Print this page

2019 Άπειρες δυνατότητες Υλοποίησης, Απολαβής & Δοτικότητας!

2019 Άπειρες δυνατότητες Υλοποίησης, Απολαβής & Δοτικότητας!

 

 

γράφει... η Παναγιώτα Τζιτζίκου

 

Αποχαιρετάμε με ευγνωμοσύνη το 2018, μια χρονιά που μας έδωσε την ευκαιρία να μάθουμε τρόπους διαχείρισης και να ολοκληρώσουμε εκκρεμότητες. Να συντονιστούμε ακόμα πιο πολύ με την αγάπη και να χαμογελάσουμε, στην οικογένεια μας, στους γονείς μας, στους συντρόφους, στα παιδιά μας.

Χαμόγελο από καρδιάς...

Σε όλους όσους ήταν κοντά μας, εκείνους που μας συντροφεύουν συνεχώς και πορευόμαστε μαζί τους για χρόνια, μοιράζοντας αγάπη, υποστήριξη και φροντίδα.  

Σε εκείνους που επιτρέψαμε με τα λόγια ή τις πράξεις τους να μας πληγώσουν και να μας διδάξουν συγχρόνως, την διαχείριση των ανθρώπινων συμπεριφορών, οδηγώντας μας ένα βήμα παραπέρα.

Σε όλους εκείνους που απομακρύνθηκαν από κοντά μας, ολοκληρώνοντας το σχέδιο αλληλεπίδρασης με την ψυχή μας.

Σε εκείνους που ήρθαν ξαφνικά στη ζωή μας και μας έφεραν νέες νότες χαράς και αγάπης, παίρνοντας μια θέση μέσα στην καρδιά μας.

Σε αυτούς που ήταν εκεί όταν είχαμε ανάγκη κάποιον να μας ακούσει, να μας συμπονέσει, να μας κάνει μια αγκαλιά…    

 

Ένα χαμόγελο και ένα ευχαριστώ 2018, για όλα όσα δημιουργήσαμε και όσα αποδεσμεύσαμε, όσα αλλάξαμε και μεταμορφώσαμε, όσα πήραμε και όσα δώσαμε. Όλα είναι ολόκληρα και γεμάτα! Όλα έγιναν σύμφωνα με την τάξη και την νομοτέλεια. Όλα είχαν αρχή, μέση και τέλος. Όλα πήραν την μορφή, το χρώμα, τον ρυθμό που εμείς δώσαμε και αυτό είναι τέλειο!

Συγχαίρουμε τον εαυτό μας, για όλα όσα έγιναν και για όλα όσα δεν έγιναν, του λέμε μπράβο και του χαρίζουμε το πιο μεγάλο χαμόγελο αγάπης, κατανόησης και συγχώρεσης, για όλα όσα έκανε και για όλα όσα δεν έκανε, τον ενθαρρύνουμε να συνεχίσει το ταξίδι με περισσότερη αγάπη, πίστη, εμπιστοσύνη, δύναμη και σοφία.  

Μαθαίνουμε να αγαπάμε, να μοιραζόμαστε, να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή, γιατί είναι ελάχιστη και τεράστια συγχρόνως και πορευόμαστε με περισσότερη ευγνωμοσύνη μέσα στην ζωή, για την ίδια την ζωή.

Ας γεμίσουμε την Καρδιά μας Αγάπη και τον Νου μας με Φως, να φέρουμε περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας, στους ανθρώπους γύρω μας και σε όλα τα πλάσματα της δημιουργίας.

 
2019 μορφές αγάπης και καλοσύνης.

Μια νέα χρονιά ανοίγεται μπροστά μας και συγχρόνως όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί ας τους διαβούμε με πιο σταθερά βήματα, με πιο ισορροπημένες κινήσεις, με περισσότερη εμπιστοσύνη μέσα μας.


Όταν με αγάπη ολοκληρώνουμε γράφοντας και την τελευταία σελίδα του 2018, χωρίς κενά, χωρίς σκοτεινά σημεία, χωρίς ασυγχώρητα λάθη που δεν έγιναν μαθήματα, χωρίς απωθημένα. Τότε δημιουργούμε μια υπέροχη φωτεινή και σταθερή γέφυρα σύνδεσης με το βιβλίο του 2019 που είναι ανοιχτό και άδειο, για να γράψουμε, να ζωγραφίσουμε, να δράσουμε, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη της επιτυχίας μας.


Μέσα από ορθή δράση κίνησης, με αγνή πρόθεση καρδιάς, με την δύναμη του πνεύματος μας.  Σύμφωνα με το πλάνο της ψυχής μας και  συντονισμένοι με τις δεξιότητες, τα ταλέντα και τα χαρίσματα της προσωπικότητας μας, τότε μπορούμε να δώσουμε την ευκαιρία στο σώμα μας να υλοποιήσει στοχευμένα τα όνειρα μας.

Νέοι ορίζοντες με απεριόριστες δυνατότητες υλοποίησης, δοτικότητας, απολαβής και απόλαυσης.


Ευχαριστώ 2018!

Ένας όμορφος κύκλος κλείνει και ένας καινούργιος ανοίγει με…

2019 άπειρες δυνατότητες!

 

Για την ΥπερΝόησις
Παναγιώτα Τζιτζίκου

 

Upcoming events

 

πατήστε εδώ να ακούσετε το ραδιόφωνο της ΥπερΝόησις

 

 

Read 2839 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items