Print this page

Rejuvance Η τέχνη της Θεικής ομορφιάς! Κυκλοφορεί σύντομα σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Δίον

Published in YperNoisis News

Rejuvance Η τέχνη της Θεικής ομορφιάς! Κυκλοφορεί σύντομα σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Δίον


Το Rejuvance είναι ένα πάντρεμα τεχνικών, που συνδυάζει άψογα τη γνώση της Δύσης με τη σοφία της Ανατολής, προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα (σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό και πνευματικό).

H τεχνική Rejuνance είναι απολύτως φυσική, αφού χειρίζεται τη φυσιολογία του οργανισμού κι επομένως δεν προκαλεί παρενέργειες ή αλλεργίες.
Επιπλέον είναι σχεδιασμένη έτσι, ώστε κατά την εφαρμογή της να ανορθώνει, να αναζωογονεί και να αναδεικνύει κάθε σημείο του προσώπου επαναφέροντας το "φυσικό του σχήμα".
Το εκπληκτικό με το Rejuvance είναι ότι παρόλο που εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το κρανίο, τον λαιμό και τους ώμους, η επίδρασή του εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και σε όλο το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο, χαρίζοντας ταυτόχρονα ομορφιά κι ευεξία.
H Julie Hardenderg είχε χαρακτηρίσει το Rejuvance ως ένα είδος "bodywork through the face" (Σωματοθεραπεία διαμέσου του προσώπου), αφού επιδρά ταυτόχρονα σε όλο το σώμα, αλλά και στο συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο, όπως οποιαδήποτε άλλη ολιστική μέθοδος της συμπληρωματικής ιατρικής ή εναλλακτικής θεραπείας.

Κυκλοφορεί σύντομα σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Δίον
Κύριος Συγγραφέας: Σκαντζή Αικατερίνη
Εκδοτικός Οίκος: Δίον
Έτος έκδοσης: 2015
Σελίδες: 136
ISBN: 978-618-5054-10-6

http://www.psarasbooks.gr/eshop/book.php?TitlesID=v3123

Read 3756 times

Latest from