Print this page

Πνευματική ομιλία σε Αθήνα και Καλαμάτα τον Ιούνιο...

Published in YperNoisis News

Αγαπητοί φίλοι

Η ελληνική ομάδα της Άμμα έχει τη πολύ μεγάλη χαρά νας σας καλέσει στο πρόγραμμα του μπραχματσάρια Σουμπάμριτα Τσαϊτάνια, ενός από τους πιο στενούς μαθητές της Άμμα, που έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη στις 25 και στην Καλαμάτα την Πέμπτη στις 26 Ιουνίου 2014!

-Αθήνα: ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 26 ,Τετάρτη 25 Ιουνίου,7.30 μμ

-Καλαμάτα: ξενοδοχείο REX Αριστομένους 56, Πέμπτη 26 Ιουνίου, 20.00μμ.

Τηρώντας την υπόσχεση που μας έδωσε πέρσι ο χαρισματικός μοναχός Σουμπάμριτα συμπεριέλαβε στο διεθνές πρόγραμμά του τη χώρα μας και έρχεται να δώσει ομιλία με θέμα " Αλλάζοντας το νου, μεταμορφώνουμε τη ζωή μας", να μας τραγουδήσει με τον υπέροχο τρόπο τους ύμνους για τη Θεία Μητέρα και να μας καθοδηγήσει σ΄ένα σύντομο δυναμικό διαλογισμό.

Μετά το τέλος του προγράμματος είναι δυνατό να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Η ομιλία θα μεταφράζεται από τα αγγλικά στα ελληνικά.

Η πνευματική ευκαιρία που μας δίνεται να συναναστραφούμε το μεγάλο Απόστολο της Άμμα, γιατί περί αυτού πρόκειται, είναι μεγάλη!

Η αγάπη, η γαλήνη, η διαύγεια και η αγνότητα, που εκπέμπεται από το συγκεκριμμένο σανυάσιν είναι τόσο ισχυρές που γρήγορα καταλαβαίνουμε γιατί η Άμμα τον επέλεξε να μας φέρει το ζωντανό της μήνυμα.

Μήνυμα ενθουσιασμού, ανακαίνισης του νου και μεταμόρφωσης της ζωής μας!

Ο ερχομός του μοναχού Σουμπάμριτα αποτελεί για εμάς την ελληνική ομάδα, το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς μέχρι να πετύχουμε φυσικά το μεγάλο μας στόχο: να μας επισκεφτεί η ίδια η Άμμα όπως κάνει σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Αυτό χρειάζεται τη βοήθεια, τη συμμετοχή και την επίκληση της καρδιάς όλων μας...

Όσο αφορά το σεμινάριο διαλογισμού του ΙΑΜ που διοργανώνουμε στις 14 και 15 Ιουνίου στην Αθήνα με το Νταγιάλου σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή ξεπέρασε τα 50 άτομα που είναι το όριο και κλείσαμε τη λίστα.

Οι επόμενοι που θέλουν μπορούν να το διδαχθούν από την Κέρις στις 1-3 Αυγούστου στο Sunshine House στη Χαλκίδα.

Επίσης είστε όλοι καλεσμένοι στη μουσική βραδιά με μπάτζανς που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο βράδυ στις 14/6 στις 18.30 στο χώρο που θα διεξαχθεί το σεμινάριο στην αίθουσα "Αείφαρον" στο κέντρο.(Οδός Λεωχάρους 13,πάροδος Πραξιτέλους ,1ος όροφος)

Εκεί με όσους συμμετέχοντες το επιθυμούν και το Νταγιάλου που ζει μόνιμα στο Άσραμ στην Ινδία, θα τραγουδήσουμε μαζί με τους ήχους του αρμόνιου, του φλάουτου και των κρουστών για τη Θεία Μητέρα!

Ομ Αμριτεσβαριέ Ναμαχά

 
   
 
 

Σε αυτό το μπλογκ ammahellas.wordpress.com θα ενημερώνεστε για τις άμεσες δραστηριότητες της ομάδας.

Για πληροφορίες σχετικά με την Αμμα μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.amma-greece.org 

Επίσης, για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες ειδήσεις μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook εδώ  

"Μόνο όταν τα ανθρώπινα όντα είναι σε θέση να αντιληφθoύν και να αναγνωρίσουν τον Εαυτό ο ένας στον άλλο μπορεί να υπάρξει πραγματική ειρήνη."
AMMΑ

Read 2233 times

Latest from