive Anatomy ThetaHealer®.” ) 
Παγκόσμιες σχέσεις”, (“World Relationships”, ThetaHealer®.” ), 
DNA 3″ – (“DNA 3 ThetaHealer®.” )

Βασικό Σεμινάριο Δημιουργίας Οργονιτών

1ο, 2ο & 3ο επίπεδο Κβαντική Θεραπευτική

Συντονισμό με τη δύναμη της αγάπης The Munay Ki

Μια σειρά εργαστηρίων “Το μονοπάτι της καρδιάς”

Εκπαίδευση σε έναν κύκλο μαθημάτων Brain Gym Κινησιολογία για εκπαιδευτικούς και ψυχοθεραπευτές.

 

To 2012 μέσα σε αυτήν την διαδρομή, δημιούργησα το ράδιο ΥπερΝόησις, επίσης είμαι συνδημιουργός σε όλο το έργο της ΥπερΝόησις, έναν διαδικτυακό και όχι μόνο πολυχώρο γνώσης,  όπου υλοποιήσαμε μαζί με μια ομάδα ανθρώπων έχοντας κοινό όραμα την ανθρώπινη ενδυνάμωση με πολλές συμμετοχές ως χορηγοί επικοινωνίας σε εναλλακτικά φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα.

Όλο αυτό το ταξίδι με οδηγεί να αναζητώ και να εξελίσσω συνεχώς τον εαυτό μου, μεταφέροντας και όλα όσα γνωρίζω στους ανθρώπους γύρω μου.

Επίσης μαζί με την σύντροφο μου Παναγιώτα Τζιτζίκου από το 2014 έχουμε δημιουργήσει και διδάσκουμε το δικό μας σύστημα αυτογνωσίας, αυτοϊασης και πνευματικής εξέλιξης, όπου συντονίζουμε μηνιαίες και εβδομαδιαίες συναντήσεις ανθρώπων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα   ”Αναγέννηση Νου Σώμα Ψυχή" 

Παράλληλα από το 2015 έως και σήμερα έχω αναλάβει την εκφώνηση σε  όλους τους διαλογισμούς της ΑναΓέννησης, που γράφει η Παναγιώτα με πρόθεση συναισθηματικής, νοητικής και ψυχικής γαλήνης για τους ανθρώπους. Εδώ μπορείτε να ακούσετε διαλογισμούς   

Από το 2015 μαζί με την Παναγιώτα δημιουργήσαμε τα πρώτα προιόντα της  ΑναΓέννησης. Η ανθοθεραπεία και η αρωματοθεραπεία αποτελούν τεχνικές υποστήριξης για τον άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα του Νου, του Σώματος και της ψυχής του. Από το καλοκαίρι του 2020 στην εταιρεία της ΑναΓέννησης συμμετέχουν και τα δυο παιδιά μας. Η Σοφία και ο Χρυσάγγελος, δίνοντας μια νέα ώθηση στα προιόντα, μέσα από καινούριες ιδέες ο καθένας στο αντικείμενο του, αλλά και τις γνώσεις τους στην ψηφιακή τεχνολογία.
www.anagennisi.shop

Από το 2016 συμμετείχα εθελοντικά ως ραδιοφωνικός παραγωγός με την Παναγιώτα Τζιτζίκου στην εκπομπή: "Μαζί Δημιουργούμε Ζωή" στο Ραδιόφωνο της ΥπερΝόησις, μπορείτε να ακούσετε εδώ τις εκπομπές μας

- Το 2017 δημιουργήθηκε ο Πολυχώρος ΥπερΝόησις, ένας σεμιναριακός χώρος γνώσης, διαλογισμού, γιόγκα και εναλλακτικών θεραπειών με την συμμετοχή πολλών καταξιωμένων ανθρώπων. Ένας χώρος που η τέχνη, η επιστήμη και η πνευματικότητα συνεργάστηκαν μέσα από την ενοποίηση συστημάτων ίασις, που αφορούν τον άνθρωπο και την σύνδεση του με το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή του.

Από το 2017 έως και σήμερα εργάζομαι κάνοντας ατομικές συνεδρίες κάθαρσης, αυτογνωσίας και αυτοεξέλιξης, με το σύστημα “Η Τέχνη της Ίασις”.

Επίσης από το 2018 εργάζομαι και ως σύμβουλος ψηφιακής οικονομίας.
Από το 2020 ζω στην Ρόδο και είμαι ευγνώμων γι αυτό.
Συγχρόνως συμμετέχω στα ομαδικά βιωματικά εργαστήρια: “Ψυχική Συστημική Ίαση” μαζί με την Παναγιώτα  που είναι η συντονίστρια.

 

Η αγάπη μου προς τους ανθρώπους με οδήγησε να δημιουργήσω έναν κύκλο ομαδικών διαλογισμών στην φύση, με πρόθεση γείωσης, σύνδεσης με τον εαυτό μας, το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα. Σε δυνατούς ενεργειακά αρχαιολογικούς χώρους στην Ρόδο, ανυψώνουμε την συνείδηση ενεργοποιώντας την δύναμη του πνεύματος μας μέσα στην ύλη.     

 

 

                                                       Έτσι η εξέλιξη δημιουργεί ζωή και...

                                                    ο καθένας μας δημιουργεί την δική του ζωή!
                                            Ζήσε τη ζωή σου με χαρά και παιχνιδιάρικη διάθεση…

 

 

    

 Κουγιούτας Βάϊος Χιώλου
email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ: 6979512131

 

Αλλά και ως ραδιοφωνικός παραγωγός με την Παναγιώτα Τζιτζίκου "Μαζί Δημιουργούμε Ζωή" στο Ραδιόφωνο της ΥπερΝόησις μπορείτε να ακούσετε εδώ τις εκπομπές μας
 Εδώ δείτε τα σεμινάρια της Αναγέννησης

Προϊόντα κάθαρσις, ενδυνάμωσις, προστασίας.

 

300
aura spray αρσενικής αρχής
aura spray η αγάπη είναι η αρχή των πάντων
aura spray θηλυκής αρχής στοχευμένη υλοποίηση

 

Read 11168 times
Rate this item
(3 votes)

Latest from VaiosPanagiota

Related items