Print this page

Mια ειδική βραδιά θεραπείας γκονγκ – ηχωκάθαρσης και γιόγκα, στο Πρότυπο Κέντρο των γκονγκ στο Αιγάλεω

Published in YperNoisis News

Mια ειδική βραδιά θεραπείας γκονγκ – ηχωκάθαρσης και γιόγκα, στο Πρότυπο Κέντρο των γκονγκ στο Αιγάλεω

Το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ GongLove ArtLab, διοργανώνει την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 19:00 μια ειδική βραδιά θεραπείας γκονγκ – ηχωκάθαρσης και γιόγκα, στο Πρότυπο Κέντρο των γκονγκ στο Αιγάλεω, στο Σταθμό Μετρό Αγία Μαρίνα. Σας περιμένουμε να μοιραστούμε το μοναδικό θεραπευτικό βίωμα των γκονγκ, τον ιερό ουράνιο ήχο της αρχαίας Ελλάδας, τη σύγχρονη Μουσική των Σφαιρών, με τη μοναδική στην Ελλάδα συλλογή του Εργαστηρίου, με πλήθος πλανητικών και συμφωνικών γκονγκ μεγάλων διαστάσεων και των υψηλοτέρων προδιαγραφών για θεραπευτική χρήση, θιβετανικά και κρυστάλλινα κύμβαλα και πολλά άλλα επιλεγμένα ψυχαγωγά μουσικά όργανα, ήχους και μουσικές, και να ευχηθούμε Καλή Ανάσταση!

Η εμπειρία της ηχωκάθαρσης, της θεραπείας με γκονγκ, είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία που μόνο βιωματικά μπορεί να γίνει κατανοητή. Το γκονγκ είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο που με τις δονήσεις και τον ήχο του επιδρά άμεσα στο σώμα, στα συναισθήματα, το νου και την αντίληψη. Οι δονήσεις του γκονγκ είναι τόσο πυκνές που γίνονται αισθητές από απόσταση, είναι τόσο λεπτοφυείς ώστε υπεισέρχονται στο σώμα και κάνουν μασάζ σε βάθος μέχρι τον πυρήνα των κυττάρων, επιφέροντας χαλάρωση και αναζωογόνηση και ανακουφίζοντας από σωματικούς πόνους, πονοκεφάλους και ημικρανίες. Η φύση του ήχου του γκονγκ είναι τόσο περίτεχνη, ένας πραγματικά ζωντανός ήχος που μαγεύει το νου, ακινητοποιεί το μυαλό και οδηγεί τον ακροατή σε μια τροποποιημένη κατάσταση της αντίληψής του, σε ένα σημείο ουδετερότητας, αγάπης, γαλήνης, πραότητας και πληρότητας απ’ όπου ο ίδιος μπορεί να δει αντικειμενικά τον εαυτό του και την πραγματικότητα, να αναγνωρίσει τα συναισθήματά του και να αποβάλλει φόβους, άγχη και ανώφελες συνήθειες, να ανασυγκροτήσει και να επανεκκινήσει την υπόστασή του σε μια πιο αρμονική, ισορροπημένη και ωφέλιμη για τον ίδιο κατάσταση. Η εμπειρία της ηχωκάθαρσης είναι μια μοναδική εμπειρία, κάθε φορά διαφορετική για τον καθένα ξεχωριστά, προσφέρει με τον δικό της τρόπο ότι έχει περισσότερο ανάγκη ο καθένας την συγκεκριμένη στιγμή, για να ξαναβρεί τον καλύτερο του εαυτό, τον αληθινό του εαυτό.

Πριν την ηχωκάθαρση, θα υπάρξει μια σύντομη ενημέρωση για τη νέα ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην τέχνη του γκονγκ και θα ακολουθήσει για όσους συμμετέχουν και θέλουν να προετοιμαστούν ακόμη καλύτερα για την εμπειρία των γκονγκ, ένα ήπιο σύνολο από επιλεγμένες χαλαρωτικές ασκήσεις Restorative Gong Yoga, κατάλληλο για κάθε ηλικία και κατάσταση.

Αναλυτικές Πληροφορίες - Κρατήσεις(ηλεκτρονικά):
http://www.gonglove.org/?p=4972
και στο τηλ. 698 046 0375.

 

με την υποστήριξη

Read 2235 times

Latest from