Print this page

Αναγέννηση και Ανάταση του συλλογικού Βιολογική Αφύπνιση

γράφει η Παναγιώτα Τζιτζίκου

 

Η απόλυτη δύναμη και γνώση περνάει μέσα από το κυτταρικό DNA στο νοητικό και συνειδητό πεδίο του ανθρώπου. Εκεί υπάρχουν όλα όσα χρειάζεται ως προς την  αυτογνωσία όλων των διαστάσεών του. Εκεί βρίσκεται το πρωταρχικό κύτταρο που περιλαμβάνει τα πάντα.

 

Οι εντολές αναδόμησης λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο και αφυπνίζουν τις λειτουργίες του πρωταρχικού κυττάρου, μέσα από το αιθερικό dna της καρδιάς και στη συνέχεια στο ανθρώπινο dna του φυσικού σώματος.

 

Συμβαίνει δηλαδή μια ενεργειακή και υλική αναδόμηση κυτταρικών ιστών μέσα στο πεδίο του dna, που είναι η ανάπτυξη και η ανάπλαση της κυτταρικής του δομής.

Ο ανθρώπινος οργανισμός βασίζεται στη δική του εσωτερική αφύπνιση εξαιτίας των προσωπικών κωδικών. Οι κωδικοί αυτοί μπορεί να είναι αριθμοί, μπορεί να είναι λέξεις, φράσεις ή και συνδυασμός. Πάντα τους έχει γύρω του ώστε να ηχούν στ’ αυτιά και στη καρδιά του. Δεν έχει σημασία αν τους γνωρίζει συνειδητά. Ο κάθε κωδικός ενεργοποιεί αυτόματα την εσωτερική αφύπνιση και ενθύμηση της ψυχής αυτούσια ως Έχει και μέσα στο Όλον ως Έίναι.

 

Ο προγραμματισμός των υπάρχων κωδικών έως τώρα αρκούσε για την 3η διάσταση. Καθώς η ενέργεια αλλάζει, αλλάζουν και οι κωδικοί. Ηχούν σαν ένα καμπανάκι που η δόνησή του λειτουργεί όπως το πάτημα ενός πλήκτρου, σ’ έναν αιθερικό υπολογιστή συνδεδεμένο με το dna της καρδιάς. Όλα είναι μέσα στο dna. Δε μιλάμε μόνο γι’ αυτά που βρίσκονται στο φυσικό σώμα αλλά και σε όλα τα σώματά μας. Εκεί βρίσκονται τα πάντα.

 

Ο μετασχηματισμός αυτός αφορά την ένωση του αιθερικού dna με το φυσικό. Έτσι μπαίνει σε διαδικασία αλλαγής ο αρχικός προγραμματισμός. Είναι αλλαγές στο γενετικό υλικό, στην ανάπλαση του κυτταρικού ιστού, στη διάταξη της δομής του εγκεφάλου, με αναδόμηση παλιών δεδομένων, με σβήσιμο αχρήστων και επανατοποθέτηση πληροφοριών με νέα δεδομένα ανώτερης διάνοιας και αλλαγής σε όλο το νευρικό σύστημα.

 

Είναι ένα δίκτυο κυτταρικού κυκλώματος που δίνει εντολές στο πρωταρχικό κύτταρο. Οι εντολές αναδόμησης που δίνονται σε κυτταρικό επίπεδο στην ανθρώπινη βιολογία τώρα, υπήρχαν πάντα εδραιωμένες ως παγιωμένα πρότυπα στο ανθρώπινο αιθερικό πεδίο και στο ακασικό αρχείο. Σε αυτό το πεδίο δίνονται οι εντολές αφύπνισης, οι οποίες στη συνέχεια περνούν και στη βιολογία. Τα αποτελέσματά τους καθορίζουν την απόλυτη λειτουργία του οργανισμού σε φυσικό σώμα αλλά και σε συνδυασμό με την τελειότητα και καθαρότητα όλων των υπόλοιπων σωμάτων.

 

Τώρα βρισκόμαστε σε αρχικά στάδια κατανόησης της εξέλιξης αυτής. Είμαστε στο σημείο μελέτης, επανακωδικοποίησης, και επαναπρογραμματισμού για την αποκάλυψη της αληθινής μας θεϊκής ουσίας.

Χρειαζόμαστε όμως την ενέργεια της αποδοχής μέσα μας καθώς και την ανοιχτή αντίληψη γύρω μας, για την ομαλή μετάβασή μας. Η μη αντίσταση και η αποδοχή δίνει το ανώδυνο αποτέλεσμα, με αυτή τη γνώση όλοι ας καλωσορίσουμε αυτές τις σπουδαίες αλλαγές στη ζωή μας.

Η κάθαρση όλων των σωμάτων και η ανοιχτή πρόθεση εξέλιξης του εαυτού και του συνόλου ανοίγουν τον δρόμο.

Η αλλαγή αυτή έχει ξεκινήσει ήδη στις μέρες μας, και εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς.

 

Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ

Το σώμα είναι εύλογο να βιώνει όλες αυτές τις αλλαγές με διάφορους τρόπους, ακόμα και επώδυνα πολλές φορές. Δεν είναι ασθένεια σωματική ή ψυχική που έχει ανάγκη την όποια θεραπεία, δεν είναι πάντα καθαρισμός αρνητικών συναισθημάτων ή καρμικών αποκοπών. Απλά βιώνουμε σταδιακά κυτταρικές αλλαγές που θα οληκληρωθούν με την ένωση και ενεργοποίηση του αιθερικού DNA.

 

Υπάρχει για όλους δυνατή ενεργειακή υποστήριξη, ας μείνουμε στο κέντρο της καρδιάς με εμπιστοσύνη για το τώρα και για το αύριο. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής έρχεται σταδιακά, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί διατάραξη στην ισορροπία τη δική μας, του πλανήτη αλλά και του σύμπαντος. Δεν υπάρχει χώρος για ανησυχία, πίσω από όλα κρύβεται η σοφία του δημιουργού σε συνάρτηση με τη δική μας. Ας αφεθούμε μέσα στη ροή της ενέργειας με εμπιστοσύνη πως όλα γίνονται για το ύψιστο καλό όλων.

Βασικό ρόλο παίζουν οι γειωτές ενεργειών οι οποίοι κρατούν ισορροπίες για όλον τον πλανήτη και τους κατοίκους του.

Ίδιας σπουδαιότητας και σημασίας είναι ο ρόλος που έχουν οι άνθρωποι οι οποίοι κρατούν την ενέργεια σε μια στασιμότητα. Για την ώρα χρειάζεται να γνωρίζουμε πως αυτή η στασιμότητα δίνει εξισορρόπηση στην εξέλιξη του όλου. Ας δείξουμε λοιπόν σεβασμό για την κάθε επιλογή του καθενός.

 

Η γη έχει αρχίσει πρώτη να περνάει από αυτή τη διαδικασία αλλαγής, γι’ αυτό μας χρειάζεται όλους σε αυτήν την προσπάθεια που καταβάλλει. Μας ζητά απλά να είμαστε συνεχώς συνδεδεμένοι μαζί της και να γειώνουμε φως και θεραπεία σε κάθε μας βήμα πάνω της. Είναι απαραίτητο ν’ αφομοιώνουμε πρώτα εμείς σωστά την ενέργεια και στη συνέχεια να την στέλνουμε στη γη με αγάπη και υποστήριξη. Έτσι συμβάλλουμε στην αποφυγή πολλών καταστροφών και γεωλογικών συνεπειών.

Η ενέργειες που γειώνονται στον πυρήνα της γης και την υποστηρίζουν, παράλληλα επηρεάζουν και εμάς σε όλα τα επίπεδα, σωματικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά μέσω της συχνότητας του DNA και αυτό γιατί η σύνδεση που έχουμε μαζί της είναι μεγαλύτερη από αυτό που μέχρι τώρα γνωρίζουμε.

 

Είναι σπουδαίο να έχουμε ανοιχτή την πρόθεσή μας μέσα από την καρδιά για την θεραπεία προς εκείνη. Με την αγάπη που εμείς την αγκαλιάζουμε, μας αγκαλιάζει και αυτή, έτσι υπάρχει συνδημιουργία ανάμεσα σε εμάς και τη γη. Γρήγορα θα δούμε τις αλλαγές από τις δονήσεις όλου του πλανήτη. Γρήγορα θα δούμε τις αλλαγές από τις δονήσεις του ίδιου μας του εαυτού.

Να νιώθουμε ασφάλεια μέσα σε όλο αυτό που βιώνουμε και μην αφήνουμε το νου να μας μπερδεύει εάν δεν έχει σε όλα απαντήσεις. Οι απαντήσεις δε βρίσκονται εκεί γι’ αυτό ο νους είναι ανήσυχος, ζητώντας του εξισορρόπηση με την καρδιά χωρίς ανάλυση και δίνοντάς του το χρόνο και τον χώρο που χρειάζεται για να κατανοήσει και να ισορροπήσει η εξέλιξη θα είναι εύκολη.

 

Είθε ο καθένας μας να ανοίξει τον δρόμο της δικής του ψυχής και να απελευθερώσει το μεγαλείο του.

Για την ΥπερΝόησις 

Παναγιώτα Τζιτζίκου
Ενεργειακή & Ψυχική Συμβουλευτική
Αναγέννηση νου σώμα ψυχής

Τηλ: 6972499214
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.@gmail.com


Read 4242 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items