Print this page

Η ραδιαισθησία στην υπηρεσία της υγείας του Γεωργίου Καλογεράκη

Γράφει ο Γιώργος Καλογεράκης, Πιστοποιημένος σύμβουλος ραδιαισθησίας

Ο κόσμος των δονήσεων

Η επιρροή της «ακτινοβολίας της Γης» στους ανθρώπινους οργανισμούς εξακολουθεί να είναι ένα θέμα ελάχιστα γνωστό, παρόλο που το ενδιαφέρον της κοινωνίας για τη ραδιαισθησία αυξάνεται συνεχώς. Όλο και συχνότερα παρατηρούνται δυνατότητες εφαρμογής της ραδιαισθησίας στην τεχνολογία, ειδικά εκεί όπου δε γίνεται χρήση τεχνικού εξοπλισμού, λόγω  ελλείψεων ή μεγάλου κόστους.

Η ραδιαισθησία δίνει τη δυνατότητα εφαρμογής απλών, ανώδυνων τρόπων διάγνωσης και πρόληψης ασθενειών και διάφορων ερευνών για τον εντοπισμό κοιτασμάτων ορυκτών, στερεών, υγρών και αέριων καυσίμων, πηγαδιών, υπόγειων φλεβών νερού, αγνοούμενων ατόμων αλλά και κρυμμένων αντικειμένων. Η ραδιαισθησία όμως βρίσκει σημαντική εφαρμογή και στη δονητική ιατρική.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ;

Είναι η ακριβής διάγνωση κάθε είδους εσωτερικής ψυχοσωματικής φόρτισης  και επιβάρυνσης σε ενεργειακό και φυσικό επίπεδο, τόσο από εξωτερικούς όσο και από εσωτερικούς παράγοντες, σε ανθρώπους, ζώα, καταστάσεις και χώρους, και η θεραπευτική εξισορρόπησή τους με τη χρήση συγκεκριμένων δονήσεων και τη βοήθεια ειδικών εκκρεμών (ειδικευμένα εκκρεμή που δεν αντιστοιχούν με τα απλά εκκρεμή του εμπορίου).

Ένας ειδικευμένος χρήστης μέσων ραδιαισθησίας ξέρει πώς να τα χρησιμοποιεί και να προσφέρει με αυτά ανεκτίμητες υπηρεσίες στις ανάγκες της υγείας.

 

Εν συντομία, μπορούμε να πούμε πως η ραδιαισθησία είναι η ευαισθησία της άψυχης ύλης και των ζωντανών οργανισμών στην ακτινοβολία. Από έρευνες στον τομέα της ραδιαισθησίας προκύπτει ότι:

α) η κάθε έμψυχη και άψυχη ύλη εκπέμπει ενός συγκεκριμένου είδους κύματα με διαφορετικό μήκος και συχνότητα

β) ο άνθρωπος είναι προικισμένος  με την ικανότητα πρόσληψης αυτών των κυμάτων και αυτό φαίνεται μεταξύ άλλων, στις κινήσεις του εκκρεμούς.

 

Αυτό το μέσο δεν έχει καμία ανεξάρτητη ικανότητα και δε λειτουργεί χωρίς τη συμμετοχή του ανθρώπου, του ικανού να το ενεργοποιήσει. Μόνο μαζί με τον άνθρωπο μπορεί να προσφέρει τα πλεονεκτήματά του.

Τα εκκρεμή μπορούν να μεταφέρουν από απόσταση την κβαντική ενέργεια, δηλαδή τα μικρότερα σωματίδια, τα οποία περιέχουν τις απαραίτητες δονήσεις για να αποκατασταθεί η διαταραγμένη ισορροπία στον οργανισμό του σώματος. Με την ολιστική δράση των εκκρεμών έχει παρατηρηθεί ότι άτομα που θεραπεύτηκαν από τα εκκρεμή βλέπουν διαφορά, π.χ. στο βήχα, στη ρύθμιση της πίεσης, στη διάθεση, στην ευεξία.

 

Η αποκατάσταση της ομοιόστασης και της αρμονίας και στα τρία επίπεδα του ψυχικού, σωματικού και πνευματικού πεδίου βρίσκεται στην πολυδιάστατη δράση των εκκρεμών.

 

Η θεραπεία με τα σετ Προμηθέας και Ερμής είναι:

·         μια μη επιθετική μέθοδος της θεραπείας

·         ενεργεί ολιστικά

·         έχει ενσωματωμένη δύναμη zin-uru (το κλειδί του χρόνου)

·         χρησιμοποιείται και από απόσταση

·         διαγράφει αιτίες και συμπτώματα της έλλειψης της ομοιόστασης

·         δεν συμπίπτει με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία

 

Σημειώνεται ότι η χρήση των εκκρεμών και εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας δεν μπορούν να υποκαταστήσουν ιατρικές διαβουλεύσεις και κλασσικές μεθόδους θεραπείας. Πρόκειται μόνο για βοηθητική δράση που υποστηρίζει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ιατρικών θεραπειών.

 

Γιώργος Καλογεράκης

Πιστοποιημένος σύμβουλος ραδιαισθησίας
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

ΚΙΝ.+306979864283
email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
facebook.com/george.kalogerakis.98,
twitter @gkathens

για να δείτε τα σεμινάρια πατήστε εδώ

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Upcoming events

 

Read 3943 times
Rate this item
(1 Vote)

Latest from VaiosPanagiota

Related items