Print this page

Καλημέρα στην Αντίληψη της Ζωής και κάθε ύπαρξης που αναπνέει τη θεϊκή ουσία!!!!

Σε όποιο σημείο του εαυτού μας και αν είμαστε με όλα τα υπέρ και κατά εάν μετατοπίσουμε την ενέργειά μας και αλλάξουμε την οπτική γωνία που αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις γύρω μας, τότε με έναν μαγικό τρόπο αναθεωρούμε και βλέπουμε κάτι που πριν δεν ήταν ορατό. Απλά είναι θέμα αντίληψης!!

Εάν γίνουμε παρατηρητές της ίδιας μας της ζωής διευρύνοντας την αντίληψη ο τρόπος κατανόησης αλλάζει γιατί θα έχει αλλάξει το δικό μας σημείο προσέγγισης των δεδομένων στη ζωή μας. Η νέα μας οπτική βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε τις αιτίες πράγμα που σημαίνει πως έχουμε και τις λύσεις!!!

Όταν μπροστά μας ένας δρόμος δείχνει κλειστός για όποιο θέμα κι αν έχουμε, απλά μετατοπίζουμε την ενέργειά μας σε ένα άλλο σημείο και αν κοιτάξουμε λίγο πιο δεξιά ή λίγο πιο αριστερά μπορεί να διαπιστώσουμε πως ένας άλλος δρόμος βρίσκεται εκεί ανοιχτός και περιμένει απλά να τον δούμε και να τον βαδίσουμε.

Αυτό είναι ανοιχτή αντίληψη χωρίς περιορισμό στις προσωπικές δυνατότητες!!!

Με άλλη αντίληψη ας ζωγραφίσουμε την ημέρα μας πιο φωτεινή και με περισσότερα χρώματα αγάπης και χαράς (γιατί όλα είναι μέσα μας αρκεί να τα ενεργοποιήσουμε)!

Read 4313 times

Latest from VaiosPanagiota

Related items

1 comment

  • Comment Link ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ 08 Μαρτίου 2018

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΡΔΙΑΣ

    Report