Print this page

Φεστιβάλ - Συνέδριο THERAPY PLANET FESTIVAL την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Published in YperNoisis News

Για όγδοη φορά πραγματοποιείται στην Αθήνα το Φεστιβάλ - Συνέδριο THERAPY PLANET FESTIVAL την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017. Είναι χαρά μας να ενώνουμε τις δυνάμεις μας θεραπευτές , ψυχολόγοι, ιατροί, πανεπιστημιακοί, διαιτολόγοι, παρουσιάζοντας τη δική μας θεραπευτική μέθοδο που βοηθάει τον άνθρωπο να εξισορροπεί την υγεία του.

Το THERAPY PLANET είναι το πρώτο στο είδος του Φεστιβάλ και διεπιστημονικό Συνέδριο, επικεντρωμένο στην Ψυχοθεραπεία, τις Μεθόδους Προσωπικής Ανάπτυξης και στις Φυσικές και Εναλλακτικές Θεραπείες. Επτά προηγούμενες πετυχημένες διοργανώσεις εγγυώνται και φέτος την επιτυχία του! 


Το Φεστιβάλ φιλοξενείται και φέτος στο ξενοδοχείο Divani Caravel, όπου 75 διακεκριμένοι ομιλητές θα καλύψουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες σε διαμορφωμένες αίθουσες ομιλιών ή βιωματικών εργαστηρίων. Θέματα όπως: ολιστικό μοντέλο υγείας, ο νόμος της έλξης, ξεπερνώντας τα ψυχικά εμπόδια, η δύναμη του οράματος, αρωματολογία και αλχημεία, ψυχική αυτοάμυνα, βότανα της Αρχαίας Ελληνικής ιαματικής, θα καλύψουν ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων αναγκών που θα οδηγήσουν στη διαμόρφωση νέων διατροφικών τάσεων και ψυχολογικών προσεγγίσεων στην Ψυχοθεραπεία.

Προάγουμε την συνάντηση διαφόρων ρευμάτων και επιστημονικών χώρων, τη συνεργασία και την ανταλλαγή της υπάρχουσας γνώσης, την ενημέρωση  πάνω σε νέες τεχνικές και πρόσφατες εξελίξεις από σπουδαίους επαγγελματίες.

Διαλέξεις, βιωματικά εργαστήρια – μίνι σεμινάρια, στρογγυλά τραπέζια, ανοικτές συζητήσεις με συμμετοχή κοινού, ανοικτό βήμα για νέους επαγγελματίες, άσκηση, ατομικές συνεδρίες, διάφορα Performance, εμπλουτίζουν το συνέδριο με νέα θέματα για επεξεργασία και συζήτηση.

 Το THERAPY PlANET FESTIVAL λειτουργεί και ως πολυθεματική εκθεσιακή εκδήλωση όπου ανταλλάσσουν γνώσεις και τεχνογνωσία επαγγελματίες από το χώρο των εκδόσεων, των ειδών διατροφής, των συσκευών και προϊόντων ευεξίας, των ενεργειακών βοτάνων και σκευασμάτων, των βιολογικών καλλυντικών κ. α΄.


Ελάτε στο μεγαλύτερο θεραπευτικό διεπιστημονικό συνέδριο να ανοίξουμε το δρόμο για τις θετικές εξελίξεις στη ζωή και στη καθημερινότητά μας. Να βιώσουμε ευεξία, δημιουργικότητα και να θεραπεύσουμε νου, σώμα και ψυχή! 


8o THERAPY PLANET FESTIVAL, Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, Μια ημέρα γεμάτη φως!

 

Ιφιγένεια Τσαντίλη
M.Sc. Διεύθυνση Επικοινωνίας του Therapy Planet 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
210-9916096, 6906135932- 6936-776333,

festival.therapyplanet.gr/

Read 3334 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items