Print this page

Η προέλευση του γκονγκ από την Αρχαία Ελλάδα στο μεγαλύτερο διεθνές φεστιβάλ γκονγκ στην Αγγλία

Published in YperNoisis News

Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι του γκονγκ στην Ελλάδα, μετά από 4 χρόνια διαρκούς έρευνας και μελέτης πάνω στην προέλευση και την χρήση του γκονγκ στην Αρχαία Ελλάδα και τις φυσικές ιδιότητες του ήχου του γκονγκ, το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ GongLove ArtLab, με τον Ιάσονα Βολάκη και τον Κωνσταντίνο Περρέα, ταξιδεύουμε φέτος το καλοκαίρι στην Αγγλία, στη μεγαλύτερη παγκόσμια γιορτή των γκονγκ που έγινε ποτέ, για να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά τα ευρήματά μας στο διεθνές κοινό, σε μια ολοκληρωμένη διάλεξη με θέμα:
«Η Φυσική του Γκονγκ - Η προέλευση του γκονγκ από την Αρχαία Ελλάδα, Ο ιερός ήχος του Διός, του Ζαγρέως Διονύσου και της Ελευσίνας, η αποκάλυψη του ιερού μυστικού ονόματος του γκονγκ στην αρχαιότητα».

Emerson College

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα 11 έως 20 Ιουλίου 2014, στο Emerson College, στο Sussex του Ηνωμένου Βασιλείου και διοργανώνεται από την πρώτη παγκόσμια οργάνωση δασκάλων του γκονγκ, με τη συμμετοχή και συμβολή και του εργαστηρίου μας.

Για πρώτη φορά θα συγκεντρωθούν για τη μεγάλη αυτή γιορτή παγκόσμιας ένωσης των GongLovers, πάνω από εκατό (100!) γκονγκ απ’ όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και τεραστίων διαστάσεων, διαμέτρου πάνω από 2 μέτρα!

Mehtab Benton

Mehtab Benton

Μέσα σε αυτό το πλήρες γκονγκ δεκαήμερο, θα πραγματοποιηθούν πλήθος εργαστηρίων, εκπαιδεύσεων, παρουσιάσεων, εκδηλώσεων, διαλέξεων και συναυλιών γκονγκ από διακεκριμένους δασκάλους γκονγκ της διεθνούς κοινότητας. Ανάμεσά τους:

ο Mehtab Benton (Η.Π.Α), συγγραφέας του πρώτου βιβλίου για το γκονγκ στη σύγχρονη δύση, το οποίο έχει μεταφραστεί ήδη σε πολλές γλώσσες και δημιουργός του συστήματος Gong Yoga,

Jens Zygar

ο Jens Zygar (Γερμανία), βασικός συντελεστής στη δημιουργία των σύγχρονων πλανητικών γκονγκ από την κορυφαία διεθνώς κατασκευάστρια εταιρεία γκονγκ Paiste,

η Sheila Whittaker (Αγγλία), βιολονίστας – μουσικός και δάσκαλος γκονγκ, ιδρυτής του College of Sound Healing και συγγραφέας δύο σπουδαίων βιβλίων για το γκονγκ,

Sheila Whittaker

Sheila Whittaker

ο Graham Bater (Αγγλία), δάσκαλος γιόγκα και γκονγκ και ίσως ο μεγαλύτερος συλλέκτης γκονγκ παγκοσμίως,

Graham Bater

Graham Bater

ο Martin Orchard-fearn (Αγγλία – Βραζιλία), δάσκαλος γκονγκ και ο κύριος οραματιστής και συντελεστής της διοργάνωσης αυτού του φεστιβάλ. Κάθε μέρα προστίθενται διαρκώς στο πρόγραμμα του φεστιβάλ δάσκαλοι απ’ όλο τον κόσμο και νέες παρουσιάσεις κι εργαστήρια.

Το Εργαστήρι της Τέχνης των Γκονγκ GongLove ArtLab, εξασφάλισε αποκλειστικά για τους Έλληνες λάτρεις των γκονγκ που θέλουν να μας συντροφέψουν και να συμμετέχουν σε αυτή την ανεπανάληπτη παγκόσμια γκονγκ γιορτή γνώσης, ενότητας και ειρήνης, έκπτωση 99 λιρών, για τη συμμετοχή τους.
Martin Orchard-fearn

Martin Orchard-fearn

Αναλυτικές πληροφορίες για το φεστιβάλ θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του, στη διεύθυνση: http://www.gongyogamela.com/.
Παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο φεστιβάλ και την ελληνική αποστολή του GongLove, να επικοινωνήσουν άμεσα απευθείας μαζί μας στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την κράτηση της θέσης τους και την παροχή της έκπτωσης.

O αριθμός συμμετοχών είναι πολύ περιορισμένος, για την διασφάλιση της ποιότητας των εργαστηρίων που θα διεξαχθούν κατά τις ημέρες του φεστιβάλ.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας, τη συμπαράστασή σας και τη συμβολή σας, όλα αυτά τα χρόνια, στην επιστροφή των γκονγκ στην Ελλάδα. Η καρδιά των γκονγκ πάλλεται πάντα με αγάπη για όλη την Ελλάδα.
Ευτυχία Αφίχθη! Καλή αντάμωση απανταχού Έλληνες GongLovers!

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ:

Το εναλλακτικό δίκτυο επικοινωνίας

 

Read 2409 times

Latest from