Print this page

2ο Φεστιβάλ Κουνταλινι Γιόγκα 11-12-Μαρτίου 2017

Τριάντα (30) δάσκαλοι της Κουνταλίνι Γιόγκα από την Ελλάδα, την Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Ρωσία ενώνουν τις δυνάμεις τους και με θέμα την 5η σούτρα του Γκουρού Yogi Bhajan «Δόνησε το Σύμπαν, το Σύμπαν θα Σου Ανοίξει το Δρόμο» σάς καλούν στο 2ο Φεστιβάλ Κουνταλίνι Γιόγκα στις 11-12 Μαρτίου (12.00-20.30) στο Cube (Κλεισόβης 8-μετρό Ομόνοια).

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 30 μαθήματα/εργαστήρια κουνταλίνι γιόγκα χωρισμένα σε 3 ενότητες. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα λάβουν χώρα ομιλίες, ανοιχτό φόρουμ συζήτησης, διαλογισμός με γκονγκ και συναυλία με κίρταν.

 

Γενική είσοδος: 10 ευρώ για τις 2 μέρες

Πληροφορίες: yogaportal.gr/kundalini και Facebook event  

Εγγραφές: yogaportal.gr

 

«Κάθε στοιχείο του σύμπαντος βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση δόνησης που σε μας εκδηλώνεται ως φως, ήχος και ενέργεια. Οι ανθρώπινες αισθήσεις αντιλαμβάνονται μόνον ένα ελάχιστο μέρος της άπειρης έκτασης της δόνησης, κι επομένως είναι δύσκολο να κατανοήσουμε ότι ο Λόγος είναι στην πραγματικότητα η ολότητα της δόνησης, το σύνολο των δονήσεων, που υπόκειται και συντηρεί ολόκληρη τη δημιουργία. Ένας άνθρωπος μπορεί να συντονίσει τη συνείδησή του με την επίγνωση αυτής της ολότητας, χρησιμοποιώντας ένα μάντρα.

Δονώντας στον ίδιο ρυθμό με την αναπνοή, έναν ήχο συγκεκριμένο, που βρίσκεται σε αναλογία με το δημιουργικό ήχο ή το ηχητικό ρεύμα, ο άνθρωπος μπορεί να διαστείλει την ευαισθησία του σε ολόκληρο το φάσμα της δόνησης.   Είναι το ίδιο με το να παίζεις μια νότα σε ένα έγχορδο όργανο.

Με άλλα λόγια, καθώς δονείστε, το σύμπαν δονείται μαζί σας» Yogi Bhajan

Ελάτε να δονηθούμε στην ενέργεια του ΕΙΜΑΣΤΕ.   Να αφυπνίσουμε την δημιουργική μας ενέργεια και να δονήσουμε το σύμπαν για να ανοιχτεί ο δρόμος προς μια φωτεινή πληρότητα του εαυτού. Ελάτε να φωτίσουμε το Σύμπαν με τη δόνησή μας, ώστε το Σύμπαν να ανοίξει το δρόμο για όλους εμάς.

 

με την υποστήριξη της

ΥπερΝόησις

Read 3432 times Last modified on Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 12:48
Rate this item
(1 Vote)

Latest from VaiosPanagiota

Related items