Print this page

Η Έμπνευση της ΥπερΝόησις

Η ΥπερΝόησις αφορά τον ανώτερο νου σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, είναι ο θεϊκός νους που συνυπάρχει και συνδημιουργεί ενωμένος με την καρδιά. Η ανθρώπινη ενδυνάμωση βασίζεται στην ενοποίηση της σοφίας του νου με την αγάπη της καρδιάς.

Μέσα από την προσωπική μου αναζήτηση σε διαφορετικούς πνευματικούς κύκλους διδασκαλίας, αυτογνωσίας και θεραπείας, εντυπωσιαζόμουν κάθε φορά από τη γνώση που διέκρινε την κάθε μια, αλλά και από τις αλλαγές που έφεραν και φέρνουν όλες μαζί στη δική μου ζωή.
Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα πως όλη αυτή η γνώση περιορίζεται μέσα σε μικρούς κύκλους ανθρώπων, αυτό ήταν και το πρώτο ερέθισμα για την αρχική έμπνευση της ΥπερΝόησις. Μια εσωτερική ανάγκη διεύρυνσης της γνώσης που οδηγεί τον άνθρωπο στη θεραπεία και στην ενδυνάμωση αρχικά του ίδιου και κατά προέκταση του συλλογικού.
Έτσι οραματίστηκα έναν διαδικτυακό χώρο όπου θα φιλοξενεί συστήματα, τεχνικές θεραπείας και αυτογνωσίας που ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία, να ενημερωθεί και να επιλέξει με διάκριση την καρδιά του. Ένας χώρος που δίνει την ευκαιρία στον άνθρωπο, να εκπέμψει το δικό του μοναδικό φως προς τα έξω και να δώσει το στίγμα και τα χρώματα της εσωτερικής αλήθειας και σοφίας που φέρνει η ψυχή του.

Η ΥπερΝόησις είναι μια σύνθεση του Λόγου, της Εικόνας και του Ήχου.
Όλα αυτά είναι δονήσεις οι οποίες βγαίνουν μέσα από την καρδιά μας και απευθύνονται στη δική σας καρδιά. Είναι συχνότητες που εμπεριέχουν μηνύματα ένωσης. Είναι η πρόθεση να τοποθετηθεί ένα ακόμη λιθαράκι στο θεμέλιο της αφύπνισης της κοινωνίας μας, της χώρας μας, της γης μας.

Μια αγαπημένη φράση είναι: «Όταν το «εγώ» γίνεται «εμείς» τα πάντα υλοποιούνται» γιατί μέσα από τη μοναδικότητα του καθενός μας δημιουργούμε μια συλλογική ύπαρξη!!!!

Όταν οι Άνθρωποι Ενώνονται με Αγάπη εκφράζοντας την αλήθεια τους, αλλάζουν τον εαυτό τους, την πραγματικότητα τους, την ίδια τους τη ζωή. Γιατί κάθε στοιχείο του εαυτού μας και κάθε τομέας της ζωής μας, εμπεριέχει μέσα του τη λάμψη από τη σπίθα του πνεύματός μας. Η αναγέννηση μέσα μας, ανθίζει μετά από μια σειρά αλλεπάλληλων ενώσεων. Η πύλη των θαυμάτων ανοίγει όταν ομάδες ανθρώπων, τολμούν να ζήσουν την πραγματικότητα που ονειρεύονται.
Ενώνουν τα χέρια, την καρδιά, τον νου, την ψυχή και το πνεύμα τους. Αφουγκράζονται τον ήχο της γης και επιτρέπουν στο πνεύμα να την αγκαλιάσει, να της δείξει τον δρόμο της πνευματοποίησης μέσα στο δικό της πεδίο, μέσα στο ανθρώπινο κέντρο της ύπαρξης, με προορισμό το όλον.
Έτσι κάθε φορά που συντονιζόμαστε για έναν κοινό στόχο, που ενώνουμε τις καρδιές μας, τα ταλέντα μας, και παρουσιάζουμε την ομορφιά του εαυτού μας,   τότε είναι που η θεά της συγχρονικότητας μας κρατά από το χέρι ανοίγοντας όλους τους δρόμους μπροστά μας και τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα!

 Είμαστε λοιπόν μια ομάδα ανθρώπων που όλοι συνδημιουργούμε για το ύψιστο καλό, στόχος μας είναι η θεραπεία, η ανάπτυξη και η εξέλιξη, αρχικά του ίδιου μας του εαυτού και παράλληλα του συλλογικού. Όλοι προβάλλουμε με τον δικό μας τρόπο τη γνώση που οι άνθρωποι χρειάζονται για να ανακαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους.

Έτσι στην παράσταση του κόσμου που εκτυλίσσεται μπροστά μας προσφέρουμε τους δικούς μας ρόλους ολοκλήρωσης του έργου!

Ο ναός της ένωσης είναι η καρδιά και η ΥπερΝόησις που υψώνεται σε αυτόν τον βωμό αντιπροσωπεύει το φως και την αλήθεια της ψυχής, του εαυτού και του όλου. Η υπάρχουσα ενέργεια μέσα μας, μας ωθεί να ανακαλύψουμε την αλήθεια του εαυτού μας αλλά και την ύπαρξη όλης της δημιουργίας.

Ας ξεδιπλώσουμε άφοβα όλες τις πτυχές του εαυτού μας, αναγνωρίζοντας, ενώνοντας και διακρίνοντας την αλήθεια που εκφράζεται μέσα από τη μοναδικότητα του καθενός μας.

"Αγγίζουμε την καρδιά και αφήνουμε τις ενέργειες που διαχέονται από τον πυρήνα, να μας τυλίξουν και να μας ταξιδέψουν στον αιώνιο χρόνο του παρόντος. Κάνουμε τη δική μας αγκαλιά ένα με την αγκαλιά του σύμπαντος και επιτρέπουμε στην ενέργειά μας να χυθεί και να απλωθεί προς όλες τις κατευθύνσεις. Ενεργοποιώντας έτσι το εσωτερικό θεϊκό φως, που είναι απλά το δικό μας ανθρώπινο αγγελικό φως.

Η ιερή στιγμή της ένωσης γίνεται μέσα στο ναό της καρδιάς, εκεί τα πάντα ανοίγουν καθώς όλα τα στοιχεία ενώνονται. Ανοίγει η σφαιρική αντίληψη και η συνείδηση διευρύνεται προς τα ανώτερα πεδία. Άνοιγμα της πύλης του εαυτού προς την εσωτερικότητα της καρδιάς, του νου, του πνεύματος και της ύλης, προς την εκδήλωση του όλου μέσα στο ίδιο του το σύμπαν. Όλα είναι και από μια οπτική του ναού της ένωσης. Σε όλα τα σώματα της ανθρώπινης ενεργειακής υπόστασης ο ναός είναι η καρδιά και η αγάπη είναι ο συνδετικός κρίκος όλων των στοιχείων για το άνοιγμα αυτής της πύλης για το άνοιγμα προς την ολοκλήρωση".

Ας ανοίξουμε την πύλη της αλήθειας του εαυτού μας και ας την μοιράσουμε όλοι μαζί απλόχερα παντού!

Παναγιώτα Τζιτζίκου

Read 14635 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items