Print this page

Τα όνειρα υλοποιούνται όταν είναι ελεύθερα!!

γράφει η Παναγιώτα Τζιτζίκου

Εάν μελετήσουμε τη φράση: «κυνηγώ τα όνειρά μου»… τι συμπέρασμα βγάζουμε;

Πως καθώς τα κυνηγάμε, απομακρύνονται ακόμα πιο πολύ από εμάς, σαν να μην θέλουν να τα φτάσουμε.

 

Άλλο στοχεύω κάπου, και άλλο κυνηγώ κάτι.

Γενικότερα υπάρχει η αίσθηση πως τα όνειρά μας βρίσκονται κάπου έξω από εμάς και χρειάζεται να τα αναζητήσουμε και αφού τα βρούμε, μετά να τα κυνηγήσουμε…

Με αυτόν τον τρόπο όμως ποτέ δεν θα τα φτάσουμε.

 

Ακόμα κι αν συμβεί αυτό και τα καταφέρουμε, δεν θα νιώσουμε ολοκληρωμένη την ικανοποίηση και τη χαρά της δημιουργίας μας, γιατί μέσα της θα βρίσκουμε ελλείψεις και ανεπάρκεια. Κυρίως φόβο απώλειας. Μήπως χάσουμε αυτά που έχουμε κατακτήσει. Χωρίς να το καταλαβαίνουμε όμως χάνουμε συγχρόνως την απόλαυση και περιορίζουμε τον εαυτό μας μέσα στην αίσθηση της ανικανότητας.

Τότε γινόμαστε συγκεντρωτικοί και φοβικοί και τις περισσότερες φορές δεν το γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε.

 

Γενικότερα δεν υπάρχει επίγνωση! Επί της ουσίας δεν υπάρχει εσωτερικός συντονισμός με την ψυχή μας, για να δημιουργήσουμε αυτά που μας εξελίσσουν.

 

Έχοντας οδηγό τα πρέπει της οικογένειας, της κοινωνίας, τον καθωσπρεπισμό, τις ιδέες, τους περιορισμούς, τα ναι και τα όχι των άλλων κ.τ.λ.

Μπαίνουμε σε ένα κυνηγητό πλάνης και ψευδαίσθησης, χωρίς την ουσία, μέσα στις πράξεις μας. Χάνοντας έτσι χρόνο και χρήμα. Βυθισμένοι μέσα σε έναν αγώνα επιβίωσης και αναγνώρισης της προσωπικής αξίας.

Βέβαια πάντα κάτι μένει, αποκομίζουμε το μάθημα, την εμπειρία και τη γνώση. Άλλωστε ποτέ δεν υπάρχει κενό μέσα στις δημιουργίες μας, το σύστημα βρίσκει τρόπους να καλύψει τα πάντα.  

 

Καθώς όμως συνειδητοποιούμε το σημείο που βρισκόμαστε, τότε μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο διαχείρισης της ενέργειας μας, αλλά και την αρχική μας πρόθεση. Το «γιατί»

Μόνο όταν βάλουμε ένα στοπ για λίγο έχουμε την δυνατότητα να ξεκαθαρίσουμε, γιατί κάνουμε κάτι, πόσο ανοικτός είναι ο δρόμος και πόσο γεμάτη νιώθει η ψυχή μας, τότε έχουμε τις απαντήσεις και επιτρέπουμε να έρθει και να μας βρει, αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο εαυτός μας. Τότε αφουγκραζόμαστε την ψυχή μας και σταματάμε το κυνηγητό, απλά είμαστε μέσα στην αλήθεια μας έχοντας συνειδητή γνώση του δρόμου μας.

 

 

Απλά δονούμαστε στην κατάλληλη συχνότητα και χωρίς βία και κόπο έλκουμε αυτό που επιθυμούμε πραγματικά!

Γιατί, μέσα στο εσωτερικό ταξίδι συναντάμε τα όνειρα της υλοποιημένης ψυχής μας. Όλα υπάρχουν Εντός!

Τότε το πνεύμα του καθενός μας υλοποιεί μέσα από το σώμα, μέσα από τον Νου και την Καρδιά μας. Μέσα από τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις συμπεριφορές και τις πράξεις μας!

 

Τότε η υλοποίηση των ονείρων γίνεται εφικτή και ο δρόμος της συγχρονικότητας ανοίγει…

 

Για την ΥπερΝόησις

Παναγιώτα Τζιτζίκου

Read 4882 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items