Print this page

Εναλλακτικές διακοπές στο κτήμα Νοόσφαιρα (Ιούλιος-Αύγουστος- Σεπτέμβριος)

Published in YperNoisis News

Ελάτε στο ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα  για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και γίνετε μέρος μιας ζωντανής , χαρούμενης παρέας που έχει σκοπό της, την  αφύπνιση της συνειδητότητας και το μοίρασμα και απολαύστε βουνό και θάλασσα συνδυάζοντας τις διακοπές σας με πολλά και ενδιαφέροντα προγράμματα.


img1
image

__Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;Στο κλασσικό καλοκαιρινό μας πρόγραμμα  συμπεριλαμβάνονται:


• Πρωινός διαλογισμός με  ήχους Hemi - Sync  συντονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου, ένα πρόγραμμα  ανεπτυγμένο από το Ινστιτούτο Monroe.

* Η διαλογιστική άσκηση γίνεται στο κρεβάτι σας με ακουστικά, χάρη στην ειδική  εγκατάσταση που κατ' αποκλειστικότητα διαθέτει το Κτήμα Νοόσφαιρα

• Ασκήσεις τάι-τσι  ή αναπνοές συντονισμού • 1 ώρα  ενεργού συμμετοχής στις δραστηριότητες του κτήματος

• Ομάδα αυτογνωσίας με τα Μαθήματα Θαυμάτων ή Ομάδα Ψυχοδράματος


• Ομαδικές βραδινές δραστηριότητες  όπως  προβολή ειδικών ντοκιμαντέρ ή ταινιών και επακόλουθη συζήτηση• Πυθαγόρεια  ανασκόπηση της ημέρας• Θεατρικά παιχνίδια αυτογνωσίας και μυστηρίου• Συμμετοχή στο  εκπαιδευτικό πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας 
Wild Divine  ανεπτυγμένο από το Ινστιτούτο HeartMath και τον Deepak Chopra, το οποίο σας ταξιδεύει σε ονειρικούς κόσμους και σας μαθαίνει τις ειδικές αναπνοές συντονισμού καρδιάς και εγκεφάλου  καθώς  με ειδικούς αισθητήρες στα δάχτυλα του χεριού, σας επιτρέπει να μεταφέρετε  τη σκέψη και την εσωτερική σας κατάσταση στην 
οθόνη του υπολογιστή και να αλληλεπιδράσετε  σε ένα σαγηνευτικό ταξίδι με υπέροχα γραφικά,img1

-Και τα θαλάσσια μπάνια;

 Μολονότι το Κτήμα Νοόσφαιρα είναι στο βουνό, κοντά στο Ξυλόκαστρο,  η θάλασσα απέχει μόνο 11,5χλμ.

Πότε;
Το πρόγραμμα Εναλλακτικών Διακοπών ισχύει για όλο το διάστημα Ιουλίου, Αυγούστου και ως τις 20 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να έρθετε για ένα διευρυμένο Σαββατοκύριακο, για μια ημέρα ή για όσο θέλετε.


Συντονίστριες προγράμματος: 
Ιουλία Πιτσούλη: συγγραφέας, σύμβουλος ψυχικής υγείας 
Μαρία Ξιφαρά: ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια 
Εγκεκριμένες εκτός έδρας συντονίστριες του
The Monroe Institute για την Ελλάδα 

img1
image

Ημερομηνία & Ώρες Διεξαγωγής:

Ιούλιος - Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2014Κόστος Συμμετοχής:
Οι τιμές που προσφέρουμε φέτος για την περίοδο των Εναλλακτικών Νοοσφαιρικών Διακοπών (Ιούλιο- Αύγουστο- Σεπτέμβριο) είναι  οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές που απολαμβάνουν τα μέλη - "Φίλοι της Νοόσφαιρας" και που αυτό το καλοκαίρι τις προσφέρουμε σε  όλους ανεξαιρέτως:


270 Ευρώ κατ’ άτομο για μια εβδομάδα (6 διανυκτερεύσεις) με χορτοφαγική ημιδιατροφή.


Εναλλακτικά μπορείτε να μείνετε και λιγότερες ημέρες με :
 45 Ευρώ κατ’ άτομο την ημέρα (για διαμονή δύο τουλάχιστον ημερών) με χορτοφαγική ημιδιατροφή

.
Ή 55 Ευρώ κατ’ άτομο την ημέρα (για διαμονή δύο τουλάχιστον ημερών) με διατροφή που συμπεριλαμβάνει ψάρι ή κρέας.Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται : διαμονή σε άνετο δίκλινο δωμάτιο με ατομικό λουτρό και ψυγειάκι, πλούσιο πρωινό με σπιτικές μαρμελάδες και φρέσκα αυγά από τις κοτούλες του κτήματος, νόστιμο σπιτικό δείπνο στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και λαχανικά από το μποστάνι μας  και βέβαια συμμετοχή στο 6ώρο καθημερινό Νοοσφαιρικό Πρόγραμμα και στις  δραστηριότητες.


Κτήμα Νοόσφαιρα, Νέες Βρυσούλες ορεινής Κορινθίας
:
Αθήνα: τηλ.: 210-9603094, 210-8074654
 Κιν.: 6937-113537, 6932-367147,

Νέες Βρυσούλες:  27430 27452-451

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website: www.noosfera.gr

Read 2676 times

Latest from