Print this page

Από πολύ νεαρή ηλικία άρχισα να ασχολούμαι με εμπορικές δραστηριότητες, βοηθώντας στις οικογενειακές μας επιχειρήσεις. Αργότερα και για αρκετά χρόνια, μετά τις σπουδές στο Οικονομικό τμήμα της Νομικής Σχολής, βρέθηκα να εργάζομαι σε θέσεις διοικητικές και οικονομικής διαχείρισης, αποκτώντας μία πολύ μεγάλη εμπειρία στο τομέα της διοίκησης αλλά και διαχείρισης γενικά. O κύκλος αυτός της εργασιακής μου εμπειρίας κλείνει ως συνεργάτης και κατόπιν σύμβουλος στη πολιτική.

   Ένα νέο κεφάλαιο ζωής άρχισε να μου ανοίγεται όταν ταυτόχρονα ξεκίνησα Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διαχείριση Κρίσεων, αλλά και στη προσέγγιση της ΓΝΩΣΗΣ μέσα από Φιλοσοφίες και Κοσμοθεωρίες Αρχαίων λαών (Ελλήνων, Ίνκας κα.)

Είναι το νέο μονοπάτι που περπατώ, είναι η Τέχνη του να επικοινωνούμε το ορατό με το αόρατο, δηλαδή, ‘’μέσα από την έμπνευση και τη σοφία στο αόρατο και ιδεατό πεδίο, να μπορούμε να διαχειριζόμαστε σοφά τη ζωή μας, να δημιουργούμε - να υλοποιούμε στο ορατό και γήινο κόσμο’’ και έτσι να εξελισσόμαστε.

Κατερίνα Δασκαλοπούλου

τηλ:6949962154

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παραγωγός στην εκπομπή: ''Πινελιές στο καμβά της ζωής''

Πατήστε εδώ για να ακούσετε την μουσική της καρδιάς σας!

 

 

Read 2650 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items