Print this page

Ανοίγοντας άπειρες δυνατότητες στη ζωή μας...απο τον Μανώλη Ισχάκη

Ανοίγοντας άπειρες δυνατότητες στη ζωή μας...απο τον Μανώλη Ισχάκη

Η κβαντική θεραπευτική στηρίζεται πάνω σε θεωρίες της κβαντικής φυσικής που άνοιξε μια νέα πόρτα στην κατανόηση του σύμπαντος και της ίδιας της ύπαρξης.

Η κβαντική φυσική όχι μόνο έχει απαντήσει σε πολλά αναπάντητα ερωτήματα πολλών χρόνων αλλά έχει προσθέσει νέα πιο ιδιαίτερα ερωτήματα στα κεφάλαια επιστημόνων και τώρα πια, όλων και περισσότερων ανθρώπων είτε ασχολούνται με τις θεραπείες είτε με τη βελτίωσή τους.

Η ανθρώπινη συνειδητότητα έχει περάσει σε άλλα επίπεδα και όσο κάποιοι εάν επιμένουν σε παλιές τεχνικές ή νοοτροπίες ή συνήθειες... το ποτάμι ποτέ δεν θα γυρίσει πίσω γιατί τα αποτελέσματα που βιώνουν οι άνθρωποι μέσα από τη κβαντική θεραπευτική, το NLP (Νευρογλωσσικός προγραμματισμός), το Time Line Therapy, την Ύπνωση, το Theta Healing και το New Paradigm MDT 13D είναι εκπληκτικά και πολλές φορές είναι αξιοθαύμαστα. Όπως ξέρουμε όλοι η βιωματική γνώση είναι η πιο δυνατή γνώση που υπάρχει στο πλανήτη.

Όσον αφορά την κβαντική θεραπευτική, μιλάμε για μια καινούργια αντίληψη της θεραπευτικής αλλά όχι μια καινούργια θεραπευτική καθότι όλες οι θεραπευτικές μέθοδοι έχουν ένα κοινό σκοπό : Την ίαση της ασθένειας και τη θεραπεία του ασθενούς. Εάν και θεραπεία σημαίνει φροντίζω με τον όρο θεραπεία στην εναλλακτική θεραπευτική εννοούμε αλλαγή... Αλλαγή της στάσης και των προσδοκιών του θεραπευόμενου που το έφεραν στην κατάσταση να εκδηλώσει ένα συγκεκριμένο σύμπτωμα είστε σε φυσικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

Άρα οι αιτίες ή η αιτία είναι σε πιο πολλαπλά επίπεδα της ύπαρξης του θεραπευόμενου. Συνήθως είναι κρυμμένα. Για αυτό η κάθε τεχνική έχει να προσφέρει κάτι στο κάθε θεραπευόμενο. Κάθε μια μπορεί να καθαρίσει μια φλούδα του κρεμμυδιού που περιβάλλει την αιτία.

Τι είναι όμως η κβαντική θεραπευτική;

Είναι μια θεραπευτική προσέγγιση-τεχνική η οποία στηρίζεται-αποδεικνύεται και εφαρμόζει τις αρχές της κβαντικής φυσικής.

Εν αρχή το κβάντουμ :

Το μικρότερο σωματίδιο της ύλης, αόρατο και άπειρο περιλαμβάνει μέσα του την πληροφορία για τα πάντα, για το όλον, γνωστά και άγνωστα, ορατά και αόρατα. Ιδιότητα μοναδική και θαυμαστή! Η εξής πρωταρχική :

  • Εκδηλώνει την πληροφορία του πεδίου που συντονίζεται

Μορφογεννητικά πεδία

Πατέρας τους ο Rupert Sbedrete και ορισμός τους : παγκόσμια μνήμη που εμπεριέχει  όλες τις πληροφορίες και όλες τις ενέργειες που υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν ποτέ καθότι σε αυτά τα πεδία δεν υπάρχει χρόνος. Τα μορφογεννητικά πεδία αντιδρούν και αλλάζουν με τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τα οράματα, την φαντασία και τις πεποιθήσεις μας.

Πώς;

Οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματα δημιουργούν κύματα στο κβαντικό πεδίο του σύμπαντος με αποτέλεσμα να βιώνουμε την πραγματικότητα που εκπέμπουμε. Τότε θα μου πείτε γιατί βιώνουμε καταστάσεις που δεν θέλουμε; Το μόνο εμπόδιο είναι η έλλειψη συνειδητότητας μας.

Καθένας από εμάς αποτελεί ένα πεδίο που θα υπάρχει ακόμα και όταν το υλικό σώμα αποχωρίσει και πάνω σε αυτή την αρχή στηρίζεται η συστημική ψυχοθεραπεία.

Η κβαντική λέει ότι δεν υπάρχει χρόνος. Ο χρόνος είναι μια ανακάλυψη του ανθρώπου της 3ης διάστασης για να μπορέσουμε να ορίσουμε τις πράξεις τις 3ης διάστασης.

Ας πάμε και πάλι στο κβάντουμ.

Αν το κβάντουμ περιλαμβάνει τα πάντα ως πληροφορία μέσα του τότε περιλαμβάνει και τον κάθε ένα από εμάς. Αφού λοιπόν εμείς αποτελούμαστε από άπειρο αριθμό κβάντουμ, έχουμε αναλογιστεί πόσες φορές έχουμε το σύμπαν μέσα μας; Ότι και εάν σημαίνει ή περιλαμβάνει αυτό; Συνειδητοποιείς ότι έχουμε σε άπειρη ποσότητα μέσα μας και την ασθένεια και την υγεία; και τη χαρά και τη λύπη; και το θάρρος και το φόβο; και τη φτώχεια και την αφθονία; και είναι θέμα πεδίου τι θα εκφράσεις... σε ποιο πεδίο θα επιλέξεις να συντονιστείς;

Σταμάτα για λίγο να διαβάζεις... Πάρε μια ανάσα... Και σκέψου :

Πώς είναι η ζωή σου σήμερα;

Είναι αυτή που θέλεις; Είναι αυτή που σε κάνει χαρούμενο; Είναι αυτή που σε κάνει υγιή;

Εάν όχι... Πάρε μια απόφαση και άλλαξε πεδίο... ΤΩΡΑ! Είναι απλά θέμα συνειδητότητας!

Και τι είναι η συνειδητότητα;

"Συνειδητότητα είναι ο φιλοσοφικός όρος που εκφράζει την ικανότητα της προσωπικότητας για ηθικό αυτοέλεγχο και επίγνωση και θεωρείτε κίνητρο για την πρακτική δραστηριότητα του σε σχέση με την πραγματικότητα." Συνείδηση είναι η " νοητική δυνατότητα ενός οργανισμού η οποία του επιτρέπει σε προέκταση των αισθήσεων του να γνωρίζει και να κατανοεί τον εαυτό του, το περιβάλλον του, τα συμβαίνοντα γύρω του και μέσα του και να έχει όσο το δυνατόν περισσότερο την αίσθηση της θέσης και της σημασίας του στο κόσμο καθώς και τον αντίκτυπο των πράξεών του." Αυτή είναι η διαφορά μας με τα άλλα θηλαστικά. Η συνειδητότητα... "

Με άλλα λόγια, ίσως πιο απλά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι συνειδητότητα είναι το τι και πως αντιλαμβανόμαστε το κόσμο, τις καταστάσεις, το σύμπαν κ.ο.

Αυτή λοιπόν η συνειδητότητα θέλει καλλιέργεια, εκπαίδευση και εξέλιξη. Κάθε εποχή κατάφερε να εξελίξει σε ένα επίπεδο το κοινωνικό πεδίο της συνειδητότητας και ακολούθησε και η προσωπική. Εξαιρέσεις φωτισμένων ανθρώπων που η δικιά τους συνειδητότητα επηρέασε όλη την ανθρωπότητα, γνωρίζουμε όλοι... το ποιοι συντονίστηκαν με την καθαρή τους ποιότητα είναι η θλιβερή πλευρά της ανθρώπινης ιστορίας.

Μια άλλη παραδοχή της κβαντικής είναι η αλληλοεξάρτηση ή καλύτερα η αλληλοσύνδεση.

Σε ένα πείραμα που έγινε, πήρα ένα άτομο (όχι άνθρωπο), το απομόνωσαν και κατόπιν το χώρισαν. Το μισό του κομμάτι έμεινε στην Ευρώπη και το άλλο μισό το έστειλαν στην Αμερική. Οι επιστήμονες παρατήρησαν πως οποιαδήποτε αλλαγή γινόταν στο ένα κομμάτι του ατόμου, την ίδια αλλαγή παρουσίαζε και το άλλο. Το συμπέρασμα που έβγαλαν είναι πως όταν κάποια στιγμή ένα πεδίο χωρίζεται σε άλλα πεδία, όσο και να τα απομακρύνουμε θα αλληλοεπιδρούν.

Σύμφωνα με τη θεωρία του θεϊκού μάτριξ, κάποτε όλοι σαν ψυχές ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλον. Πλέον αυτό η κβαντική το αποδεικνύει και ορίζει την εξής αρχή :

"Σύμπαν και σώματα αποτελούνται από ενεργειακά πεδία που συνεχώς αλλάζουν. Τα πεδία αλληλεπιδρούν και δημιουργούν έτσι το κόσμο μας με ένα τρόπο απεριορίστων δυνατοτήτων".

"Όταν κατανοήσουμε όλοι μας ότι είμαστε από υλικό και τα πεδία μας αλληλεπιδρούν, θα αλλάξει και η επίγνωση του ρόλου μας. Από παθητικοί παρατηρητές γινόμαστε δυνατές δημιουργικές δυνάμεις που αποτελούμαστε από το ίδιο υλικό που αποτελούνται όλα".

Είμαστε το σύμπαν και το σύμπαν είναι εμείς. Ότι μου συμβαίνει σε επηρεάζει, ότι πράττω σε ωθεί σε μια αλλαγή και αντίστροφα. Υπάρχω γιατί υπάρχει και υπάρχεις γιατί υπάρχω. Είμαστε αλληλοεξαρτώμενα πεδία. Κινούμαι και προκαλώ κίνηση.

Στη Νευτώνια φυσική ένα κύμα που έχει μήκος πλάτους 2 cm π.χ. εάν βρει κύμα -2 cm θα γίνει 0 , χωρίς παλμό και κίνηση. Για αυτό σήμερα μπορείς να πάρεις μια απόφαση για τη ζωή σου και γίνεις ένας κύμα "+"

+ στην συνειδητοποίηση

+ στην εξέλιξη

+ στην θεραπεία

+ στην υγεία

+ στην αφθονία

+ στην ευτυχία

+ στην ηρεμία

Εάν αυτό το κατανοήσεις εσύ και εάν η κβαντική γίνει πράξη... αν γίνουμε κβαντική τύποι θα μεταφέρουμε αυτό το πεδίο σε πιο δυνατά επίπεδα δόνησης και σε εκείνο το πεδίο δεν υπάρχει ούτε φτώχεια, ούτε ασθένεια, ούτε μοναξιά, ούτε περιορισμοί, ούτε δυστυχία. Το μόνο που υπάρχει είναι ένα ανώτερο πεδίο δονητικά που λέγεται

ΑΓΑΠΗ!

Κανένα πεδίο δεν έχει πιο υψηλή συχνότητα από αυτό και είμαστε εκεί γιατί είναι μέσα μας.

Αναρωτιέμαι, τι λες;

Θα συντονιστείς και εσύ για να το επεκτείνουμε;

Μανώλης Ισχάκης

www.manolisischakis.gr/kvantiki-therapia/

Read 6121 times
Rate this item
(1 Vote)

Latest from