Print this page

Κινήσεις της Αγάπης και της Ζωής - Συστημικής Αναπαράστασης κατά Bert Hellinger 13 και 14 Δεκέμβρη 2014

Published in YperNoisis News

 
1ο και 2ο Σεμινάριο Συστημικής Αναπαράστασης κατά Bert Hellinger 13 και 14 Δεκέμβρη 2014.
Συντονιστής Κωνσταντίνος Τοκμακίδης καθηγητής ΤΑΤΜ/ΑΠΘ .


Ο κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων νέας θεώρησης συστημικής αναπαράστασης Κινήσεις Αγάπης και Ζωής σύμφωνα με τον Bert Hellinger, πραγματοποιείται στο Χαλάνδρι, στην Ηλιακτίδα. Το Σάββατο 13 Δεκέμβρη στις 2 το απόγευμα ως τις 8 θα γίνει το 1ο σεμινάριο και την Κυριακή το 2ο σεμινάριο από τις 10 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.
Τα σεμινάρια γίνονται κάθε 2 μήνες και ολοκληρώνονται σε 1 χρόνο με 12 σεμινάρια σε 6 Σαββατοκύριακα όπου και θα δοθεί βεβαίωση. Η ύλη περιλαμβάνει σχέσεις με τους γονείς, τα παιδιά, τους συντρόφους, την εργασία, τους συγγενείς, τους συναδέλφους, τα οικονομικά, την υγεία, τον εαυτό μας , τον κόσμο, ή καταστάσεις όπως απώλεια, εμμονή κ.α. Κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης του κύκλου του εκπαιδευτικού σεμιναρίου θα πραγματοποιείται πρακτική εξάσκηση.
Με τις κινήσεις της Αγάπης και της Ζωής της συστημικής αναπαράστασης βελτιώνουμε ή και εναρμονίζουμε όλες τις μορφές των σχέσεων στη ζωή μας . Η νέα εξελιγμένη προσέγγιση από τον Γερμανό φιλόσοφο Bert Hellinger (γεν 1925) στην αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν και πολλές φορές μας εγκλωβίζουν, εντάσσεται στις μεθόδους βραχείας θεραπείας, όπου μέσα από ένα βιωματικό δρώμενο με την συμμετοχή ή όχι και άλλων ατόμων, απεμπλοκάρουμε τις ενέργειες που εμποδίζουν την αρμονία στις σχέσεις μας .
Ο ενδιαφερόμενος που θέτει το αίτημα για την εναρμόνιση του θέματος του, παρακολουθεί μέσω της αναπαράστασης να αποκαλύπτεται από το σύστημά του, το σημείο ή τα σημεία της εμπλοκής και το εύρος τους και με την καθοδήγηση του συντονιστή το πρόβλημα λύνεται , η ροή της ενέργειας αποκαθιστάται και η συμφιλιωτική εξομαλυντική δύναμη που τείνει να ενώνει τα χωρισμένα σφραγίζει την σχέση. Το σύστημα του θέματος επανήλθε σε αρμονική λειτουργία. Με την μέθοδο αυτήν τόσο ο ενδιαφερόμενος όσο και οι συμμετέχοντες εκτός του ότι λύνουν τα προβλήματα που τους απασχολούν , έχουν ένα επιπλέον όφελος. Αναδύουν γνώση με τρόπο που η κάθε ψυχή την αντιλαμβάνεται, που ενώ την είχαν, δεν είχαν συνειδητοποιήσει ότι την είχαν.
Στα σεμινάρια μπορούν να παρευρεθούν με απλή συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι προς διερεύνηση της μεθόδου και να ενταχθούν στην ομάδα μετά . Αυτό ισχύει μόνο για τα 2 πρώτα Σαββατοκύριακα. Μετά η ομάδα δεν θα δεχτεί νέους εκπαιδευόμενους.
Κόστος σεμιναρίου 600 Ευρώ που θα καταβάλλεται σε 6 ισόποσες δόσεις των 100 ευρώ κάθε 2 μήνες.
Αίτημα προς επίλυση 50 Ευρώ
Απλή συμμετοχή 25 Ευρώ.

Συντονιστής: Κωνσταντίνος Τοκμακίδης γεννήθηκε το 1956, σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός και είναι καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εχει 4 παιδιά και 2 εγγόνια. Ασχολήθηκε με την βελτίωση των σχέσεων και την ενεργειακή θεραπεία. Από το 2005 διοργανώνει θεραπευτικές βιωματικές ομάδες στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Το να κερδίσει κανείς επίγνωση των τάξεων της Αγάπης είναι σοφία. Το να τις ακολουθήσει με αγάπη είναι ταπεινοφροσύνη. Bert Hellinger

Τοπος Διεξαγωγής Ηλιακτίδα –Χαλάνδρι

Τοποθεσία: Μικράς Ασίας 2 και Βασιλ. Γεωργίου 28 Χαλάνδρι 15233 Στάση στην Κηφησίας Υγεία, στάση Μετρό Αγία Παρασκευή μπλέ γραμμή προς Αεροδρόμιο.

Επικοινωνία δηλώσεις συμμετοχής :
Ηλιακτίδα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Τηλ. 2299400811 και 6944641900
Κωνσταντίνος Τοκμακίδης 6944181674
Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχής, η προτεραιότητα τηρείται βάσει προκαταβολής.

 

 

 

Read 2863 times

Latest from